fullrulle



Morning! Oj va jag har sovit gott hoppas ni gjort detsamma!!
Idag har jag mycket som ska göras. Så jag borde sätta igång, men liiiite måste jag få sitta framför tv:n och sega mig.
Jag ska upp med julstjärnorna i fönstren. Jag åker ju bort i helgen. sen måste jag hinna in till stan innan jag börjar och leta en liten "gå- bort-present". Är det nån som har tips på en bra sådag?? Det är ett par i 30-35-års åldern med hus och en dotter på 2,3-3 år.. Vad köper man för nått??
Ikväll efter jobbet ska jag ut och käka med några vänner så jag måste fixa nu på förmiddagen. Plus att jag ska packa inför helgen eftersom vi åker direkt efter att jag slutat imorgon. Mycket?? jo ganska..

Nyligen inkommet i butik

Jag har fått många frågor på jobbet om vi inte har några skinnjackor i mc-modellen.. de har tvärr varit slut länge! men nu kan jag glädja alla med att Divided har fått in den igen i svart.. något mer upphottad och nermattad än den tidigare modellen som kom i våras  (den som jag har och visar på bilden)



Den är skitsnygg så passa på!!

lunch

säg omelett!!

locka

Ska jag göra lite krull i håret  idag kanske?? Eller bäst att låta bli en sån här dag. kommer säkert att vara rakt ändå när jag kommit fram till jobbet.




hmmm... ska tänka lite till på det..

se det snöar

God morgon!! Brrrr.. vilket busväder det är ute!! Jag föredrar att sitta inne och mysa i pyjamasen fram tills dess att jag ska gå till jobbet. Blir ingen powerwalk som jag hade tänkt.


Pyssel



I väntan på granen, kan man lägga kulorna i stora glasvaser med ljusslingor i.. eller om man som vi föredrar att ingen gran ha, eftersom vi ändå inte kommer att fira julen här hemma hos oss.. visst är det både snyggt och mysigt?? :)
Men jag lär nog få köpa en ny amaryllis snart- den jag har blommar ju redan för fullt!!

Fuskpäls!!!

H&M.se har fått in en supersnygg fuskpäls idag!! Skynda dig in innan de tar slut!! Jag vet att det är många som ringer och frågar om just fuskpäls.. och nu har de äntligen kommit in. Passa på innan de tar slut!!




De har dessutom fått in en massa anna snyggt för jul och nyår.

julfint och mode



Kunde inte låta bli att köpa med de här tidningarna när jag var till affären tidigare idag. Tyvärr har jag inte hunnit bläddra i någon av dom än.
Nu när har vi käkat en supergod lasagne som jag gjorde till middag (jag blev överaskad själv) och nu när jag är duschad och återhämtad efter ett hårt spinningpass ska jag mysa ner mig i soffan och LÄSA!! Ska smaska lite på en lussekatt och drick en kopp te. Hur låter det?

Lussekatter



det här är resultaet av dagens bakande!! Årets första lussekissar. Jag har smakat en.. mmmmmmm jul kom snart!!

Har ni börjat julfixa med nått än. Kanske redan köpt klappar eller kokat knäck??

men vad ska det här bli?



Precis just nu...

Hemmafru

Idag är min lediga dag innan en ny vecka är igång. Solen skiner och jag ska faktiskt bege mig ut en stund. Tror att jag kanske tar med mig kameran för att göra det lite roligare. Man ska ju vistas utomhus en stund under dagens ljusaste timmar så här års!!!
Leka housewife är något som jag också ska försöka mig på idag genom att städa, tvätta och baka lussekatter. Senare ikväll ska jag på ett RPM-pass!! Än så länge har jag inte ens kommit ur soffan, hur ska det här gå egentligen!!!



New shoes





Skrev om att jag hade nya skor här om dagen. Här är de älskade och hatade klackarna. Bävar lite för nästa användning. Ska vara mer prepparerad med skavsårsplåster då.

Mys med ljus



Jag har sån mysstäming just nu. H och jag har tagit en promenad och så passade vi att köpa lite choklad på vägen hem. jag ångrar att jag inte löpte en tidning med lite julinspiration samtidigt. Hade varit passade nu när han ser på fotboll.
Vi var ute igår båda två, men på olika håll. Vi råkade springa på varandra på ett ställe när de var på väg att gå. Sen sammanstrålade vi igen. hade jättekul, men också jätteont i fötterna på vägen hem. Hade mina för dagen (läs igår) inköpta klackar från H&M. De är dösnygga... men höga och ganskaobekväma- som nya skor ska vara. Ska man vara fin får man...
Dansade dessutom mer än vad jag hade tänkt mig.. hahah vem kan låta bli?!?
Såklart har jag varit trött idag på jobbet.Tänkte ganska ofta när jag stod i kassan och kunder köpte ett halsband eller nått annat puttigt "VARFÖR är det så jäkla vigtigt att köpa det här just idag?!!!" Fattar inte folk att personalen egentligen inte vill vara på jobbet på söndagar??? Ok, nu är det en undatagsdag eftersom jag inte mådde bäst och jag erkänner- jag tycker också det är skitmysigt att gå i butiker på helgerna (när man nu får vara ledig).. JA jag var bara avundsjuk! Lite, lite.. :-)

digitala systemkameran

Den är lätt att anväda och menyn är simpel.. även för en nybörjare som jag. Inga avanserade grejer här inte. Även om jag som fotograf har mycket att lära. Kameran har dessutom fått toppbetyg i olika tidningar. Jag var skeptiskt först.. tyckte vi skulle ha en canon, men det blev en Sony eftersom just den här har fått riktigt bra betyg i olika tidningar och på nätet..


Just den här bilden tog jag med photo bootth på macen bara för att visa.

home sweet home

Hade en ganska skön stund på IKEA. Glömde såklart att ta med ljusstakarna (vilka var den största orsaken till att jag skulle dit) Kom hem med två nya istället och får väl lämna tillbaks de andra någon annan dag.
Korgar till Hatthyllan fick följa med hem så som ytterligare några ljuskoppar, och gardinstöng till sovrummet. Jag hade velat ha ett svart sametstyg men det fanns tyvärr bara vitt, orange och grönt. Just ja en ljusslinga också som jag ska ha i den stora vasen med julkulor,
När är det förresten "tillåtet" att börja pyssla och pynta?? Inte med tomtar men med annat smått och gott inför julen?? Än så länge har jag inga julfeelings som helst, men det brukar, om jag har tur, krypa fram runt lucia nån gång. Var det inte mysigare med jul när man var liten???

 

11/11-08

God morgon alla!!
Jag har lyckan att få vara ledig idag. ska få till e fika med en kompis och börja spana in julklappar.
Njuter just nu av en filtallrik med äpple och kanel.. mmm.. om jag bara hade haft en banan också :D


Det är verkligen snart dags för vår resa. Jag längtar så otroligt mycket efter sol och värme!! Och jag tror att November kommer att flyga fram.. ser redan fram emot helgen kring 1:a advent. Då vi förmodligen åker till sthlm.. Sen är det December och det vet ju alla att dagarna går fort fram till jul och nyår.
Om allt går som det ska kommer vi att sitta med en varsin paraplydrink och skåla i solen. "Gott nytt år!!"

ego-boost

Hade en superrolig kväll ute med tjejerna igår. Jag vet att jag sa att jag inte alls var så sugen,men så råkade jag springa på två av dom tjejer som skulle med på stan och vips så var jag sugen. Det var dessutom toppen för mitt självförtroende och ego att komma ut lite. Länge sen jag fick såå många komplimanger av både tjejer och killar för hur jag såg ut. Det var alltifrån klänningen, mitt hår (som en tjej dessutom fotade), mina ben, läppar, näsa och fejan. Hur kul är inte det??!?! ;D
Jag hyrde filmer till H så att jag skulle slippa att ha dåligt samvete för att jag lämnade min sjukling hemma.

Idag har vi gått en promenad med svärmor, fikat, sett på fotboll, tvättat och rensat ut i garderober och uppe i förrådet. Jisses vad skräp man samlar på sig.. VARFÖR????

Nu har vi båda landat i soffan med en varsin smoothie, mmm.. mums!!
Hoppas på att det blir en bra film som vi kan vila ögonen på ett tag.

hoppas ni har haft en skön helg!!


gläns med glans

Shoppade lite godsaker innan jag gick hem från jobbet. Jag älskar make-upstore.. förutom att hon som hjälpte mig idag inte var så bra. Säger jag att jag skulle vilja ha ett läppstift eller hållbart läppglans så ska hon ta fram ett som hon tycker skulle passa på mig. Inte säga Det beror på vad man vill ha. Jag gillar rosa nyanser så vad tror du?!?! Hmm.. jag kom hem med en läppenna och ett glans på burk tillslut. Även om jag testade det på i butiken känner jag att det blev sådär här hemma. Lite kall rosa nyans.. för min smak.. eller blekrosa.. men men.. jag ska testa det ett tag. Jag vänjer mig säkert. Annars får jag vl köpa ett nytt.

Nån annan som har tips på läppstift eller glans som är både snyggt och bra?? Jag är blod och passar i kallare toner.


6/11 torsdag

God morgon!! Är tidigt uppe idag. För mig är det tidigt att gå upp kvart över 6. Jag ska börja klockan 8 idag. sitter och myser för mig själv i soffan. H har redan lämnat för att ta tåget till sthlm över några timmar. De skulle på nått informations-tjosan.
Jag vill också åka till sthlm, men på shopping. :D Jag fick tyvärr inte snosa nått imorse eftersom H kom in och ville att jag skulle kolla om den v-ringade tröjan över skjortan satt för trångt. Är det detsamma som att fråga ser jag tjock ut?? Neee. inte om han får välja själv, han är ju kille och killar frågar inte sånt.



Oj oj oj, vad jag är trötter!! Tur att det finns makeup som kan trolla bort mörka ringar under ögonen.

Ha en underbar dag!

RSS 2.0