what the..


Regn regn regn.. Roligt sommarväder det blivit. Bara för att jag snart ska gå på semester.
Strax dags för jobb och efter en träff med underbaraste vännen!!Fotriktiga leoparderFrågan är om man egentligen fyndat om man, som jag nu då, inte är säker på om jag eg. vill ha eller behöver det här paret. BARA 99kr hos H&M Divided.

Monday
Photos: Tiiu Kuik, Michelle Buswell: Gravure Magazine


I did it!!!


I did it!! Tänka säg det hade jag aldrig trott att jag skulle utsätta mig själv för.
Vad är det som har hänt?! För många är det säkert inget stort, speciellt inte för vana inbitna löpare eller sportfånar. Men för mig som endast har utövat gymnastik som motionsform som barn är det stort. Och för min sambo som sett min utveckling under vår och sommar förståss.

Så vad är grejejn. Jo igår gav jag mig på milspåret. JAG SPRANG 1 MIL utan ett endaste stopp!!! En fet klapp på axeln och ett bra jobbat Jessica!! Jag har under vår och sommar sprungit 5km. Jag har till och med sprungit 5 km på 23,5 minuter!! Så där har jag känt att jag förbättrat min löpning i uthållighet och snabbhet. Så två gånger innan milen gav jag mig på 7,5 km. Kändes bra och igår blev det milen!! Jag är så stolt extra stolt med tanke på att jag alltid har HATAT att springa. Å då menar jag verkligen HATAT!! Nu Tycker jag det är bland det härligaste man kan göra. Löpning å spinning is my shit. Tills jag hittar nått annat som slår högre.

Happy Firday!!

onsdagJag hade planer på att åka till Stockholm för lite höstnyheter. Jo i Juli i är jag sugen på att shoppa höstkläder. Skadad som man är av jobbet som alltid ligger en säsong före. Men istället ska jag åka förbi Byggmax och köpa träolja. Det är perfekt väder för att olja svärmors altan så det tänker jag göra. :) En så kallad god gärning.


In the swingSemester med sort S känns just nu ganska så långt borta. Hela två veckor och två dagar kvar innan jag kan pusta ut och relaxa. Känns välbehövligt efter en hel sommar med jobb jobb å jobb. Längtar järnet.
Idag har jag träffat mina föräldrar, min storasyster och en av mina småsyrror en stund på stan. Mysigt!!
Jag hade tänkt ha en dag i solen, men när jag skulle dra ut så hade det ju självklart dragit in en massa moln. Och bara för att jag bestämt mig för att vara inne, städa och tvätta så har molnen blåst bort och nu skiner solen.
Är inte det bra typikst!?!?


Pic: Cintia Dicker

Rings


RSS 2.0