in my head

Im bored. Det har jag varit hela dagen. Jag vet liksom inte vad jag ska ta mig för när det är så här kasst väder och jag får vara ledig. Det borde finnas nån form av vädergaranti för semestern. Att man kan få tillbaks dagar om vädret är dåligt.
På semestern ska man ju vila upp sig och må skönt, njuta av värme och sol, men det måste ha blivit fel någonstans. Ska man verkligen behöva lämna Sverige även "sommartid" för att klara av att bo i detta land? Jag vill nog inte bo här uppe i norden år efter år efter år om det kommer fortsätta vara så här vädermässigt.
Nej, jag borde kanske inte klaga som har haft möjligheten att resa bort till sol och värme. Men det skaver att man ständigt ska behöva längta bort på somrarna pga moln och en jäkla massa nederbörd.
Jag vill njuta av somrar som jag minns dom som liten. Oändliga och omättade med sol!!
Ska man skylla på klimatförändringarna mån tro?? Ska jag skylla på mig själv? Har jag själv en del i det regn som faller ner över oss?? Jag vill inte tro det, nej jag vägrar tro det. Men å andra sidan vet jag att mitt ständiga konsumerande kan vara med och bidra till åtminstone 1eller 2 droppar som faller ner från skyn.
Så jag borde kanske med andra ord hålla käften. Inte gnälla och klaga på det väder vi har. Ja, jag vet det finns värre saker i världen, men just nu, här jag sitter för mig själv i tv-soffan denna långtråkiga måndagskväll, så är längtan efter solen och jumma sommar kvällar allt jag kan täka på och längta efter. Och så lite sällskap förståss ;)

Italy with love

Nu har lite mer än halva min semester passerat. Vilket känns väldigt vemodigt. Vill inte riktigt börja jobba än.
Vi har haft det underbart i Italien. Det är därför jag varit borta härifrån. I 9 dagar har vi varit på resa och njutit av sol, värme, vin, mat och fantastiskt landskap.
Men det är dyrt att bo. En natt på B&B kunde ligga mellan 800-1000kr. det var därför vi campade. Inte en svenne så långt ögat kunde se.
Bara en massa danskar, tyskar och Belgare överallt!! Tror det var först när vi kom till Pisa som jag såg en svensk familj.


Vi har sett massor och jag kan inte göra annat än att längta tillbaks till detta land som har lite av allt.

vem älskar inte att fynda?

jo men visst. Efter ett svettigt spinning pass  och ett core-pass så lunchade jag och älsklingen. Jag kunde ju inte låta bli att gå en sväng på stan eftersom jag vet att det är alldeles för mycket realisation i görningen.
Och till min stora lycka hade favvobutiken, efter H&M, satt ner ännu mer plagg. plagg osm jag suktat över länge, men inte tänkt köpa, eftersom jag inte varit i behov. Men nu så var det 50% så jag kunde ju såklart inte hålla fingrarna borta.

Det här linnet ska definitivt få följa med ner till Europa och Italia!!!
nostalgisk

God morgon!!
Det är frukost på menyn just nu. om ganska så exakt en timme ska jag infinna mig i spinningsalen. Det är första gången på väldigt många veckor. Så jag passar på medan jag är ledig och kan. :D

Blir så nostalgisk.. käkar kalaspuffar. Inte alls nyttigt men väldigt gott.
Hmm.. saknar leksaken eller klistermärket man alltid brukade få med.. har jag för mig iaf. :D hehe.. ska det vara så ska det vara rejält.
Men varför har vi gått och köpt kalaspuffar?? Jo jag fick det till frukost av min älskling på födelsedagen och vi var hungriga när vi gick i mataffären.

Och nu när jag ätit upp är jag sugarhigh!!

nedräkning

Det har varit min födelsedag, och jag har haft en fatastisk helg!
Fick ett presentkort av älsklingen på ett par golfskor, ett termarest- liggunderlag och middag. Dessutom fick jag en kanonfest här hemma igår tillsammans med vänner. Av goa svärmor fick jag en söt golfhandske.
Om en vecka har jag semester och nästa tisdag drar vi till Italien. Det kommer att bli fantastiskt. Det är jag helt säker på!!

Idag sov vi väldigt länge innan vi bestämde oss för att dra ut till stadium för att spana in golfskor. Jag hittade tyvärr inga som riktigt klickade. Alltid nått som är fel med dom.
Vill inte ha för puttinuttiga färger på skorna. Vilket det ofta är när det kommer till damskor.

Tror jag ska börja räkna ner inför semestern först på ons så inte veckan kommer kännas allt för lååång.
Ha en skön söndag.

RSS 2.0