my eyes my eyes

Jessica ska till doktorn idag. Varför? Resultatet av rådnad och svullnader kring ögonen. Hon har aldrig haft liknande syptom tidigare och det vill heller inte ge med sig. Nu har hon tröttnat på att se rödgråten ut och att inte kunda använda sina kontaktliner.
Önska henne lycka till!! :)Obs.. bilden är lånad från ett tidigare inlägg och har inget med texten ovan att göra! :)

Merry Christmas

Vill önska er alla en riktigt  GOD JUL!!!


Bruno passo


Vi har fått en tidig julklapp av min svärmor. En bruno passo står just nu på diskbänken och gör sin första espresso. ;)
Det går sådär och då bör ni veta att det är bland den mest lättskötta på marknaden :) Ska förhoppningsvis få kläm på den så småningom.

Imorgon är det dán före doppare dán och jag jobbar till 20.30. Har jag liiiiite tur kanske kanske jag får gå vid 20.00. Skulle göra så mycket med bara 30min.
Ikväll är det packa som gäller. För imorgon bär det av hem till mamma och pappa för att fira jul!!

Hoppas ni alla får en riktigt

God JUL..

Happy friday


Det är svinkallt ute och jag myser på här inne. Tror bestämt att jag alldeles snart är klar med årets klappar!! Ljuvligt. Jag har min sista lediga dag idag innan julafton. Så imorgon drar allvaret igång och den sista julhandeln också kan jag tänka mig. Förstå vad trött jag kommer vara dagen innan julafton när jag klockan 20.30 äntligen får lämna butiken och packa mig in i bilen för att åka upp till mamma och pappa för uppesitterkvällen. Längtar redan tills julstöket är över så jag får mysa i hela 2 dagar innan det är dags för mellandagsrea och nyårsfester.

Så just nu passar jag på att NJUTA av att ha en ledig fredag. H kommer förhoppningsvis snart hem så vi kan mysa och laga lite god mat.

Happy friday every body!!

Julsnarr

God morgon! Mitt i veckan, redan! Tänk va fort det går. Inte konstigt att hela hösten har rusat iväg.
Idag har jag sovit så länge som till 09.00. Gissa om det var välbehövligt!

Igår fick jag julgodis gjort, efter en bränd och totalsförstörd omgång kola. Jag rörde visst inte tillräckligt ofta.
Tyvärr kokade jag den inte tillräckligt länge andra omgången heller så den är lite mjukare. Jag var för ivrig med att hälla ut den på plåten helt enkelt. :) Men gott blev det.


091215

Äntligen har det börat snöa över sverige och ingen är gladare än jag. Har längtat efter snön i år- i hopp om lite julstämning. Men nej, den kommer inte.
Istället kom jag att tänka på saker som att jag faktiskt dragit på att köpa, som nya vinterkängor. Vilket är tråkigt att slanta för men ett varmt måste.

Jag är ledig idag och ska njuta riktigt ordentligt. Ska dra mig till gymmet, för första gången på hela 2 veckor! Jag skämms för det, men känner man sig inte pigg så..
Sen ska jag slå in lite klappar, koka kola med choklad inuti och bara njuta av ledigheten.


blingblingonmyshoulders


Har jag inget att göra så tar jag mig. Här är en egenpyntad topp. Har fått sååå mycket komplimanger för den och det är till och med kunder som frågat om den går att köpa på H&M. Men tyvärr, det är den enda i sitt slag i världen och jag är den lyckliga ägaren!!

Random pics


Jag är inte så mycket för guld, men håller på att ändra mig. Så här års tycker jag nog att det funkar ganska så bra tillsammans med allt annat som glittrar och glimmar.

Har haft en riktigt skön fredag, med idolfinal, julskortskrivande och glögg.
Imorgon står mycket på schemat. Ska fira farfar så på eftermiddagen åker jag uppöver för att träffa släkt och vänner. Men innan dess ska jag färdigställa delikatesskorgen och tippa. (interntävling med vänner varje lördag) När jag kommer tillbaks hem, någon gång imorgonkväll, är det mys och spelkväll med vänner hemma hos svärmor. Puuuh.. kanske bäst jag går till sängs.

Natti natti

091210

Ikväll var jag hos en kompis på lite glöggmys. Vi gjorde vår egen glögg av Jokk bärdryck-svartvinbär och en påse med glöggkryddor. Det blev jättegott! Kan rekommendera! :)
Däremot blev hennes knäck inte den mest lyckade. Den ville inte bli tillräckligt hård trots att den kokat över en timme. Nått galet där, helt säkert!!
Näää dags för sängen och en ny härlig fredag!!

Döskalle


Jag har en favorit.. röda naglar och min nya skalle på handen.

091209

Jag har alldeles för mycket on my mind.
På lördag ska farmar firas för sina 80år. och jag har såklart tagit på mig att fixa presentorgen som vi ska ge. Jag tyckte ju såklart inte att jag skulle beställa någon, för det blir mer personligt om jag gör det själv, men nu ångrar jag mig faktiskt lite. Skulle vara så mycket enklare att beställa en istället. Undrar hur lång väntetiden är?!

Nu måste jag tyvärr skynda skynda så jag får nått uträttat.

Ole Dole Doff


Vilken ska jag välja att ha på mig på julbordet ikväll?? Samtliga kommer fån H&M och jag har inte använt någon av dom tidigare.
Den jag eventuellt kommer utesluta är den längst till vänster. Den är tight som ett korvskinn och det är ju trots allt julbord jag ska på. Jag har nått att fundera på under dagen..

RSS 2.0