work out


Passar på att snabbskriva lite här medan jag käkar darlings fläskpannkaka från igår. Han är grym på det! Ska snabbduscha för att sen dra in för att jobba.
Jag är så himla nöjd med mig själv just nu. Tack vare sötaste vännen som dessutom har födelsedag idag så kom jag iväg till SATS. Jag har inte varit där och tränat sen jag vet verkligen inte när. Kan inte påstå att min prestation i gymhallen bland alla vikter var min starkaste  men jag var där och lyfte lite och det räknas i min värld!! :)

Nej, duschen nästa. Ciao!

Pink Pink Pink



Good morning. Hade en fantastiskt mysig kväll igår tillsammans med brudarna. Så där så att tiden springer iväg och man inte riktigt hinner med. Men ändå är man inte riktigt redo att gå hem.
Ska alldes strax sätta på mig ansiktet. Har sovit uruselt inatt så jag känner att jag kan behöva all räddning jag kan få för att ta bort det mörka under ögonen. Ojoj.. om den ändå kunde finnas en mirakelkur mot självaste trötthetskänslan också.
Mina knallrosa naglar piggar iallafall upp lite. :)

Ha en fin dag alla.

25 i fjärde

Ååååhh.. jag har haft en helt fantastisk helg uppe i Orsa! Sol, sol, sol och mera sol. Vet inte när man satt ute och käkade påskmiddag senast?! Bara en sån sak liksom.
Tunnbrödet blev lika gott som vanligt och visst var det lika mysigt att baka i år som tidigare år, om det inte till och med var snäppet mysigare i år. :)

Igår lämnade vi dalarna för värmland. Jag har jobbat idag. Tillbaks till verkligheten och vardagen. Man får försöka vara glad och ta till vara på det lilla lediga man får.
Ska träffa några vänner om drygt en timme. Ska bli så mysigt att få ses och snacka av sig lite. Tiden går ju så fort så man inte hinner med varandra riktigt. Men nu står sommaren å knackar på dörren och med den följer alltid en massa roliga och spontana upptåg. Härligt!!!
Näää dags att kila.

Tjuvstartar


Oj va skönt det är att vara hemma!! Särkillt efter en riktigt hektisk dag på jobbet!! Wow säger jag bara, tror bestämt att folk redan har tagit påskledigt. Hur kan de annars vara på stan allihop samtidigt?! :)

Ikväll har vi premiärgrillat och jag kan lova att den köttbiten satt där den skulle. Mums..!
Ska packa väskan ikväll också, bara en arbetsdag kvar sen är det påskledigt för mig på riktigt.
Kan säga att vi tjuvstartat redan ikväll. Känns som att det blir en längre helg då.

Smått & Gott

Nu längtar jag verkligen efter påsken och ledigheten som följer med den. Tror bestämt att det är den bästa högtiden på hela året. Inga krav och inga förväntingar, påsken bara är..
Jag och sambon var och handlade vår del av påskmiddagen idag och mmmmm... va gott det ska bli. Kunde inte hålla mig från godishyllan i affären heller, så nu sitter jag och snaskar på lakrits mitt i veckan. Aja baja!! :) Men är man störtsugen så är man..








Räkmacka



En liten promenad och en stor räkmacka blev det. Dock måste jag hålla fingrarna borta från ost och skinkfatet. :) Nu är det filmtime och jag har fuderingar på om jag ska ta och trycka lite Ben&Jerryglass som Mr H snällt köpte till mig igår (utan att jag ens sagt att jag vill ha det) Lycka!! :)

Fejk tan

Skönt att ha jobbat färdigt för dagen. Särskillt när jag vaknade med en skallebank som inte var av denna värld. Och jag som bara drack citronjuice igår.
Som tur var släppte det lite efter alvedon och frukost.

Jag testade id:s BUS här om dagen, den är ju färgad så man ska se vart man har kletat på. Tyckte dock att det var lite klurigt att få till det bra ändå, för man blir lite stressad av att se händerna som bara blir mörkare och mörkare. Fick tvätta av dom in i mellan för att inte helt byta hudfärg på handflatorna. Får nog bli plasthandskar nästa gång. Däremot sjönk den in snabbt i huden vilket är bra om man inte är seg på att smörja. Sen tyckte jag att den hade en behaglig doft av mandelkubb, om man nu gillar mandelkubb förståss. Och sen till färgen. Ser naturligt brun ut. Men jag tog inte på allt för mycket med tanke på att jag är så ljushyad. Det negativa är priset. Vilket är alldeles för mycket om man köper det i butik här i sverige.

Kvällen ska ägnas åt.. tja vi vet inte riktigt. Äta gott och kanske orka oss ut på en liten promenad i den härliga kvällssolen. En fet räkmacka vore ju något att sätta tänderna i va tror vi om det?!


Ett paket


Det kom ett paket på posten idag :) Ska bli spännande att testa Bed heads produkter och Bare minerals vet jag ju sen förut att jag älskar. :) dock är jag lite skeptisk till färgen jag valde på rouget. Ser väldigt knalligt ut. Återkommer med hur det är på och vad jag tycker om de övriga grejorna.

Fruktis


MUMS!!! En fruktsallad med en klick creme fraiche kan det bli bättre?!? Jo, kanske. Om man har i en liten gnutta vaniljsocker och lime/citronljuice i kleten. :) Voila!!! så blev det plötsligt en nyttigare dessert.

klipp klipp klipp


Att våren är här har väl inte undgått någon. Påsken är på väg och värmen likaså. Det är fantastiskt.
Det är så skönt att veta att man har allt det där härliga, ljusa och roliga framför sig i förhoppningsvis 4 hela sommarmånader. Att det dessutom är andra stora grejer på gång i mitt liv just nu sätter extra guldkant på det hela.

Är ledig idag och jag måste erkänna att det inte går i värst många knop för mig. Kan vara skönt det också, men jag blir lite rastlös. Jag har planer på att gå in till stan, men jag vet inte riktigt om jag ska orka. Är inget jag vet att jag bara MÅSTE ha eller göra så det känns lite onödigt. Får se.
Tog fram min inspirationsbok igår och började klippa och klistra. Vill få en bild och helhet över hur vårt kommande hus så småningom ska vara inrett. Inte för att vi ens har ett hus, men jag räknar med det inom en snar framtid och då är det bra att ha en plan :) Nu är det här collaget långt ifrån färdigt men ja en bit på väg.


RSS 2.0