Make a Chanel Wish


Igår kom jag och min sambo in på chanel av nån anledning. Kan ha att göra med Hollywoodfruarna som vi såg på igår. Så kläckte jag ur mig att jag vill önska mig en sån svart klassisk chanelväska. Och till min förvåning får jag till svar att "Ja, det tycker jag du ska önska dig". Va?!!? Jag fatta verkligen inget. Men jag gör så, önskar mig en chanelväska, om det sen är i julklapp, födelsedagspresent eller som en kärleksfull gåva spelar ingen roll. Och bara för att man önskar behöver det inte betyda att man får. En med silverkedjor eller guld? Hmm tror silver är mer jag som den på bilden här ovan.

2010-12-08Inte så vackert men nu är det äntligen färdigt. Det var första och faktiskt sista gången som jag gör ett pepparkakshus. Tog alldeles för mycket tid och energi. Hur som nu står det där iallafall och bidrar till lite mer julstämning.


2010-12-06Jag håller på att baka lussekatter. Ska på glöggmys ikväll och vill så gärna ha en påse med mig :) Håller tummarna för att de smakar lika gott som de ser ut.
Har två helt lediga dagar framför mig och ska försöka smida lite planer på vad jag ska hitta på. Vet att det blir vinprovning imorgon kväll iaf. Tror jag måste vara världens äldsta 24-åring som går på sånt. Men är man en sucker för vin så är man. :)

2010-12-04


Har min lediga helg innan jul och jag ska njuta järnet av den!! Har börjat med en lång och välbehövlig sovmorgon och sen en ordentlig frukost på det med gröt och julvört. Allt för att komma i stämning.
Nu väntar stan med några ärenden och ikväll blir det mys med vänner.
Hoppas ni får en riktigt härlig dag!!

RSS 2.0