kvällsrond

Jag är inte den piggaste krumiluren just nu. Neej, halsen gör ont och jag tycker helt enkelt alldeles för synd om mig själv.
Min älskling har klickat hem en systemkamera. Ska bli kul att äntligen kunna ta riktigt fina bilder.

Imorgon ska jag börja klockan 8, yeahy.. hur ska jag orka mig upp?? Tänk om jag måste kräka imorgon igen..?!?

Va in på apoteket idag, vågde inte köpa nått gravtest..för TÄNK OM det skulle vara nått!! Neee fyyyyyyyy fyyyyyy det hoppas vi verkligen inte. Även om det skulle vara skönt att vara på den säkra sidan. Nu va det ju inte det jag var inne för att köpa heller.. bara vanliga strepsil för halsen..

Hämtade hem min älskade stövlar från skomakaren också. Som nya, men ingådda och alldeles underbara på foten. Biligt blev det också. Endast 170 spänn för att lägga på klacken, och fixa blixtlåset.. Im pleased.

söndagens

mys i soffan som jag sa...


me today

Har kommit hem från jobbet!! Gissa om det är skönt!!
Trodde aldrig jag skulle få komma hem idag. Har varit skitmycket folk inne. Barn-och studiebidraget kom ju igår så inte konstigt att det var som i en myrstack..



Ikväll ska jag och H på Bio.. Vad ska ni göra??


mörk höst

Men vad jag drömmer mig bort till solen och värmen just nu. Jag har allvarliga funderingar på om jag har börjat få en släng av höstdepression så fort det  beger sig mot en kallare och mörkare årstid. Värst mådde jag förra året i november.. då kunde jag bara börja gråta för ingenting, kände mig misslyckad, trött  och värdelös. Jag kände mig ensam trots att jag har en pojkvän och massor med vänner. Jag ville bara gå i dvala och gömma mig under täcket och låta någon väcka mig när det började ljusna och bli vår igen. Det var som om det bara var tungt och grått. Jag börjar känna igen symptomen. Jag är trött, omotiverad och har för tillfället ett enormt behov av bekräftelse...
Om tre månader åker vi till Bangkok. Bir borta i 2,5 veckor. Det ska bli ett lyft i en kall och mörk månad som december och jag vet att mitt behov av sol, värme och äventy kommer att vara efterlängtat.

http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.820720!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg

Ska ni åka någonstans i höst/vinter

I did it!!

Jag klaade teoriprovet om vett- och ettikett och om golfregler!! Ok, det var inte så svårt vi fick hjälpas åt och diskuterade svaren efteråt. Var iaf skönt att ha det gjort. Jag hade kanske max 2-3 fel av 50 frågor vilket är jättebra. Dessutom fick jag alla rätt eftersom vi skulle ändra till rätt svr om vi hade fel.. :D
Jag ska få gå på korthålsbanan nu.. lite mer träning där och hur man slår ur en bunker behöver jag innan jag får gå fadderrunda på den riktiga banan. :D

Jo, jag vet mkt golfsnack blir det för mig just nu, men det är ju för att jag är mitt uppe i det!!



 

God morning

Torsdag!! Dvs snart helg och att jag om en timme och 40 min ska göra teoriprovet inför grönt kort. Är ärligt lite nervös var så länge sen jag pluggade. Ska slå på ranchen innan också så jag ska åka ut om ett tag och träna lite putt.
Igår fick jag lära mig att chippa (tror det stavas så). Jag tror verkligen att jag har talang för golf, men det är lätt att säga när man inte har spelat på banan än. :D

Dagarna känns så långa när man gör en massa på förmiddagen. ska till jobbet sen och guida kunder genom butikens klädutbud.
Hade en fruktansvärt otrevlig kund igår kväll. 3 min innan stängning går hon in i provrumet (borde vara förbjudet).. sen kommer tjejen som stod i kassan när, kunden skulle betala, till mig och frågar efter en klädroller, eftersom kunden ville att vi skulle rolla bort allt hår/ludd fån tröjan.. OK!!
För det första så hade vi stängt men trevlig som jag är tar fram rollern och rollar av så gott det går. (så mkt ludd var det inte på tröjan) när jag har vikt ihop den frågar hon - Fick du bort allt?!?! Jag svarade nej inte riktigt allt men du får rolla mer när du kommer hem!! Hallå en svart tröja liksom vad syns inte på den?!?!
Sen börjar hon med tjejen i kassan, om en maska eller tråd som stack fram på ett reaplagg på framsidan. Hon ville ju absolut ha avdrag.
När tjejen i kassan var osäker på hur mkt kollade jag "skadan"- Jag var vääääääääldigt snäll när jag gav henne 30.- extra på reapriset plus att det var halva reapriset på det!! Jag lovar att det bara hade varit att sticka in tråden på andra sidan utan att skada plagget. Hon borde ha fått 0 spänn i rabatt!!
Hur som helst när jag åter lagt plagget på disken aggerade kunden som att jag inte stod framför henne när hon högt säger till tjejen i kassan - Vad gjorde HON nu då!! Drog HON ut det ännu mer!!!!! Jag var tvungen att gå åt sidan så att jag inte hade drabbats av ett raseriutbrott och sparkat kärringen ur butiken från där jag stod!!
Inte nog med det.. när tjejen i kassan hade slagit in de två varorna ville kunden inte tro på att hon dragit rätt rabatt.. Jag grep in igen och tillslut betalde hon och gick ut. En hel kvart tog det för henne att få arslet ur butiken!!! Satan va upprörd jag var efter det.. jag spydde galla efter henne hela vägen hem sen.. hungrig och trött som man är vid 19.30 på kvällen.

Ok, ville bara berätta.. ska dra till golfbanan nu.

Ha en skön torsdag allesammans!!

allt om golf

Uppe jättetidigt imorse.. som tur var kunde jag somna om efter en drill. Vaknade sen strax före åtta. Klockan 10 skulle jag vara på golfbanan, för första putträningen. Det gick väldigt bra måste jag säga för att vara första gången. Igår hade vi teori ute på banan, jag frös i en timme cirkus. Har blivit så kallt nu.
Imorgon ska jag lära mig att slå bollen ur bunker...
Tror jag kan bli riktigt bra på golf. Bara jag underhåller det och övar och spelar. På torsdag klockan 11 är det teoriprov. Är lite nervös för det är svårt med alla regler om vattenhinder, fri dropp, pluggad boll osv. Men jag ska klara det och plugga stenhårt.




Bild: jag


my day

Jag har fått gjort lite idag ändå. Lämnade in mina älsklingsstövlar på operaton. De har gått sönder i blixtlåset, släppt i limningen fram och behöver klackas om. Hoppas det inte bli allt för dyrt och att det går att repare det ordinare blixtlåset.
Lite störd blev jag av den ena gubben med portvinsnäsa som jobbade där. Jag vill behålla om det är möjligt själva den grejen man drar upp blixtlåset i, eftersom det är en snygg detalj på stöveln. Så jag frågade om det gick. Han verkade inte ha nån vidare koll och sa nääää det är omöjligt, men så kom den schyssta utländska killen och han trodde att det säkert gick att fixa, till 99,9% sa han så går det att fixa låsen på skor.. Tack du gode, tänkte jag!!!

Jag har även köpt baybypresenter idag.. två är redan i paket medans den sista ska slås in ikväll.. hoppas de blir nöjda.



Dessutom har jag dammsugit och plockat lite här hemma, ska hämt på golfbanan och sen till svärmor på lite mat.

Behålla eller återlämna?

Hmm.. jag vet inte om jag tycer den är fin eller inte. Nått var det som gjorde att jag fastnade för den i butiken. 349.- Kan jag få för mig är lite för mycket.. så kommer vi till frågan om jag ska lämna tillbaks den eller ge den en chans iaf. Den är ju fin på och till jeans och kjol..

 

Vad tycks, behålla eller inte???


fredag fredag

Det är såååå underbart skönt att vara ledig idag! skulle lätt kunna vara mamma ledig, men utan nån unge att passa.. En "home-staying-person" helt enkelt, som några vänner sa. Vaknade runt 7, eftersom jag var överambitös igår och sa till H att han skulle väcka mig då. Fattar inte vad jag skulle upp då och göra. Jag gick å la mig igen och har precis nyss vaknat. SKÖNT!!



jag just nu i min morgondress :D

snart dags

Ska alldeles snart åka til golfbanan.. jag vet att jag tjatar om det med det är så stort för mig att börja på med en sport för typ första gången i mitt liv, förutom gymnastik och fotboll en kväll i veckan.. som jag häll på med som liten.

Funderar även å hur jag ska hotta upp lite inför middagen ikväll. Har ju inte allt för mkt tid på  mig efter teorin och jag vägrar sitta för upp snoffsad där borta, annars hade jag kunnat klä mig redan nu.

önska mig lycka till :D

how to play

Jag är verkligen nervös. De ringde från golfbanan och ville boka in min praktik (när man lär sig svinga och gå på golfbanan) tisdag, onsdag och torsdag ska ja vara där klockan 10.00. Fattar inte varför jag är pirrig herregud jag är ju inte den enda nybörjaren i golf.

depals


säg omelett

måste erkänna att jag blev vrålhungrig av att läsa och tänka golf!! Vad har jag hemma?, vad går snabbt att laga?? jo en omelett.. skinga, champinjoner och rivenost.. tátá!! så var det fixat!


nu é det på riktigt

Så var det sagt och gjort.
Åkte till golfbanan och inhämtade mitt material. imorgon klockan 18.00 ska jag sitta i "skolbänken" igen. huuuh.. va spännande. :D hoppas jag hinner hem till min polares birthdaymiddag..


ruinerar mig

Golf!! Ja just det Golf. Den sporten kommer ruinera mig. Jag har nämligen anmält mig till en golfkurs! Ärligt talat så hade jag aldrig kunnat tro att jag faktiskt skulle. Dyr sport som man vill ha en massa dyra prylar och kläder till. Jo jag kommer att älska att spela golf!! :D
Nu är det bara för mig att ta mig ut och hämta teoriböckerna..

OGIO 2005 Women's AMP Cart Bag (Chocolate)

god morgon Måndag



Skönt att börja sent ibland särskillt på måndagar. Sitter därför precis just nu så här och äter frukost i soffan... mmm skönt. Samtidigt som det regnar utanför fönstret. visst jag ska gå ut och gå, bara det slutar någon gång.



med familjen

god söndag. Har kommit hem efter en helg hos mina föräldrar. Kräftsor och pokerkväll stod på menyn. Jag kan ju bara säga, och det är ärligt, att jag faktiskt vann pokerrundan!! :D Jäklar va kul.. älskar att vinna!! :D



Just nu spanar jag på Gossip girl för typ första gången nånsin.. kan inte riktigt fatta vad det är som är så bra.. nån annan som kan tala om det?!? Visst de har snygga kläder.. men det är kanske det enda också..




Tisdag


Mig idag..

taxfree

Igår kom min sambo hem från the boys weekend i Tjeckinen. Med sig hem hade han nått som vi tror är en jordgubbslikör, wisky, en förpackning av min favoritkräm från biotherm och godis.. åååh vad jag gillar taxfreeshopping!! :D


RSS 2.0