I need to stop and a new beginning

Puuuuh.. är nyligen hemkommen efter ett slitigt träningspass!! Nu är det träning som gäller flera dagar i veckan BASTA!! Och om jag vore tillräckligt modig skulle jag köra före- och efterbilder, men nej vill inte visa upp mig för hela svenska folket och ingen annan heller för den delen. ;p
Fattar inte vad som hänt med mig det senaste halvåret. Jag som körde så jäkla bra hela våren och början på sommaren!! Det är depressing att det går sååå fort.. men nu får det vara slut med filmkvällar och godismys ett tag framöver.. Hur nu det ska gå.. Mer träna och mindre mysa helt enkelt :)


Imalive

Jag lever..!! :) Jag har bara haft lite mycket att göra idag. Och eftersom jag inte har något kontorsjobb med tillgång till dator eller eget rum att stänga in mig i så är det tyvärr så här det blir ibland. Uppehåll, små korta och ibland liiiiite längre :)
Vi håller på att checkar av och bokar vår LA-resa.. guud det ska bli så spännande. Undrar hur vädret är där i slutet på mars, någon som vet på rak arm??
Nej, jag måste nog ta och krypa ner under täcket nu. Vet att jag ska upp tidigt och jobba läääänge imorgon. Dessutom ska jag ta mig till spinningsalen efteråt och nåde den som gör den fullsatt så jag inte får plats den här gången!!! ;p

Natti
Natti

Söndagsbrunch


Det går emot mina principer men det här är dagens sanning..
Har man festat sent kvällen innan är det tillåtet att på söndag äta av det goda som finns kvar hemma. Allt för att komma i fas så snabbt som möjligt!!
Hm... men någon favorit blir nog inte den här chokladkakan även om jag kan hålla med om att den smakar precis så som jag skulle vilja beskriva julens alla smaker, minus senap och julskinka förståss ;)
Jag tycker det är en kul idé med årstidschoklad och jag hoppas verkligen att sommar kommer tillbaks.

Men nu ska jag ta tag i mig själv och göra nått av den här dagen som till och med har bjussat på en timme extra. Tack för det.

Lördag 091024


Nu hoppas jag att jag värmt upp bowlingarmen ordentligt.. för om bara några minuter är det dags!!
hoppas ni får en härlig kväll allesammans :)

Jelly in a glas


Jag har varit såååå aktiv ikväll. städat, dammsugit dammtorkat.. you name it. Dessutom har jag förberett efterrätten till imorgon bitti.
Jag jobbar några timmar imorgon sen möter jag och H upp ett annat par som vi ska gå och spela bowling tillsammans med. Sen är det meningen att vi ska hamna hemma hos oss på middag. Vi är minst sagt skyldiga dom det efter ALLA gånger vi varit hemma hos dom. :) Det ska bli superkul!
Vad det är för dessert?!? jo men det ska jag tala om. Bär i vitvinsgelé som ska toppas med en klick vaniljvisp. Har aldrig gjort eller testat förut, men tror (hoppas) att det kommer bli mums!!


Time in wrong direction

Ojsan sa.. haha jag skrattade så gott åt min man tidigare ikväll. Han är iväg på nån sårts "gubbfest" (väljer jag att kalla det) ;p Och så messade han mig därifrån att det blev kräftor kvällen till ära. Och H är inget vidare förtjust i skaldjur just bara för att han måste skala dom. Här hemma brukar jag få stå för den biten eller annars  nån stackars polare som han lyckats lura så min man typ hämtar bira om polaren skalar. Yes thats my man.. vem ska han lean over skitgörat till nu undrar jag?! Heheh..

När som helst dags för sängen och jag är riktigt trött kan jag lova.
En annan rolig sak på min karls bekostnad. Heheh.. Imorse hade jag tänkt gå upp antingen 06.45 för att powerwalka eller ligga kvar till 8.00. Jag valde det senare alternativet.
Men till saken hör att kl 07.15 vaknar jag av att H ställer upp sovrumdörren. Ljust blev det i rummet och jag gnydde fram ett "Älskling varför får jag inte sova mer?"
Han svarade som alltid på morgonen med en glad och pigg röst.. "För att du skulle gå upp och ut och gå nu"
Efter lite suck och pust fick jag gny fram ytterligare "neeee, men jag ska sova till 8.." H säger något som jag inte riktigt hör och sen stänger han dörren.
Men SÅKLART kan jag inte somna om bara för att jag vill!!
Så efter ca 20 minuters stenhårt försökande gav jag upp.
God morgon torsdag och Hey darling, tack för att du tänkte på mig. Det var en fin tanke men bara 30 minuter fel.

Ok dags att natta.

Golden Reptiles


Keep or return?? :) Snälla hjälp mig att bestämma mig. :) Jag köpte även de här igår, men så kan jag inte riktigt bestämma mig om jag ska ha dom eller inte. Så nu behöver jag lite stöd.

New stuff added


Oj va trött jag är efter den här dagen. Puuh.. men skönt att komma hem och bli servad med käk. :)
Idag kom den här urläckra koftan in på jobbet!! Och jag kunde ju som vanligt inte motstå. Blev en i både grått och svar. ;)
Dessutom kom de här godisarna (skorna) med posten idag. Så nu lär jag absolut bli längre än längst bland mina vänner.. för ett par 12 centimetare har jag nog aldrig ägt tidigare i mitt liv ;) Lycka!!!

091021

Kl. 07.00 var jag ute på promenad. Kolmörkt och mysig. Perfekt när man inte vill att någon annan ska se en eller vill ha hela promenadstråket för sig själv :)
Jag ska skynda på lite är egentligen på väg att bli sen. Jag känner mig själv allt för väl. Blir en lång dag på jobbet så det är bäst jag tar tag i mig själv. Fick förresten godkänt med semester i mars.. WOWOWOWOW!!!! ;) Kul att ha något att se fram emot.
Ha en skön dag.

Heavy ring


SYOSS


Mitt nya favorit shampoo med balsam!! Det doftar fantastiskt och gör håret mjukt och lättarbetat!!
Proffsprodukter till humanpriser, framtaget av frisörer för frisörer!! Me like!!


Hmmm.. va sunkiga fogarna mellan kaklet såg ut på bilden.. Lovar de är inte brun-gula in real life!!!
(fasen nästan så jag måste ta kort som bevis) ;)

091020


Morning! Måste bara berätta att när jag kom till gymmet igår och säger att jag vill köra cykel så får jag till svars: - Cykelpasset är fullt! Jag reagerade med stor förvåning och kollade på klockan:- Men, jag är ju här så tidigt. Va tråkigt.
Hon, receptionisten, föreslog att jag kunde köra Aerobics och först gick jag med på det tills jag kom på att jag faktiskt har det ganska jobbigt med kordinationen på äldre dar. Och jag var inte alls inställd på en gruppaktivitet där jag skulle göra bort mig totalt. Nej, sånt måste man vara mentalt förberedd på ;)..
Så desperat ringde jag till H och fick med honom ut på en löprunda i kolmörkret. Men när jag, lika snabbt som jag kommit, lämnade gymmet ville jag högt och tydligt tala om att "jag går ut och springer istället". Jag ville ju inte att de skulle tro att jag sket i träningen. :p

Så till något helt annat!!
Igår bestämde vi oss för att åka till USA i mars. Vi flyger till Los Angeles och vart vi tar vägen från där kommer jag återkomma till i senare inlägg. Ska bli Såååååå spännande!!! Nu hoppas jag bara på att jag få godkännt av min chef med semesterdatum!! :)

Bli motiverad

Nu är det dags för mig att göra dagens gärning. Jag ska ta mig till gymmet och spinna loss.
Nej jag kan inte påstå att jag är värst motiverad. Jag ser det mest som ett ont måste. Men jag känner att jag borde ta tag i det innan det är försent och jag halkat tillbaks allt för långt ner i inte-träna-träsket. Bäst att hålla igång redan nu så inte våren och beach-010 kommer ikapp mig!!


Boots made for walking


Tog mig en promenad ute i det fina vädret.

Pimp my blazer


My hairy tophat


Den här fina FUSKpälsmössan är min och ska användas flitigt i vinter!!
Psssst.. finns hos H&M!! ;)

Jewellery box


Smygkik i smyckesasken. Samtliga smycken kommer från H&M och Indiska. Plus ett homemade ;)

On the couch


Good morning!!  Så här ser det ut där jag sitter just nu. Det är måndagsmys med HÖG mysfaktor.
Dessutom gav det en härlig start på dagen då H väckte mig med pussar och kramar innan han skulle till jobbet..

Vår lilla älskling kom tillbaks här om dagen också!! Oj som jag har längtat efter vår systemkamera!!!

091018 Sunday


Det här pysslade bland annat jag och H med efter att jag kommit hem från jobbet igår kväll.
"Finmiddag" med vin och efterrätt framför en bra film, som vi sedan somnade till så fick se klart den idag innan jag gick till jobbet.
Resten av kvällen vill jag ägna åt att se på mer film och kanske laga något gott.
Jag har en ledig dag imorgon så först då får jag ta tag i mitt liv igen :)

JIMMY CHOO






Ingen kan väl ha undgått att man nu på H&M:s hemsida kan smygtitta på lite av kollektionen från JIMMY CHOO som kommer på NÄTET och I BUTIK den 14:e November!!
Dessutom kan du vara med och TÄVLA för att vinna första plats i kön.
De 160 första i kön kommer att få nått slags armband med en tid på och när tiden ropas ut eller upp har man tillgång tilll sko och accavdelningen. Nytt för den här gången. Dessutom får man BARA köpa ett plagg i en storlek per KUND!! Viktigt viktigt!! :) Men väldigt bra så man slipper de som köper på sig i alla storlekar bara för att sälja vidare!! Det FÖRSTÖR för så många SERIÖSA fashion lovers!!! ;)

Så vem mer än jag kommer att vara redo??

A real housewife??


Husfru heter det ja,, men dock utan ring på fingret... så ingen äkta här inte..

Se så fina bullarna blev!!! Och riktigt goda också :) Känner mig alltid så moderlig så fort jag bakar och fixar. Hmmm.. vad kan det bero på tro?!?!

Tyvärr har jag inte tagit mig ut än idag, men ska alldeles snart ta mig i kragen och vädra näsan. Vet inte om det blir skoköp idag eller om jag ska dra ut på det lite till och verkligen känna efter, behöver jag dom här!?!? (svaret vet jag redan, men känna efter kan jag ju alltid göra för syn skull) :p

091014


Hmmm.. jag fick biljetten hem från sthlm för lika lite som ditbiljetten. Tur och retur för 2 kr med tåg vart hittar man det billigare??!! Desvärre hade jag oturen att det strulade både på dit och hemvägen. Förseningar pga av det ena och det andra. Blev lite tid för shopping och mycket tid på resandet. Vilket jag tycker var jättesynd. Så lite besviken på gårdagen måste jag erkänna att jag är. Hittade lite saker iaf, men hann ju inte med allt jag ville kolla in.
visserligen kanske det är bra för mig att spara in lite pengar om vi nu åker till New York i december eller januari.

Trots det fina vädret känner jag för att stanna inne i mysbyxor och baka bullar. Men mitt samvete säger att jag borde gå ut åtminstone en liten stund. Kanske för att köpa skorna som jag dreglat tillräckligt länge över nu (sen i söndags) :) Låter som en bra idé i mina öron.. hehe.. så kanske jag kommer ur H:s morgonrock nån gång idag..

Cheeep Tuesday

Jo jag tackar!! Drar till Stockholm om ca 1.5 timme för 1 kr. Haha.. billigare än så lär det ju inte bli. :) Nu är det dusch och frukost som gäller!!

Im dreaming


I wanna go to New York.. och förhoppningsvis kommer jag dit snart igen!! Den här bilden tog jag på min första tur till the Big Apple.

Annars idag så har jag och H bland annat hälsat på hos ett par som precis flyttat in till ett riktigt renoveringsobjekt till hus. Spännande!!! Sen har vi bara slappat och strosat en kortis på stan. Jag hittade ett par skor och det blev KÄRLEK vid första ögonkastet!!!! Jag SKA ha dom!!!


Yesterday



Om jag bara orkar ta mig ur soffan så ska jag dra in till stan. Är ju fantastiskt fint väder ute så jag kan inte vara soffpotatis idag. Bara jag bestämt mig så går det nog.
En gårdagens kommer här över, även om det inte är den bästa bilden.

Dont mess with me


Fy fasen asså. Jag tycker det känns som om jag varit på finnlandsfärjan. (Ok, jag har aldrig varit där men..) Det var ren och skär parodi på dansgolvet. Jag lovar medelåldern låg runt 45+.
Tror aldrig jag bytt mellan så många ställen på en och samma kväll. 1,2,3... jo fem  olika hängouts. Varav det sistnämda får stå för färjan.
Nä nä säger jag bara.. och vad finns det för konstiga människor där ute. Bara för att de inte får som dom vill ( vända upp en på rygg och hångla ner en i brygga) så beter de sig som svin.
Jag är så glad och tacksam, VERKLIGEN, att jag har H och att jag slipper den där köttmarknaden. Huuua.. skrämmande!!!


Red is the colour


Red lips.
Dags för lunch sedan jobb fram till halv 8.
Jo men lite duktig har jag allt varit här hemma och dammsugit.. plus i kanten för mig. :)

Working out!

Onsdag och mitten på arbetsveckan. Skönt! Jag har varit ute på en powerwlak i det härliga höstvädret och igår tog jag mig i kragen och begav mig till spinningsalen. Det var första gången på många veckor och jag var inte det minsta motiverad. Hmm.. sen så var väl kanske inte instruktören den mest peppande och musiken var inte fullt så bra som den brukar. Men svettig och trött blev jag iallafall och det är ju det som var huvudsaken.

Resten av dagen, fram tills jag ska gå till jobbet så ska jag bland annat ta tag i den där gardinhistorien.



Don´t walk

Kikade in på DN:s hemsida idag och det här hittade jag. http://www.dn.se/webbtv/livsstil/sa-ska-du-inte-ga-i-dina-hoga-klackar-1.967638

Jag tycker faktiskt att det finns ALLDELES för MÅNGA som inte kan gå snyggt i klackar!! Så här är lilla skolan om hur du INTE ska gå!! :)



Monday 091005


Nu drar jag till jobbet. Ha en skön måndag!!

Some might say


God morgon!! Nu har understället åkt på. Det är dags för mig att gå ut på en promenad. Ska bara dricka upp teet. Det är kallt ute, men kallare lär det ju bli framöver. Så inga ursäkter. Nu jäklar ska jag köra på!!

Shadow box

En sån skön söndag det har varit! Tipspromenad med H och svärmor, fika, vila och sen en powerwalk med en av mina bästa vänner. Men till en annan sak som jag har on my mind. Nämligen mina planer på att sätta upp gardiner i lägenheten. Jag trivs med att inte ha det, men så tycker jag att den gratis insyn som grannarna får in hit inte är värt det. Tycker det är lite jobbigt när vi ständigt upptäcker grannen, i huset mitt emot, som står och ser in på oss. Borde börja ta en tittpeng varje gång det händer. Jag menar så jäkla intressanta kan vi väl ändå inte vara!!
Visst är det ju fint med gardiner och så här års gör det kanske inget att stänga ute mörkret och mysa till det med lite tyg i fönstren. Men jag vill göra det för att jag känner för det och inte bara för att jag måste.
Jag är ju en periodare och så fort, känns det som, jag skruvat upp stänger och fått dit gardiner vill jag ha ner dom och in med ljuset.
Inte så jäkla intressant att läsa om men.. this is what im thinking about right now!!

Shrimps on plate


På min tallrik just nu.. mmm.. är helt själv hemma så jag passar på att breda ut mig lite extra i soffan.  Blir en nio film sen på canal+ men fram tills dess småkollar jag på körslaget.
Jag är bra sugen på vin till räkerna så vettetusan om inte H och hans vänner får ta taxi in till stan sen. Orkar nog inte åka och hämta dom :)

091002 Fredag

Gissa om jag var trött igår när jag kom hem!! Det var nästan bums ner sängen. Tror faktiskt att jag hade lite feber för jag frös trots att jag lånade H som mitt personliga element.
Idag mår jag bättre men ögonen är fortsatt tunga och näsan täppt.
Vi gick och köpte sushi när jag kom hem och sen dess har vi myst i soffan framför idol.
Om jag fick önska mig något just nu så vore det att få krypa ner i sängen och sova!!!

091001

God morgon. Nu är det snart helgen! Jippi!! Hoppas bara jag får hålla mig frisk. Har nämligen gått och blivit rejält snuvig. H:s lilla "virus" har kanske angripit mig. Näää.. jag ska inte vara sjuk, SKA INTE vara SJUK!!!
Ska ta mig en dusch och sen snarast möjliga ta mig in till stan för att spana i butiker inna jag börjar.
Det är tjejkväll på stan så alla butiker är öppna till kl 21 med specialerbjudanden och olika evenemang. Jag jobbar såklart till dess så det blir en lång dag för mig.
Ha en skön torsdag.

RSS 2.0