klämkäck

ååååååh... god morgon allihopa!! Sovit gott?! Det har jag, alldeles för gott tror jag.
Igår kom H hem till slut  och med en lite present. Han hade fått tag i den franska tryfflen som jag älskar!! Den bästa tryffel jag har ätit än så länge!! Mmmmm... lite dålig bild men..Igår kväll snackade vi träning, jag ocg H.. jag klämde honom på magen när han låg ner och sa: -men du har ju inget fett att ta i där. Han svara: - Näää, men det har väl nästan ingen när man ligger ner! Jag: - Jo jag har!! Är jag ensam?!? H skämdes lite och började fjäska.. ahaha... Det kändes ju väldigt bra. Han lär ju ha ångrat att han gav mig tryffeln haha.. och att han öppnade munnen..Mer träna NU!!

V&C

Vin och chokladprovning. Dock blev det endast choklad igårkväll. Min älskling kom hem med chokladen som han skulle käkat på jobbet..
Jag har ätit mitt livs godaste chokladtryffel!!!!! Den var så god att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen! Ett nytt substitut till sex. haha.. ja eller kanske inte. För en kort stund kanske :Dploppen och kexchokladen lade min darling dit till sig själv, eftersom inte han gillar mörk choklad.

klapp på axeln

Klockan på pip 06.45. Ut på power walk. Jädrar va jag är stolt över mig själv!!!Staden håller på att vakna till liv!
höstligtLite av vad jag hittade mig på igår på min lediga dag.Jag var ju bara tvungen att testa vår nya systemkamera.. jag har allvarliga funderingar på att gå nån kurs.

photos: Me

läsaren

Det blidde inge wopper! Älskling hade köpt så vi stekte egna burgare istället, vilket blev väldigt mycket godare!!

Fan va jag är beroende av att läsa vissa bloggar. Även om jag ibland inte ens tycker att det är nått kul att läsa så bara måste jag klicka mig in.. ifall att det står något intressant.

måndagDet här är vad jag har ägnat mig åt denna morgon. Gjorde absolut inget att solen skiner och värmer!! Gick ganska bra att öva bunkerslag. Han sa att det är många som inte ens lyckas få ur bollen första träningsrundan. Men jag tror jag lyckades få ur alla.. hmm jag kan bara jag vill tillräckligt mycket!!!

Nu ska jag ut och fota i det här underbara vädret!!

i mitt paket

jag var in till ica å hämtade hem mitt paket.. en eventuellt två saker av 6 åker tillbaks. Fattar inte hur en av tröjorna är skapad. Herregud så konstig den är över axlarna.. iallafall på mig.
Både sjalen och den här oversizade koftan är redan favoriter!!

make me up

Slutade jobba för en timme sen. Tog mig i kragen och begav mig till makeupstore. Jag skulle BARA köpa ett nytt puder eftersom jag tappat mitt förra.. bara smulor kvar! Köpte ett ljusare den här gången, men det slutade inte bara där.
En concealse, pensel och ny foundation i tub fick följa med mig hem också. Kalaset slutade på lite över 800 spänn efter mina 10% dragna i klubbrabatt. Det kallar jag impulsköp!! Nu är det visserligen så att jag länge täkt investera lite nya sminkprylar, men det är inget jag direkt sparat inför om man säger så.
Fasen jag borde lägga undan en massa istället. Vi som ska ut och resa. Dessutom väntar ett paket fulllastad med kläder på mig på posten också som kom idag.. nu fick jag köpångest!!!!!!!!!


kärlek-mums

Jag bakade förut. Kärleksmums och en kladdkaka som tyvärr blev mer fluffig än kompakt och kletig. Lite dumt att baka för någon måste ju äta också. Jag ska absolut försöka hålla mig borta från allt vad godsaker heter, men det är ju inte det lättaste. Bara jag kommer igång med träningen så faller alla bitar på plats med godissuget också.

RSS 2.0