fredagsmys

Så var det fredag och stora godisskålen står på bordet. Har redan ätit mig nöjd och blivit sugarhigh minst 10 gånger. Tror inte jag kommer gräva mer i skålen idag. Inget kul är det på tv:n heller let´s dance är ju inget jag följt på hela tiden så varför börja. Hade på en stund som bakrundsljud och sällskap men.. nej orkade inte med det.
Så slog jag över på kanal 1 och där sitter en riktigt snygg dansk man (inte Mad Mikkelsen vill jag tillägga om du just nu också slår över för att titta..) och snackar en massa- om sånt jag inte riktigt förstår. hmm.. plötsligt blev det intressant att se på tv. En liten stund iaf. :D


fredagsfin

God morgon!!
Idag är det fredag och jag tänker vara lite extra fin i håret..  så därför pryder jag min lilla skalle med en leopardscarf:D

lite sådär á la 50-tal och husmor!! ♥♥

från H&M Home

Hihih.. snabbt går det att få paketen från H&M och jag älskar det!! Har redan fått hem mitt påslakanset i en fin förpackning, som jag beställde hem i förra veckan.



Jag ska visa bild när jag har tvättat det och bäddat rent med det i sängen.. men kvalitén känns jättebra än så länge!! :D

big brother&chokladbollar

Mmmmm... har gjort chokladbollar! Jag är en sån godisgris, men goda blev dom. Det otäcka är att jag hade ringt till H precis innan jag började baka utan att få svar, men så när jag står och kladdar ringer han och jag svarar med högtalartelefonen på.  Och bland det första han säger är "Bakar du chokladbollar?" Jag blev så paff nästan skraj. Va vadå liksom hur kan du veta det. När han fortsätter med att han kan se mig blir jag nojig... "vinka till mig då" "hallå vinka, hej hej" fortsätter han.. jag börjar på allvar se mig omkring kollar över till grannen, men nej.. det kan inte vara möjligt. Han kan ju bara inte se mig. Har vi kameror här hemma som inte jag vet om??? Sen så kom vi överrens om att han fortfarande var kvar på annan ort och väldigt långt borta från mig.. puuhh men nu är jag nästan paranoid. Går nästan och granskar vartendaste hörn..
Huuuja.. å jag som trodde jag hade kommit över "övervakningsfasen" efter att ha sett "The Trumans show"- med Jim Carrey i årskurs 8. Tack.. tack så jättemycket darling för att du återinfört den i mitt liv på nytt. :(


at my place




good work!!

Jag har varit så hurtig och jag känner  mig så bra!! Jag är så bra som tog mig iväg på ett cykelpass nu på lunchen. En dunk i ryggen tack!! :) Det är nästan så att man vill skrika ut det till alla .. hmmm scary feeling!! så länge sen var det väl ändå inte som jag va å tränade?!?! Nu är det nudellunch som står på menyn och sen måla. Vill ju få klart bordet nån gång idag :)


Måndag

Ledig imorgon och på onsdag ska bli underbart skönt. Mina planer är att måla det sista lagret på bordet, köpa ett litet kort och äta semlor hemma hos svärmor. :D Jag ska även iväg och träna, för den här veckan tänker jag inte bry mig om min kvarvarande förkylning.
Onsdagen ska också bestå av lite träning och sen på kvällen är det tänkt att det ska bli fika med vänner! Återstår att se om det blir något av det.
Just nu rullar halv åtta hos mig på tv:n och jag har fiskfilé täckt med morötter instoppade i ugnen. Oj så man kan längta efter käk ibland. ;)
Måste gå och ta en titt så det inte bränner vid.

Målare

Har varit hos svärmor på söndagsmiddag. Alltid lika gott!!
Nu har jag iaf kommit hem och håller på att måla bordet för fullt. Det är svårt att få det jämt. Men så här ser det ut efter första strykningen.♥


Sunday again

God morgon och välkomna till ännu en söndag!
Jag och H har avnjutit en frukost med rostad barkis och te som han sprang upp till bageriet och köpte tidigare imorse.
Våra planer för dagen är bl.a att köpa målarfärg, vilket inte är det lättaste när många färgbutiker har stängt på söndagar, besöka svärmor så att H kan plugga vin och sen hem för att han ska spela innebady och jag vill börja måla. Om vi nu får tag i färg dvs. :D


Jag älskar tulpaner!! De talar ju om att våren snart är här! Även om den just nu känns långt långt borta.
Men vi närmar oss mars ;)
Happy sunday allesammans! ♥

bild: jag

Melodifestival

Nej jag eller vi dissar faktiskt melodifestivalen ikväll också. Är vi ensamma om det?? Vet inte riktigt när jag slutade att kolla på det, men det är inte min typ av musik och jag kommer höra mig till leda på låtarna ändå via radion.



vi myser med soppa och vitlöksbröd :D ♥


bild: min

shoes

Jag ska erkänna att jag nästan skämdes tidigare idag när jag räknade mina skor. Jag slutade när jag passerat 50. Och här är mitt senate inköp som kom med posten idag. Sjukligt??




Har inte bestämt om jag ska behålla dom, men jag skulle vilja använda dom till en vit eller ljusblå klänning i sommar!♥♥

vackert




♥♥

bilder: mina

Lördag



Hej hej!! Idag är det en sån lördag man gärna sitter inne hela dagen med tanke på festandet igår och på att all snö som kommer ner. H och jag har gjort lite ärenden på stan och just nu håller han på med vårt senaste projekt. Nämligen slipningen av köksbordet. Det ska bli vitt vitt vitt.. :D♥♥

jag bjussar


Är väldigt generös idag och bjussar på hela två bilder på mig!!

To a Baby

Det här underbart söta settet ska vi skicka till en liten flicka i japan. Våra vänner fick en dotter i december och vi har äntligen gjort slag i saken och köpt något till henne. Nu blir det kanske lite mycket att ha koftan till det övriga blommiga, men vi kunde bara inte motstå den. Tänk så fint till en vit sommarklänning!



Hoppas de blir glada!! :D

Valentinesday

Glad alla häjärtansdag till er alla!!! Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och jag har slagit mig ner i soffan för att inleda myskvällen tillsammans med sambon. Imorse överaskade han mig med ett paket under täcket.. alltså inte hans eget utan en kartong med papper på ;) I fanns denna skål som jag tänkt köpa sen långt innan jul, men som jag bara inte kommit mig för att göra. Nu har han fyllt upp den med geléhallon och visst ser det riktigt inbjudande ut??! Han är väl för go min vän.



Inte illa gjort av någon som inte gillar "komersiella grejer" :D
Vad har ni gjort idag och hur ska ni tillbringa kvällen?

på spåret

Som jag njuter här jag sitter bredvid H i soffan. Vuxen-poäng för att påspåret rullar på tv:n.  Men det är bara mysigt, ger en hemtrevlig känsla på nått vis. Det bästa är nog ändå när H lyckats klura ut något rätt svar på en ledtråd och stolt skriker ut det!! Självklart vill han bli belönad med en puss varje gång också.. ;) Någon som blir som barn igen, men av på spåret?!?! hallå.. hehe.. min man det!!  Godiskålen har vi nallat i redan idag även om det inte är lördag förrens imorgon och jag som tränat så lite i veckan. Jag är ju krasslig så lite synd om mig är det ju.








Allahjärtans-meny!

Har varit ute och promenerat i det fina vädret. Kallt ute men skönt efteråt. Jag har även varit och gjort slut med mitt gamla träningscenter. Det suger lite eftersom jag kommer att betala dubbelt nu i februari men men..
Jag håller på att bli sjuk är jag rädd.. NEEEJ!! Det har jag verkligen inte tid eller lust med.
Ska dessutom åka och handla idag. Ska bli trerätters på alla hjärtansdag för mig och älsklingen!!

Har hittat vår kärleksmiddag i denna underbara Receptbok från allt om mat..


Det ska bli lax med räktsatsiki till förrätt, lamm till varmrätt och smördegshjärtan till efterrätt.. mmm ska bli så smaskigt!

Basilika soppa med mozzarellahjärtan
till 4 pers

3 medelstora potatisar
1 finhackad vitlöksklyfta
1 msk smör
9 dl vatten
2 gränsaksbuljongtärningar
1 dl vispgrädde
1 kruka basilika
1 dl riven parmesan
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar

Garnering:
125 g mozzarellaost
basilika

Gör så här:
1. skala och tärna potatisen. Fräs upp vitlöken i smör i en rymlig kastrull. Fräs sedan potatisen häri.
2. häll i grönsaksbuljongen och koka potatisen mjuk under lock i 15 min
3. Mixa koket till puré med stavmixer (matberedare går också bra). Tillsätt grädde och koka upp soppan.
4. Plocka av basilika bladen, spara några till garneringen och krossa resten i en mortel.
5.Blanda det gröna moset och parmesanosten i soppan. Smaka av med salt och peppar.
6. Skiva mozzarellan i lagom tjocka bitar, så du kan trycka ut hjärtan med en liten pepparkaksform, eller skär ut med en kniv. Lägg sedan hjärtana försiktigt i soppan som garnering tillsammans med basilika blade.


medicin för naglar och händer

Inte får jag bara vintertrötta ögon och torr hy, nej händerna och naglarna tar ganska så mycket stryk också av kyla. Nu är det förståss lite extra speciellt för mig eftersom jag nyligen tagit bort mina gel-naglar. Mina egna naglar är jättemjuka och vill bara gå av, men så rekomenderade en kollega ett lack från det här märket- Trind- som skulle vara GRYMT BRA!! så jag införskaffade och ska testa. Kanske min räddning för kluvna och sköra naglar vintertid. Med i förpackningen följde även en liten handkräm som jag testade igår kväll. Den doftar "proffesionellt" och sjönk snabbt och lätt in i huden och händerna kändes som nya.
Nu är det upp till bevis hur naglarna kommer må!!


makes my day

Min nya favorit just nu i garderoben som jag förmodligen kommer köpa i ytterligare en färg.
Gillar den oversizade modellen och den lite "trasiga" looken.



kedjad

Brrr.. det är så kallt ute. och jag blir så bekväm av mig. Jag skulle behöva gå ut och powerwalka lite eftersom jag inte hinner med nått pass på gymmet i dag heller. Men jag är så frusen och vil inte ens tänka tanken på att sticka ut näsan. Undanflykter, undanflykter.

Lite suddiga bilder, men här är ett superläckert halsband som just nu finns ute i butik!! Kedjor och pärhalsband många på en gång vill jag ha!!




just precis nu


Därför älskar jag dessa skrynkliga små fula frukter.
Förpackningen är underbar!!!!! Annan förpackning inte samma goda russin.
Den påminner mig om farmor och om när jag var liten..



god morgon måndag!!

Hade en fab kväll ilördags. Kände mig inte bara snygg, jag var det också och jag var inte ensam om den saken, för alla som var där var urläckra!! Vi minglade runt, gick tipspromenad i lägenheten samt hade musikquiz. riktigt roligt, sen drog vi vidare ut och dansade. Det var jättekul bara att man kände sig lite fel i klädseln :D Fick något fer uppmärksammande blickar än vanligt. men tog de som en komplimang. :D

Idag är det ju strååålande väde rute så jag ska klä på mig och gå ut på en powerwalk. Jag börjar ganska sent att jobba så jag måste ju aktivera mig med något. :D


Där fick jag!!!

Fick jag tillbaks nu ikväll för "romantik-killer" som jag skrev om tidigare idag. När jag kom hem nu ikväll stod H vid spisen och lagade MAT!! Det var fantastiskt gott, det bor nog en liten kock inom honom trots allt ;) Vill man så kan man. Nu passade detta lite extra fint just idag eftersom jag fått veta att jag ska bli befodrad på jobbet :D Hur underbart är inte det i en finanskris?!?! Vi har skålat i vin och den här fredaskvällen är så mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig.
Som ett lite extra grädde på moset tog H just fram en daim som han köpt. Jag älskar bara den mannen för mycket!
Resten av kvällen ska jag ägna åt att förbereda morgondagen jag är så grymt peppad. Inte varje dag man går på coktailparty.
Jag lägger upp bilder lite senare på min tänkta outfit. ;D





Ha en riktigt skön kväll allesammans!!!

dream dream dream

good morging. så är det äntligen fredag, och imorgon är det dagen D. Jag har inte förberett mig alls lika mycket som jag borde göra. Jag vet va jag ska ha för klänning, skor och väska, men håret!! Vad att göra med håret?? Får se ska ägna lite tid åt det i kväll om jag orkar. På grund av att jag jobbar imorgon har jag inte allt för mycket tid imorgon för förberedning.

Det har dessutom kommit mer snö idag, eller rättare sagt det snöar. Vilket innebär att jag nu imorgon måste ha ett par extraskor med mig ut. Kan ju inte ta taxi, är verkligen inte långt dit jag ska.

im dreaming away...



Koh Ngai (koh Hai) 2009


Koh Lanta 2009

New heels

ja men oj, jag hittade dom här i hallen som jag "råkade" impulsköpa i söndags för en riktigt billig peng. Och vem mer än jag gillar inte sånt?!!



De funkar nog att gå i lääänge, med tanke på den lilla platån under trampdynan.. det enda jag kan störa mig på är att de kan se lite klumpiga ut till mina, just nu, alldeles för smala ben. Jag måste öka i muskler!! Men samtidigt är det ju precis det jag jobbar på!.

Torsdag

åååh.. va skönt jag har sovit! :D Ännu skönare är det att veta att jag är ledig idag. Jag har planerat in ett bodypump-pass senare ikväll, men det är det ända som är planerat också.
Jag skulle vilja till ikea och köpa in nya svarta kuddfodrar till soffan, eftersom det nya tyget på kuddarna är så färgstarkt!! För visst blev kuddarna bra.. min älskade svärmor har sytt så fint!!!


Igår glömde jag förresten nämna att jag var på Bio såg Wallanderfilmen.. den var helt ok. En typisk Wallanderfilm helt enkelt.

new things

men va pinsamt kass jag är på att hålla ordning på mina inlägg. Ser att senaste uppdateringen var läänge sen igen. Skärpning tjejen!!
Det var iaf askul ute om helgen och nu till helgen blir det coktailparty så det sjunger om det!! Fasen så taggad jag är!!
Alla verkar vara lika laddade dessutom. Jag måste bara göra helt klart vad jag ska ha för smycken till klänningen.

Jag har fått mig en nystart i min träning. Jag har bytt gym och känner mig på så vis mer peppad än någonsin. Plus att min älskade sambo tränar på samma ställe vilket gör det roligare att gå dit!!
Imorgon är jag ledig, hade egentligen en ledig dag idag, men fick gå in å jobba.. gjorde inte så mkt faktiskt...


Två av mina senaste inköp! Längtar tills jag kan inviga skorna.. känns lite tidigt än och särskillt nu när det snöar ute.

Ska sova nu.. H tjatar ihjäl mig!!!

RSS 2.0