090930


Nu så är hemma efter en riktigt knasig dag på jobbet. Har känt mig som en flipperkula hela dagen. Jessica hit och Jessica dit. Och inget har jag hunnit med som jag borde. Vissa dagar är bara sånna.
H har dragit iväg för att spela badminton och jag ska gå ut på en kvällspromenad.
Nu har jag önskat semestser, tog en vecka så får se vart vi hamnar. Jag är riktigt sugen på New York så om jag har turen kanske H vill följa med mig. Det vore ju något det :)

Paljetter on my shoulders


Myser i min paljettröja ,H&M, Lite stickigt är det när inte kroppen är van vid ull så här års. Men bäst att härdas!! :)
Jag har verkligen gått lös här i lägenheten. Skåp och badrum har fått sig en rejäl omgång av städsvampen!! Känns skitbra rent ut sagt. Men vill tillägga att jag inte städat i paljetter.. näää så glamouröst var det inte!!

Grey Mocka


För en gång skull blev det inte ett par svarta. Mockaskon från H&M kom här om dagen och ju mer jag provar och går i dom destomer gillar jag dom. Skitsnyggt till svarta leggings eller strumpbyxor, för att bryta av det svarta lite :)

090928


Oj vilken härlig start jag haft på min morgon :) Innan frukost drog jag igång med att städa och skura ur ugnen!! Fick ett infall som jag inte kunde hindra och aldrig har den varit så skinande!!
Funderar lite på vad jag ska hitta på idag, men en tur ut i det fina vädret skulle nog kunna bli av och lite senare ska jag till gymmet och utöva spinning. Jag har även, sen igår, lovat älskling att ta reda på ALLA kläder i sovrummet. Jag har ju sagt det i säkert två veckors tid så jag måste ta tag i den biten. Håller ju på med kläder hela dagarna på jobbet så då vill jag inte göra det när jag kommer hem. Blir liksom avtrubbad.


Midnight

Jag borde ligga i sängen redan. Är trött men H och jag försöker planera inför min/vår semester. Det lutar mot Argentina, men samtidigt vet jag inte riktigt vad jag vill få ut av semestern den här gången. Avkoppling och skönt väder är vad som står högst upp på listan mixat med lite äventyr och god mat.
Får nog sova vidare på saken men det ska vara bestämt innan onsdag. Stressigt värre!!
Och nu svär min sambo över sovrumet. Jag har alldeles för mycket kläder liggande framme. Jag erkänner jag är en riktig slarver här hemma. Jag tänker ofta det gör jag sen och så orkar jag inte eller så kommer det något annat emellan. Jag är väl medveten om problemet och jobbar sakta men säkert på en lösning. ;)

God natt!!

Let´s have a cozy sunday


Ska göra hemmapizza nu och sen mysa med nån film. Känns så bra när man har jobbat. Som att jag liksom gjort mig förtjänt av det!!

Where is the cold?


Kan det inte ta och bli lite kallare ute så jag kan få använda mitt nyförvärv?!?! Jag nästan längtar lite efter att få ta på mig stickade plagg och ta ner pälsjackan från vinden. Jag vet att det låter så nu och om bara några månader kommer jag säkert sitta och gnälla och önska bort kyla, mörker och snö. Men just nu är det lite svårt att klä sig. Både för jobb och för utomhusaktiviteter. Är ju lite för varmt och sensommarkläderna känns inte aktuella att ta fram igen. No no.. lite mer kyla och frisk luft vore toppen.

090927 Sunday


Igår efter att jag slutat jobbet gick jag och H på bio. Vi såg "flickan som lekte med elden" och visst är den bra!!!
Efteråt gick vi till ett nyöppnat ställe här i stan och tog nått att dricka med lite småplock till. Riktigt trevligt måste jag säga.
Om en liten stund måste jag börja göra mig klar för att gå till jobbet. Har ett arbetspass att klara av innan den här helgen är över men imorgon får jag ledigt. :)

Thank God its Friday

08.00-19.30 det är så min arbetsdag sett ut. Har avnjutit fredags tacos som min underbara sambo fixat lagom tills jag kom hem. Så det var bara  mig att slå ner häcken i soffan framför idol och sen Skavlan med hedersgäster som Anna Anka och Jay-Z. Hon har en hel den bra argument trots allt den där människan. Och att Rapparen Jay-Z snart fyller 40 kan jag inte ens i min vildaste fantasi föreställa mig!!

Så nu över till något helt annat. H och jag funderar på vart vi ska/vill åka på semester framöver. Tror det kan bli i oktober eller november. Vi har totalt kanske 12 dagar... MAX 14!! Vart vill vi nu åka?!? Kina, Argentina, New York, Sydafrika?!?! Vill till så många ställen plus att vi inte vill att det ska kosta allt för mycket att bo och "leva" där. Vi var ju faktiskt och semesterade i italien i somras.
Det lurigaste av allt är att min chef har bestämt att vi måste bestämma oss innan slutet på september för ett semesterdatum. Vi har inte ens fått schemat för början på 2010 så hur ska jag då kunna planera in för så många "fria" dagar som möjligt?!? Hmmm.. nej jag gillar det INTE!!! Även om jag förstår att de måste kunna planera, men hey det vill väl jag också kunna göra!! :p

Ok, nog tjatat om sånna tråkigheter. Ska mysa vidare med H nu innan han tröttnar på mig.




BLACK BLACK BLACK


Jag kan inte låta bli att förundras över mitt älskade H&M!! Det här är bara någa av godbitarna som just nu finns i Webshopen!!

Canal+


Jag har längtat och jag läntar redan efter nästa avsnitt av True blood!! Vi är inne på 2:a säsongen. Och det blir bara konstigare och konstigare, men bättre och bättre. Tycker det dyker upp nya varelser hela tiden och jag börjar bli misstänksam till varendaste ny person som är med.

Tog mig ut på en löprunda tidigare under kvällen. Kändes som att det gick fort att springa sträckan men så var jag riktigt slut efteråt också. Är rädd att jag håller på att bli sjuk. Min sambo verkar ju bara bli sämre så jag antar att han är sjuk på riktigt stackarn. Man ska aldrig säga att man vill vara hemma bara för att.. det kan straffa sig. Hoppas jag slipper bli förkyld och att älsklingen snart blir bättre.
Nu ska jag försöka få igång tv4 play och spana på kvällens avsnitt av idol som jag missade på grund av True blood avsnittet.
Hoppas ni har en skön kväll.

DAY OFF


Oj vad härligt det är att vara ledig mitt i veckan. Åkte därför till IKEA för att inhandla, ja egentligen ingenting. Vill ha nya tavelramar, men vet inte vad jag ska rama in så jag skippade det just den här gången. En ny kastrull, stekpanna och värmeljus var väl de mest intressanta saker som kom med hem. Så då förstår ni hur kul den här IKEAturen var.
Nu ska jag ta fram stafliet och klämma fram lite kreativitet.

Sweeties


Har en "sjuk" man här hemma. Hmm.. om man nu kan kalla honom sjuk. Lite snuva kan väl vem som helst leva med. Men män blir ju alltid sååååå sjuka för minsta lilla. :)
Men för att muntra upp honom gjorde jag chokladbollar.
Lunchade med en väninna idag, alltid lika trevligt att snacka av sig lite. Sen gick jag en veva å stan och hittade alldeles för mycket som ville följa med hem. Men jag var tvungen att dra i bromsen och tänka på vad det är jag egentligen behöver. Jag har gjort så många felköp (jag erkänner) på senaste tiden så jag blir trött på mig själv.


Bling Bling


Destination Gotland


Engla har en tävling på sin blogg där du fram tills imorgon 23/9 kan vinna en resa till Gotland.
Det DU behöver göra för att få chans att vinna är att motivera i din bogg varför just du ska vinna och sedan länka till tävlingen. Glöm inte att  lämna en kommentar samt länk till din blogg hos Engla så att hon kan läsa bidraget och utse en vinnare.

Själv har jag aldrig varit på Gotland så jag vet inte vad jag har att förvänta mig av ön, förutom vackert och kargt landskap, massor med aktiviteter, god mat och härlig dialekt a lá Johnnie i Roomservice.
Jag har alltid velat åkt dit, men det har liksom aldrig bivit av. Jag har till och med ingift släkt på min sambos sida som kommer från Gotland, men ändå har jag aldrig tagit mig över. Sommrarna är som oftast väldigt uppbokade och övrig tid på året väljer man gärna varmare breddgrader. Men som jag skrev, har ju aldrig varit där så jag vet inte vad jag har gått miste om.

"De sum int aug säir gär int hjärt ont" -
Det som inte ögat ser gör inte hjärtat ont






(bild lånad från Engla)

090922 Tisdag


Wannabe


Efter en helg i Orsa med H:s familj och med 50 liter lingon i frysen är jag trött denna måndagskväll, som förgyllts av bl.a Hollywoodfruar. En fantastisk dokumentärserie som jag vill se mer och mer och mer av.. Hahaha.. det är så olikt det liv som jag själv lever. Skulle gärna lägga 100 000 dollar på massage och skönhetsbehandlingar varje år a lá Anna Anka.
Herregud.. är det klokt?! Jo men jag tycker nog det. Har man pengar varför inte spendera lite extra då och då på sig själv. Mår du själv inte bra kommer ingen annan i din närhet att göra det heller. Eller hur var det nu hon sa den där Anka?!
Mer Hollywood fruar i rutan TACK!!!!

090917


God morgon. Jag har sovit alldeles för länge. Drömde att jag mördade nån inatt. Och jag gkorde allt för att inte bli upptäckt av min sambo och övriga inblandade. SJUKT!
Ska bli spänande att se vad den här dagen kommer bjuda på efter en sån hektisk natt. :)


Vacation please!!


Jag jobbar väldigt mycket just nu så jag tycker inte att jag hinner med någonting annat. Och när jag väl kommer hem ska man laga mat och sen vill man bara sitta i soffan resten av kvällen. Jag går och står ju hela dagarna så inte konstigt att man är trötter. Lägenheten ser ut som jag vet inte vad och tvätthögen är som toppen på Mount Everest. Min sambo jobbar minst lika mycket så där är det precis lika dant.
Till helgen åker vi förmodligen till Orsa (ligger i dalana för er som inte vet). Vet inte riktigt vad vi ska göra där mer än att slappa och mysa. Kanske lite bärplock om vädret vill.
Lite semetser och avkoppling TACK!!!

Slutspurt

Vad har hänt med mig?? Jo jag lever kan jag tala om. Men har jobbat långa dagar med tidiga mornar och sena kvällar. Ikväll drog vi ut och sprang och jag orkade hänga med i H:s tempo. STOLT!!! Dusch och käk när vi kom hem och sen somnade jag på soffan. Nu ska jag bara borsta klart mina gaddar sen blir det raka vägen till sängen!! Är TRÖTT!! Imorgon jobbar gör jag mertid på jobbet igen men ska försöka bättra mig med uppdates. Jag som äntligen tyckte jag hade bra rutin.
God natt mina vänner!!

What I was wearing


En liten hint av hur jag såg ut igår. Glömde såklart kameran hemma så det här är den enda bilden från kvällen. Lite hastigt tagen med mobilen på väg till nattklubben. Jag måste bli bättre på att komma ihåg kameran.

Bakissöndag


Perfekt att göra på en söndag när man inte har alla hjärnceller med sig.
Vi gick tipspromenad i solen. Fick 7 rätt av 12 möjliga.
Har käkat pizza och nu är det soffläge som gäller resten av dagen. Är riktigt trött. Men hade en kul kväll igår.

LÖRDAG

Skulle kunna beskriva den här dagen som kaos!! Hjälp säger jag bara!! Hatar den här dagen! Inge roligt alls att jobba när man är för lite personal, ALLT för mycket kunder och mycket att göra!! Jag tar ju på mig så jäkla mycket själv så det känns som om det var mitt fel att det inte hände ditt eller datt. Även om jag verkligen INTE borde göra det, men så plötsligt känns det som att dagen är förstörd.
Nu ska jag försöka ladda om och orka party. En kompis fyller år så nu måste jag bestämma outfit för kvällen, ta några värktabletter och käka nått innan det blir ännu mer kaos.
Ska försöka göra det bästa av kvällen, tror jag kommer få skitkul om jag bara orkar!!
Fasen säger jag bara! Hatar att jobba helger!!


På posten

Oj jag kom just på jag har ett paket att hämta ut. Fick ett sms som påminnelse. Måste göra det inna klockan 20.
Spännande. Bäst jag tar bilen och tuffar iväg. Ska passa på attt köpa något att käka också. Vill mysa till det lite ikväll.

Finaly Friday


Är uppe med tuppen. Va hur svårt som helst att ta sig upp när klockan ringde.
Jag blev lite avbruten i mitt sovande när H kom hem i natt. Är alltid så omedvetet orolig när han inte är hemma eller ligger intill mig i sängen när jag ska sova.
Näää.. nu måste jag kynda på lite så jag slipper springa.
Ha en skön fredag!!

Särpt



In the Morning


Idag är jag ritigt trögstartad. Vet att jag börjar jobba sent och då händer verkligen inget vettigt!
Jag ska gå och träna vid 12 men det är så fint väder att jag borde passa på att vara ute. Men just som jag skriver detta ringer de från jobbet och frågar om jag inte kan komma in tidigare. Jo men det är klart jag kan. Blir inget träna för mig nu, men ikväll måste jag!! Bäst jag skyndar på.

When a day never ends


Jag har nyligen upptäckt att min sambo tagit med sig kameran. Den ska fixas för vi har fått in skit i den. Kommer bara bli "fläckfria" bilder framöver :) Har nog varit den läääääängsta dagen i mitt liv, känns det som!! Trodde aldrig jag skulle få komma hem.
Nu gör jag precis vad en trogen svensk bör, stöttar upp och ser på fotboll. Kom igen Sverige!!

090909



Vilken grå dag jag vaknade upp till. Fasen, säg buuh.. och jag börjar grina!!
Vet inte riktigt vad det är men jag skyller på hormonerna. Funkar alltid.
Om 15 min ska jag gå till jobbet. Fattar inte att jag har lite tid över för en gång skull. Men så ska jag nog inte säga för då lär jag få springa iväg sen.
Ska göra det bästa av den här dagen och hoppas negativiteten försvinner!! (jag är ju medveten om den)
Hoppas ni andra får en riktigt bra dag!!




Araba-rama

Ok. Nu är det sängdags. Har kikat på UR om kvinnors situation i Dubai. Faktiskt riktigt spännande. Rosa taxibilar för kvinnor, kvinnor som får gå före i kön för att de inte får köa tillsammans med män..
Dit vill jag åka nån gång i livet!! :D Men självklart inte för kvinnornas situation i Dubai utan för att det verkar vara ett fantastiskt spännande land att resa till. Så otroligt annorlunda mot Sverige!!
Natti natti

Skinny


Efter en lång dag på jobbet har jag äntligen kommit hem, lagat mat och sett på första delen av idoluttagningen.
Lyckades ta mig upp imorse innan kl 7 för en löprunda. Riktigt länge sen jag sprang på asfalt så det kändes kan jag lova. Är sjukt stolt över mig själv!!
Hann inte med någon uppdatering innan jag drog på jobb, men hey jag är ju här nu :)

Roast Monday

Jag hämtade upp H vid hans jobb som på beställning. Han ringde och jag körde dit. Sen åkte vi till svärmor ock käkade kallskuret och en massa annat gott till. Perfekt måndagskväll ;)
Har sett på Roast på Berns, Hahaha.. det var riktigt roligt!! Men nu blir det snart sängen. Ska försöka dra mig upp ur sängen för en löprunda innan jobbet imorgon.
God Natt

In da City



Äntligen hemma efter vevan på stan. Fick en tröja och två par skor återlämnade men köpte ett par nya pjucks ;P
Hittade ett superfint armband också som fick följa med mig hem. September- oktober är absolut inga bra månader om man vill spara pengar. Finns alldeles för mycket snyggt ute i butik just nu.
Nu ska jag käka lite snabbt och sen ägna mig åt lite tråkigheter som stavas hushållssysslor!!

And So she said


Nu ska jag in till stan för att returnera och köpa nytt..  Det är det bästa med att vara ledig en måndag. Man får dryga sig lite extra på mornarna.

Its all about eating


Så sent som nu käkas det frukost. Brukar nästan aldrig tugga macka utan det blir mest fil, yoghurt eller välling. Men min lediga dag till ära så varierar jag mig. Ser att min älskade kalender kom med i bild också. Hade jag inte haft den hade jag velat bort mig för länge sen!!!

shoe-me


Nej, en kvinna kan inte ha för många skor!!!
Men NÄR ska män förstå det? Eller är det bara min som vägrar?!?
Lite mer än 50 par är väl inget och då är löparskor, gymskor, flipflops och gummistövlar också medräknat. Visst jag anväder inte alla för några är riktigt obekväma att gå i, men så kan jag ju inte slänga även om jag borde pga platsbrist.
Jag ska till och med gå in till stan för att spana på nya stövlar inför hösten. Pssssst...  men säg inget till min karl!! :)

KNAS

Jag är sååååå sjukt stolt över mig själv!! Löpningen gick jättebra!! Skönt att rensa tankarna till musik och ens eget flåsande!!
Kan inte låte bli att fundera en massa hela tiden.. Stockholm, jobb,barn, studier?? Vetteusan vad jag vill med livet just nu, eller vad vill livet egentligen med mig??! Blir alldeles knasig av allt funderande..

Dont take it to slow...


Så då var man hemma igen. Nu ska jag bara byta om och köra ut till löparspåren.

söndag


Ska alldeles strax gå in till stan för att påbörja dagens jobbande.
Har sovit superhärligt och känner mig fit for fight!! Söndagar går oftast så fort att jobba!!
Ska inviga mina nyförvärv i garderoben. Så vad tycks? (det är leggingsarna jag syftar på) ;)

CHANEL


Nu åker det fram och på. Mitt älskade favoritlack!! Rouge Noir är den perfekta färgen och särkillt nu när det går mot höst!!

Lördag


Håller på att leta efter instruktionsboken till min kamera. Har en fläck eller damm i den. Blir liksom en "bubbla" på varendaste kort man tar. Liiiiiite irriterande. Tyvärr är boken uppäten eller på annat sätt spårlöst förvunnen.
Vi hade tänkt gå på bio ikväll men så kom H på att det är VM-kval ikväll på tv:n så, så mycket bio blir det!! Jag får försöka hitta på något annat istället.

the one


Har en jätteskön kväll tillsammans med H. Han hade fixat så fint när jag kom hem från jobbet. Sushin stod på bordet tillsammans med en bukett orkidéer! Behöver jag säga annat än att jag älskar den mannen?! :D
He knows how to make it special!

SEGA


Nu tycker jag faktiskt att jag varit tillräckligt duktig, tänker på mitt rensande i tidigare inlägg så nu måste jag få slappa lite innan det är dags att göra mig klar för jobb. Börjar kl 13 idag och jag har en tendens att alltid bli sen. Pga allt annat jag ska göra innan jag blir färdig. För jag har ju så MYCKET tid på mig tror jag. eller det har jag ju men gör inget riktigt vettigt av den. Lär mig aldrig.
Ska kika lite i mina tidningar som jag köper på mig men aldrig riktigt läser ut innan det kommer en ny. H blir lite trött på det för då kan jag ju inte slänga några. Jag har ju kanske inte läst ut dom!! Så det bildas högar lite var stans i lägenheten. Jag försöker att hålla dom till sovrummet. Just nu bildar olika magazin mitt sängbord. Om jag borde rensa där med?!? Ja ok, men får bli en annan dag.

FREDAG


God morgon! Det är fredag och fredagen idag ska innebära jobb, filmkväll och sushi. Jag är totalt insnöad på det just nu. Vill bara ha sushi hela tiden!
Det regnar och blåser ute, ett riktigt höstruskigt väder. Vissa dagar tycker jag det är mysigt. Jag kan ha mina gummistövlar och plaska runt i varendaste vattenpöl, om jag skulle vilja.
Håller på att rensa upp bland mina smycken.. men som vanligt slänger jag nästan alldrig. Jag stoppar undan och tar fram..

sametslena ben



Jag Älskar mina sametsleggings!! De känns glammiga och rockiga på en och samma gång! Är inne i en leggingsperiod just nu och vill inte gärna sätta på mig jeans efter semestern. Perfekt att det finns sååååå många coola varianter att välja mellan!

Run away


Jag ska banne mig ta mig ut och springa i det här regnrusket. Tycker att det är ganska skönt när man inte känner skillnad på vad som är svett och vad som är regnvatten som forsar längs med pannan.
H har gått iväg på druvkurs så jag försöker att motivera mig själv!! Att det ska vara så svårt ibland. Men just nu känner jag att jag är sugen så det är kanske bäst att jag drar iväg.

Alien-anfaller


Jessica till jorden.. Jessica till jorden!! Hmm.. spelar ingen roll när man går till frissan. Man ser alltid lika hemsk ut i deras speglar!! Som tur är blev resultatet lyckat!! :D
Hade en fab. lunch tillsammans med min kära vän I..
Efteråt blev det bågcheck men som vanligt inga som gick helt hem. Är kanske lite väl kräsen va vet jag. Som tur är hade hon jättetålamod med mig.
Om bara ett tag ska jag gå in till stan igen för att besöka Monkikvällen. Ska bli spännande. Vet redan flera saker som ska få följa med mig hem.

God morgon



Ska till frisören idag lockan 11. Äntligen! bokade en tid i förrgår och hade turen att få en redan idag. Fattar inte att jag ska dra det till min bristningsgräns varje gång!! Mitt hår krisar verkligen!! Så det får bli både färg och klipp.
Efter har jag en date med en vän på stan. Jag kanske ska försöka få med henne som smakråd för glasögon. Som jag nämt i tidigare inlägg är jag ju på jakt efter nya. Men det är ju alltid lättare sagt än gjort.


Bilden är från vår semester i Italien :D

the last summerday


Jag gick och körde spinning på lunchen idag tillsammans med min H. Eller Han var väl eg. där med jobbet.
Sen hade jag tänkt mig gå in till stan för att spana på mer glajor, men så orkade jag inte snygga till mig. Istället gick jag ner till vattnet alldeles nedanför där vi bor. Varmt och skönt!!! Sista sommarvärmen kanske??!!
Nått så tråkigt som att fylla upp det ekande kylskåpet gjorde jag också och när H kom hem från jobbet drog vi till hans mor där han gjorde sin specialité, ugnspannkaka!!!

Nu är det spikmatta och sen sängen som gäller.

God natt!

På norskt vis


Nu har jag varit passiv i ett par dagar. Skyller på att jag har varit i Oslo och inte haft tid :S
Här kommer några av bilderna från helgen.
Åkte upp på fredag efter att jag slutat jobbet. Kvällen ägnade vi åt att snacka över en god middag och vin. Tror vi kom isäng först runt 02.00 nån gång. Bra för att vara fredagkväll!!
Lördagen var trögstartad, men vi tog en tripp med våra vänner U & S (som vi bodde hos) till Holmenkollen. Sen blev det lunch på stán med lite shopping som följd. Vill lägga en ganska stor vikt på LITE shopping faktiskt, det är ju så jäkla dyrt i Norge!!
Sen hem vila för att gå på alkoholen igen. Vi käkade på Alex Shushi och jag måste säga att det är bland den godaste sushi jag ätit!! Wowowowowowowo!!! Säger jag bara!! Där stannade vi i 2,5 timme tills vi tog bussen till en nattklubb som för kvällen var "club Dada".
Men tror du att kvällen var slut efter det så tar du fel. När vi kom hem blev det mer vin med ost och kex.
Sent i säng och med en fantastiskt trevlig kväll i ryggan somnade jag bums!!
Tack go vänner, det här gör jag gärna om igen!!!

RSS 2.0