dreaming

Äntligen sommar!!
Var uppe med tuppen imorse och powerwalkade. Tyvörr tror jag att jag är riktigt på g att bli förkyld. Halsen värker och näsan killar och nyser. Hoppas det går över snart.
Sitter just nu ute på balkongen och njuter. Solen steker på riktigt ordentligt och måsarna skränar. Jag skulle lätt kunna gå på semester nu. Men med 3,5 veckor kvar får jag nöja mig med balkongen och fortsätta drömma mig bort till Italien. Som jag längtar tills vi åker!!


helgen måste ta slut

Jag tror jag har sittsår och platt röv efter de här lediga dagarna. Midsommarafton firades tillsammans med goda vänner. god mat och en riktigt lugn kväll blev det. Trötta som vi var allesammans efter en hård vecka.
Gårdagen ägnade jag och H endast till att ligga i soffan. Det regnade så vi passade på att ha film-maraton. Mot kvällningen kom vi på att vi faktiskt BORDE göra nåntong så vi åkte och kikade på tomter och på ett hus som några vänner ev. ska köpa. När vi väl var ute kom vi på at det faktiskt inte var så dumt ändå. Så vi åkte hem parkerade bilen och tog en kortispromenad runt vårt kvarter, eller område. Så långt blev det inte eftersom H blev så trött. hmm.. han hade ju precis vaknat innan vi begav oss ut.
Idag har vi också slöat en massa framför tv:n. Sett på golf vilket vi faktiskt fortfarande gör. Nästan en hemsk känsla när vi väl beslöt oss för att dra ut och springa. Det var och är fortfarande kanonväder!!! Hur har jag kunnat missa det?!?! På en ledig dag och allt?!?! Skäms på mig.
Men att jag slöat i hela tre dagar och knappt tränat på 1 och en halv vecka fick jag ju känna av idag på löprundan. Trodde ärligt att jag skulle dö. Det sved och värkte i mitt bröst och hals och skallen har aldrig varit så nära att explodera som idag. Vad har jag gjort med mig själv egentligen?!
Skyller på att jag har varit smått förkyld en längre tid nu. MÅSTE VARA P.G.A DET,, MÅSTE VARA P.G.A. AV DET!!!
Så nu är vi tillbaks till soffläget och jag har ärligt börjat få ont i ändan på riktigt. Sitter inte riktigt bekvämt och jag/vi har definitivt suttit alldeles för mycket!!

i korthet

jo lite efter är jag ju. Men hur som helst så har jag haft en jättebra helg tillsammans med vänner. Det var hemmamys med grillat och vin på fredagen och sen på självaste nationaldagen var det H, jag och två norskar som drog ner på stan, efter att ha startat dagen med bubbel och jordbär, för shopping och käk. Lite vift med flaggor och sen hem för vila innan vi kollade sverige- danmark. Efter gick vi ut och käkade, dansade och sen hade vi singstaravslutning här hemma hos oss. Det var jättekul. Men man är dessto tröttare idag!!!

kalla det bara för godis

jag kan bara inte sluta äta.. har hittat minst en ny favorit bland naturgodiset, om man ens kan kalla det naturgodis. Nämligen lakrits med vitchoklad eller om det är yoghurt runt omkring. De är mumma!!! Lika så de där stor vita med tranbär, pumpafrön och en massa annt gott i..Kommer inte vara nått kvar när våra gäster kommer!!

RSS 2.0