Mys á la fredag

handskalade räkor, baguetter, vindruvor, honungsmelon toppade med skinka, ett glas vitt och lite fransk brieost... det är lyx!!! Jag är ensam här hemma och bara njuuuuuter för mig själv!!!!!!!! ska se lite på lets dance nu..Vad gör du ikväll??

mc-jackan

oj, vad klockan blev mycket plötsligt. Har haft en mysig kväll med en kompis, sett på fiml och käkat gott. Är supertrött just nu..
blev så glad när jag kunde hämta ut mitt paket idag med min skinnjacka i :D Har spanat på den sååå länge nu, ja ända sen jag packade upp den allra första i butiken. Jag hängde en men köpte den dumt nog inte så den tog slut i butik. Nu har den visserligen kommit in igen, men jag har ju redan fått hem den så... jag är nöjd ändå.

För den är ju hot så enkelt är det...

god natt..

Enda luft jag fått

Vackert ljus det är ute nu så här på kvällskvisten...

image721

och jag lovar det är första gången jag är ute i friska luften idag, nu när jag var ute och tog den här bilden från balkongen. Kommer få lite mer luft alldeles strax när jag ska gå ner och slänga soporna.. men det lär bli det ända också. Tror inte jag kommer komma ut på någon promenad idag.. lika så bra att inse det.


mot AIDS

Jag har ju inte kunnat låta bli att handla fråna AIDS-kampanjen vi hade igår. Måste ju stötta så gott det går. :D Och som kampanjen säger: " Det kan vara ett av de viktigaste plagg du någonsin haft i dina händer".

Blev två saker som fick följa med hem iallafall.


image716
Någon mer som handlade nått eller ska handla???

RSS 2.0