"Vårt nya hem" i vårt hem!!

Den obligatoriska godisskålen står på bordet och jag njuter av att läsa i mitt nya inredningsmagasin. Kommer till å med kanske att bli prenumerant. Det är ju en ny inredningstidning på marknaden dessutom. Ska ge den ett nummer till innan jag bestämmer mig. :D

Så dålig kvalité på bilden men jag tog den med mobilen, orkade inte ta fram systemen.

En liten vinare

 Livsnjutare kallas det!! ;D

Eller så vill min älskling bara öva på viner.. han går kurs. Supervuxet!!

torsdagssynda och handelsfrossa

Vilken härlig dag!!! Har verkligen fått det jag skulle uträttat och mer därtil!!
Först gymmet med spinning, sen sola och stan.. köpte en liten gåva till älsklingen som jag visar här nedan.. mycket stämmer bra in på oss. När jag kom hem från stan fick jag ett ryck och gick ut och gick i nästan en timme.. skönt innan solen gick ner. Sen var det att åka och hämta upp h på hans jobb och sen iväg till supermarket för att handla.
Jag tycker om att storhandla. Blir så exalterad vill köpa allt och lite till.. inte så konstigt att notan landar på därefter.
Nu sitter vi båda helt utslagna i soffan och torsdagssyndar med chips. Verkligen ovanligt för att vara oss!! Men gott är det och jag har min "helg".
 
Vi gillar Elvis.. många saker är som hämtade ur mitt och H:s liv tillsammans!!

Britterna kanske har konstig smak men varför inte, de är ju goda!!

zebradressing

Här är en ny dress som jag verkligen gillar. Nu är det bara upp til mig att få lite färg på kroppen så att den kommer se ännu bättre ut på. ;)
 


the cake
nya ting
i urskogen
På promenad in the middle of nowhere..Pappi, H och hunden fick efter mindre än halva promenaden för sig att de skulle spåra en älg. jo minsann det är sant. Så de begav sig rätt ut i skogen.
Vi, mammi, S, E och jag fortsatte vår promenad längst vägen.. helt otroligt att det ens finns en väg här uppe och det kommer till och med bilar som brummar förbi då och då.
Här är Jag uppvuxen!!


Tårtdag

Det är dags för födesledagskalas. Min lillasyster, som faktiskt inte är så liten längre fyllde 15 här om dagnen. Idag kommer släkt hit för att fira.
15 år ja... jag minns vad jag gjorde i hennes ålder och det var minsann inte så barnvänligt. Hmmm.. ser henne som liten tös fortfarande ju.
 Så fort tårtorna är klara (min ena syster har gått utbildning inom konditor yrket) så ska vi gå ut på en promenad. Hela familjen ska följa med inklusive hunden. Ska bli jättemysigt!! Kameran ska få följa med, så får se vad det blir för bilder. :D Ytterigare uppdatering kommer!

Gäst skribent

Från Pappi. Har kikat i dotterns blogg för första gången,kände för att skriva något. Jag och mågen fick lindra kvällens singstar med några Whisky, blir väldigt hes annars! Tjära och röksmak mmm. Förövrigt fick han stryk i sången, David Bowies Heroes gammal är äldst. Nu funderar jag på att kolla fiske utrustningen, dottern vill ut och fiska imorron om det blir fint väder. Tar det till morronen, tror jag. Natti natti!

mockasiner
Jag var och  bytte storlek på mina mockisar idag. Det första paret tror jag kan bli förstora. Mocka töjer sig ju gärna!! Men jag testade dom aldrig i butiken, tyvärr för nu när jag satte på mig dom här hemma så klämmer den högra över foten så jag skulle vilja börja gråta. Ajaj och så tråkigt. Ska gå å höra om jag inte kan få testa ett par andra 7:or ifall det gör skillnad. I värsta fall tar jag tillbaks 38:orna.
Nu har jag ju inte bästa outfiten på mig heller så att mockisarna kommer till sin rätt. Näää mjukisbrallor och tjockstrupor med orangea katter på går väl kanske inte hem.

sing whit me

God kväll!! Har kommit hem från en kväll på stan med H. Vi har varit på Bio och sett den orskarshyllade "Slumdog millionaire"
Och nu efteråt förstår jag verkligen varför den är så hyllad. Grymt bra!! Efteråt gick vi på restaurang och käkade. Jag är glad att jag övertalade H att ta det bokade bordet vi hade istället för att gå hem till soffan och dega. Så nu efter en god middag, med en grymt god chokladtryffel till efterätt och med gott vin till maten sitter jag nu här hemma i soffan ändå. Något mättare och något lyckligare än tidigare.
H håller på att köpa hem låtar till singstar och vi ska banne mig utmana varandra om ett litet tag och jag kanske inte får vinna allt för många gånger om han ska fortsätt tycka att det är roligt att sjunga med mig. ;p Så går det till hemma hos oss denna lördags kväll viktigt är at tillägga att det inte tillhör vanligheterna :D

Vad har ni för er för skoj ikväll??

whats in the box

Hade en lyckad kväll på Monki igår. Köpte lite smått och gott och jag kände mig nästan stressad som ett litet barn på julafton. Ville ha allt och visste inte vart jag skulle börja. Ändå tyckte jag att jag var ganska så bra förberedd.jag fick mina  mockisar iallafall :D så nu kan jag smyga runt á la indianer!!

yeeehaaaa!!

Cowboy/ indiantrenden är nått jag kommer att anamma i vår och sommar mixat med blommor, slitna jeans, nitar och skira klänningar!!

I löööööv this mockaväst.


♥♥

Stillebenbreakfast

Bara måndag idag. Efter att ha jobbat en hel helg så gör jag knappt skillnad på dagarna. Har en ledig måndag idag. Det är jätteskönt!!
Var ganska så trött igår efter en underbart rolig utekväll på lördag. Vi laddade med singstar. Jag blev överlycklig då jag lyckades klurar ut hur man köper och laddar hem låtar direkt till spelet på singstaronline. :D Så tillslut kunde vi gasa järnet på annat än ABBA :D


måndag och ledighetsfrukost.. italiensk salamimacka och ägg och kallesradiga- skaldjur-macka mmmm.. och det gröna teet så klart.♥

RSS 2.0