snofsy shoes




Nya skor..

Tid att skörda

Hmm.. stolt egenodlare..


My candy



Det är inte mycket, men oj så gott det är det lilla.. jag ska ju inte äta så mycket godis har jag bestämt mig för och lyckades hålla mig till en niokronors påse :D

Hittar ingen bra film att se på.. hm.. å inte orkar jag gå till affären å hyra hem nån heller. Får se hur jag går till väga. Skulle vilja se mamma mia igen.. hmm... det vore nått det!!!

propp mätt

Är grymt trött efter en låååång dag på jobbet och efter en trerätters middag med vännerna!! Det var jäte jättegott!! Imorgon ska jag ut å powerwalka klockan nio med en kompis så det är nog bäst att jag kryper ner å lägger mig..



blåbärspaj med vaniljvisp till dessert.. mmm... smaskens!!!

god natt!

min nya AMIGO

Har varit med A och storhandlat. Besökte faktiskt tre affärer innan vi var klara, Villys, Coop Forum och Ica Maxi.. hehe.. galet..
Imorgon kommer nämligen hon och M hit. vi ska laga trerätters å snacka en massa skit..

Jag som inte brukar äta godis på veckorna, förutom en å annan 70% chokladbit efter maten, föll för den här godingen från Marabou.. var ju bara tvungen att få följa med hem.



Åt nått liknande i norge förr ett år sen, men då var det choklad doppade sånna där strutar i påse.. mmm det var gott.. salt å choklad i en härlig mix.. mummmmma!!!!! Har väntat på deras ankomst till sverige.. inte riktigt samma men jag nöjer mig gott med den här chokladkakan å väntar vidare på den andra sortes ankomst till sverige..

min drömklänning

Mn lediga dag!! Så vad har jag gjort? vaknade sa hej då till min sambo innan han gick till jobbet. jag slog på tv:n i sovrummet och somnade till nyhetsmorgon.. sen jag vaknat vid 9.30 nån gång så har jag käkat frukost, sett på film och kollat in lägenheter på nätet.. thats all. Det kissregnar ute och jag har inte den minsta lust att bege mig ut. Även om jag borde hitta en present till några vänner... får se hur det känns senare i eftermidag. jag har ju fina gummistövlar jag kan dra på mig visserligen..


Något suddig och mörk bild men ååååh.. vad jag älskar den här klänningen!!! En kompis tog bilden å det är egentligen inte meningen att jag ska kolla ner sådär..

my addictions

just nu är jag beroende av:

° osis+ Dust it från schwarzkopf- det finns ingen bättre volymgörare för mitt hår!!
° lakrits
° sömn
° musik
° solpudret- hey vart tog sommaren vägen?? Höst redan?? ohh NOOOOO!!!
° frukt- försöker faktiskt leva sunt
° pengar- hur många höstnyheter har jag inte redan hittat som jag bara måste HA!!!!
° ......


torsdag

Att solen kunde kika fram tillslut. kändes ju lite hopplöst efter allt regn som föll tidigare i dag. Har slutat jobbet för dagen det är såååååååååå himla nice!! Jag riktigt njuter här jag sitter i soffan. Im feeling damn sexy.. jodå i endast trosor, linne å strumpor. hahah.. måste ju bara få av sig kläderna när man kommer hem. Inte konstigt att man blir mjukis liksom.

i Helgen ska jag till sthlm. Ska shoppa lördag med lite utgång å sen se mamma mia in da globe!! :D A girls weekend!! Attans va jag ser fram emot deet. Filmen var ju för tusande bra asså..




 http://www.jamtheatricals.com/UserFiles/Image/show%20images/MammaMia.3007.05.gifhttp://i00.rnhh.de/eu/shared-images/blog/2008/05/mamma_mia.jpg

RSS 2.0