Party party

Jag hade en riktigt kul kväll igår!! Vi käkade otroligt god mat, grillade revbensspjäll och färskpotatissallad!!
Badade i tunnan och i bastun och drack en hel del vin!! Efter fyra tiden gick vi och lade oss,, efter att H & H badat i tunnan i säkert mer än 3 timmar!!
Är bara lite trött idag som tur är skallebanken har hållit sig borta.
Resten av den här dagen har vi spenderat hemma hos H:s föräldrar.. sett på TV och slappat.


Bastun Mästerkocken & ribbsen bad i tunnan
(Visar inte deras fejor pga att de inte är tillfrågade)


Jag har så fått för mig att jag på allvar vill flytta till Stockholm!! Har länge sagt att jag skulle kunna tänka mig att bo där, men först nu känns det som allvar!! Varför inte?!? Har börjat titta på jobb, studier och boendealternativ!! Det är bara det att det är så förbannat dyrt!!!!!

Måste spåna vidare på det här!! Så fortsättning följer!

Det händer

God kväll!! Hoppas ni haft en skön fredag. I have :) Har nyligen sett filmen Babel kan bara säga att den var väldigt bra. skullevilja ge den 3 stjärnor av fem möjliga.

Ska snart gå och borsta tänderna och krypa ner och läsa i plaza interiör. önskar jag var borstad och klar redan.
igår var vi till Koriander och käkade mat. vi var 6 per det vill säga tre par. Riktigt trevligt!!!!
Åt lax med vitlöksskum och färskpotatisknyte.. åååå va gott det var!!
Standfast spelade på hemma orten för första gången på 6 år. De är faktiskt riktigt bra!! Kom hem efter 02.00.
Jag har ju jobbat idag började 12.00 som tur var. Annars hade det nog blivit en tung dag.
Jag jobbar i morgon med 10-16.20 jippie.
När jag slutat ska jag ta bilen och åka ut till H och resten av gänget som håller till vid en stuga. Festen hålls privat och är årligen arrangerad av en och samma person. Första gången jag var med förra året,det var riktigt kul och blött lär det bli :P!!!

Har inte kunnat skriva nått de senaste dagarna för att nätet har segat sig när jag har haft tid över..
Har iaf shoppat lite och fyllt på garderoben. Visar kanske imorgon när jag slutat om jag hinner.

Måste borsta nu och krypa ner innan det blir alldeles för sent.


image558

Sleep well!!

19/7-07

Har haft smått panik!! Nätet har inte viljat fungera igår och nu på morgonen. Verkligen jätteskumt, eftersom skypen fungerar precis som den ska. Men tillslut efter att ha startat om datorn både en och två gånger så gick det till slut. :)

Igår var jag ledig så då bestämde H och jag mig för att dra till Vingåker. jo men visst. De har ett outlet där och H ville köpa kostymer. Han hittade som tur var tre snyggingar som han köpte + ett x antal skjortor, slipsar, kallsonger, strumpr, en kavaj och en jacka. Med tanke på att varje kostym skulle ha kostat över 4000.- i ordinarie pris per styck  gav han ca 2700+ för varje nu. skitsnygga från Tiger. och prisvärt. Själv höll jag på att svimma när vi fick slutsumman.

Själv fick jag mig ett par joggingskor från nike. mycket nöjd med dom. Testade dom igår (tog en promenad) men jag måste ha knytit den ena för hårt för foten domnade bort på mig. För för små kan de ju inte vara när tårna sitter perfekt fram. Nej, nej, å så känner man ju efter hela tiden med när det är nya skor. Vill inviga dom i löpspåret :)blixtar och dunder

det åskar!! jag som är så rädd för åska. Nu börjar det regna oxå!! hoppas det har lagt av tills jag ska ge mig iväg till jobbet!! Håller tummarna.

otäckt men lite häftigt ändå att kunna sitta så högt på balkongen och se blixtrarna.
Bara dom inte träffar mig eller H på golfbanan. Hoppas de inte har nån åska där, nu blev jag lite orolig till och med, kanske måste ringa och kolla. Men vet ju att de är klyftigare än så. Så det berhöver jag nog inte oroa mig för alls egentligen. De skulle väl aldrig spela om det åskade.

oj va trött jag blev, ska ta fram nya numret av allt i hemmet (som jag lånade av svärmor) och sätta mig och läsa här ute.
kanske mumsa på lite mörk choklad med. För visst är 70% mörk choklad ljuvligt?!?!

Nä, men vad händer!!! stora hagelkulor slår ner mot taket och mot rutorna.. låter som ett kulspel på taket.. snacka om oväder!!!


                                   image539image540

Det blomstrar på ballen

Så fint det har blivit på balkongen.  Blommorna har slått ut och tomatplantorna växer för fullt. Väntar bara på de första tomaterna nu. :)


                          

                                                                 

RSS 2.0