nitad

My new shoes..Hittade de här godingarna på rean igår.. lite kul "gå ut skor"

Hjälp!!

Vi har en stirrande granne!! Har inte tänkt på dom nåt särskillt förut de har bara funnits där som paret mittemot. Men förraveckan råkade jag springa näck mitt framför fönstret och gubben satt och kollade. Ooops.. bobies har han väl sett förut?! Men sen dess har det liksom blivit att de eller han glor konstant in till oss. Som nu när jag kom hem, hade bara tänt lampan i hallen. Jag var på väg genom vardagsrummet till fönsterlamporna när vi liksom får ögonontakt. Då har han stått å glott igen. Han kliade sig i huvet och vände sig bort. Skämms din gubbsjuking!!!
Då kommer jag plötsligt att tänka på alla gånger jag och min sambo har haft sex med öppenridå i tron om att det faktiskt inte syns in... Vi drar ner persiennerna nästa gång och släcker allt som går att släcka. Vi vill ju inte vara gratis underhållning.

Vitaminkick

Så var det gjort, jag har motionerat!! Träffade på 2 arbetskamrater efter vägen.. jackpot eller?? Brukar aldrig se nån jag känner efter det promenadstråket.. :D

Skippade att sola efteråt blev lite frusen efter att jag stannat och snackat emd en av dom så jag ville bara hem och äta frukost. Har kört en himla massa situps och nu gjorde jag en supergod smoothie av skogsbär och hallon... mmmmm..!!

                                         image711

RSS 2.0