Just another Monday


När mellanmålet är målet.. :D
Ok hur som helst. jag ska gå in till stan. Börjar jobbet klockan 12. Innan ska jag spana in fler glasögon, men den här gången har jag siktet på cheep mondays kollektion.
Har haft en intensiv men fantastisk kul helg i stockholm. Att fylla 40 är verkar nog inte så dumt ändå. :p
Lägenhetsvisningar har vi också hunnit med, men ingen klickade riktigt. kanske tur det!
Ha en fin dag.

nattsudd


En trött Jessica säger god natt. Kommer bli en låååååång dag/kväll imorgon!!

fredagkväll i bilderJag BORDE packa och inget annat!! Har nyss bokat biljett upp till Stockholm imorgon. Inte det enkalste heller. Sitta vid fönster eller inte?? Spelar mig egentligen ingen roll bara jag slipper ha någon bredvid mig. Jag vet att jag kommer att behöva gå och byta om och sminka mig på tåget så en plats i gången fick det bli så jag slipper störa ev. bredvidsittande.
Har käkat en bit pizza och har  sett över min klädsel inför morgondagen.. Jag ska bara packa lite men det vet man ju hur det brukar bli med den saken. Jag är värdelös på att packa snålt!! Nu ska jag ju visserligen redan vara ombytt och klar när jag kommer fram så det förenklar ju det hela något. Tror jag har hittat vad jag ska ha på mig, inte riktigt det som jag har på bilden ovan.

lårhög


Jag har varit snabb och införskaffat mig ett par stövlar med högt skaft. Jag vet bara inte om jag ska behålla just de här. tycker de är lite för stora i vaderna för mig. Nu har ju inte jag turen att ha välsvarvade vader som så många andra. Annars så tycker jag att klackhöjden är lagom och tack vare platån under blir de dessutom sköna att gå i. Nån som kan tipsa om nån liknade stövel med smalare skaft?

Hunting


Ååååhh..  så kul jag fick paket igår!! Ett nytt påslakanset från Hm home!! Det försa jag köpte tidigare i år är väldigt bra så jag ville ha nått mer. Köpte även nya duschhanddukar ska bli kul att utvärdera hur väl de håller sig i färgen.

Imorse fick jag starta dagen med att H lämnde mig innan klockan 5. Han drog ju till STHLM redan idag. Han råkade väcka mig och när man verkligen vill somna om så går det ju nästan inte. Sen var det dags att gå upp strax innan 8. Jag skulle ut och jaga parkering. Det är ju såklart städdag på varenda gata (kändes det som) samtidigt!! Tillslut efter många svordommar och förbannande fick jag tag på en. Fattar inte att det kan vara så tjockt med bilar på en fredag. Ska inte folk till jobbet??

snabbis


Tror bestämt att jag ska ta mig till stockolm på lördag. H:s storasyster fyller stort så jag vill vara med och fira. Jag jobbar lördag och har lite svårt att komma loss så jag får ta tåget själv upp på eftermiddagen. Kommer komma fram lite sent men det får det vara värt. :D Jag får fixa till mig och förfesta lite på tåget.

Nu är det dags för sängen ska jobba lääääänge imorgon.

Natti natti

veckomitt


Hos mig just precis nu. Ska alldeles snart käka frukost och göra mig klar för jobb.
Vi har haft Balkongdörren öppen i natt och oj så kallt det var när jag kom ut i vardagsrummet. Chekade termostaten och den visade på 11 grader!! Brrr.. skulle det inte bli varmt idag?

fotbolls sambo?

Puuhh.. Det är gjort!! Är ursprungen, fullmatad och nyduschad!! Det känns skönt att ha avklarat de där 5 km som jag skrev om tidigare idag.
Min sambo ser på fotboll och jag sitter som så ofta bredvid med datorn i knät eller med ett magasin upptryckt under näsan.
Det är nästan optimalt, om favoritlaget och hans andra älskling Chelsea vinner vill säga.
Jag är ingen soccerlover, har aldrig varit och lär nog aldrig att bli. Trots weekend till London med tema fotboll och H:s envisa försök att inviga mig i fotbollsvärlden har han inte riktigt lyckats. Det vill liksom inte bita sig fast och tro mig jag har försökt och gör det fortfarande, dock utan vidare resultat. Visst händer det ibland att jag skriker till när det blir mål eller sjunger med på en heja-ramsa. Men jag undrar om det inte till största delen beror på att jag blir så glad för H:s skull (och för att husefriden bibehålls förstås). Så har vi heja-ramsorna då som bara älskar att slicka sig fast i min hjärna vare sig jag vill det eller inte. Jag tror nog att min älskade H får vara glad för det lilla när det gäller mig och fotboll.

tisdag men min måndag

Snart dags att gå till jobbet. Har planerat med min H att vi ska ut och spriga ikväll. Känns bra, är liksom på g igen med träningen. Men så känner jag alltid när det är timmar kvar till själva utövandet. Värre blir det när jag kommer hem vid halv åtta och ska motivera mig.

lackat


Tittade lite längre in i badrumsskåpet än vanligt och hittade det här lacket som jag glömt att jag köpte i början av sommaren.. hmm... njae.. lite brunare händer så kanske. Men jag börjar bli sugen på mitt Rouge Noir från chanel så det får nog snart åka på istället.

bu eller bää


Så är det där med att välja. Hade jag inte fått hjälp inne i butiken hade jag blivit tokig. Det här är iallfall de första två paren som jag lånade hem. Så snälla hjälp till och tyck till!!

nya ögonSprang 5 kilometer igår kväll. Trodde jag skulle blåsa bort på slutet.
Idag har jag en av veckans lediga dagar. Nästa blir på söndag. Så det jag ska greja med idag är glasögon. Jag ska ta mig in till stan och prova och kanske till och med låna hem. Mina nuvarande (på bild) är både sneda, vinda och repiga. Är på tiden med nya.

Blomstrande


Min lycka är att jag lyckats ge den här orkidéen tillräckligt mycket kärlek så att att den blommat om på nytt.
Jag haft den i kanske 1 år utan tidigare resultat. Den var till och med skrynklig och nära döden. Men så hörde jag något om vitmossa, (INTE den sorten man har i adventsljusstaken) så jag lekte skogsmulle en dag och plockade in lite och planterade om och vipps.. :D Nej riktigt så enkelt var det väl inte, men nästan..

bo men leva??
Jorrå såatte... nää men jag blir inte klok. Varför ska det behöva vara så dyrt att bo i Stockholm??
Hur har folk råd?? Ska man ha nått som ser någorlunda ut och har lite yta får man ju punga ut med inte bara en utan kanske 4 millar!! För jag skippar ju gärna förorten!
Den här ovan är väl LITE för mycket kanske.

Brazil nut


på spiken


Undrar på om inte spikmattan kommer bli som bakmaskinen en gång var, nått som alla skulle ha men som nu står inskuffad längst in i förrådet. Och fungerar den ens?? Jo jag vill inbilla mig att den gör det iallafall. Men så ska man komma ihåg att ta sig en spikmattekur om dagen också. Det gör inte jag kan jag lova.
Däremot undrar jag på en sak. Om Spikmattan nu ökar blodcirkulationen, kommer den att hjälpa mot eventuella celluliter vid ihärdigt användande??!!


Mörker Vs Ljus

Att börja jobba igen efter 3 veckors semester var inga större problem. Men man kommer på sig ganska snabbt med att det inte känns som att man alls har varit ledig. Det som gör en påmind är alla kläder man inte hittar i butiken när man ska hänga ut och alla som man vill köpa. Blir liksom nästan köpgalen!!

Men så närmar sig hösten med stormsteg. Varje år är det lika dant. Jag tänker alltid i April-Maj där nån gång att oj så långt det är kvar av ljus och värme. Men så vet man att det går så fort och så säger man "men så står vi snart där i augusti när mörkret..." Och nu är det snart dags för mörker, frost, stickade tröjor och fingervantar när man går till jobbet.
Trots det är det alltid en mysig liten skön känsla som strömmar över mig. Det känns inte som att det är slutet utan början på något nytt som väntar.

RSS 2.0