2011

Såg nyss att inlägget jag trodde jag postat på julafton inte blev publicerat. Tråkigt när jag lade ner mig och skrev och fotade. Hur som.. Nu är det snart dags för ett nytt år! 2011 har gått så otroligt fort, kan knappt fatta det. Jag visste att det här året skulle bli ett bra år, men att det skulle föra med sig den största händelsen i mitt liv hade jag aldrig kunnat drömma om. Jag är så otroligt tacksam att jag fick äran att bli mamma till lilla Julian. Finns inga ord i världen som kan beskriva den kärlek jag har till honom. Det är fantastiskt att få känna så för nån. Och jag hoppas att alla som önskar ska få chansen att uppleva det nån gång. 2011 har varit ett känslosamt år, på många sätt och vis, med allt vad en graviditet, husflytt och förlossning för med sig. Det har varit ett år fyllt av längtan, väntan och förväntan. Ett år fyllt med skratt och glädje, förändringar, oro och roliga upptåg. Ett år fyllt med gränslös kärlek. Till min son, min man, min familj och mina vänner!! Ni förgyller mitt liv med er närvaro. Jag hoppas och önskar att 2012 kommer att vara ett, minst sagt, lika fint år. Kan bli svårt att slå 2011 och ska jag vara helt ärlig vet jag inte säkert om jag vill ha ett lika omvälvande 2012. Jag ser iallafall fram emot vad som komma skall och ska försöka njuta av livet i stort som smått. Vilket är lättare sagt än gjort. ;) kram


18/12

Vart är julgranen undrar jag. Än står den inte grön och grann här hemma hos oss. Är lite sur för det, men under olika omständigheter uteblev den här om dagen. Banne mig om jag inte har en gran klädd här hemma imorgon!! Nåväl har julgransfoten redo iallfall.
Jag kan verkligen inte fatta att det är julafton om mindre än en vecka. Jag har inte köpt en endaste julklapp än och det är verkligen inte likt mig. Det är inte likt mig med att inte vara förberedd i hemmet heller. Men i år är det helt andra omständigheter också. Jag har ju blivit med både hus och bebis nästan samtidigt så jag borde inte ha så höga krav och förväntningar på mig själv. Det är som det är helt enkelt. Får försöka ta igen det nästa år istället. :)

Nu är det blöjbyte, mata och sova som gäller.

KramPlötsligt händer det

06.20 imorse startade vår fredag. :) Julian var vaken pga magknip och jag kände att det inte gick att försöka somna om där å då. Klev upp lagom till adventskalendern och nu rullar dagen på för fullt. Har varit på återbesöket med föräldragruppen. Kul att se de andra parens bebisar och höra deras förlossningsberättelser. Nu inväntar jag H eftersom vi snart ska köpa hem julgranen. Jag har aldrig köpt gran förut så det ska bli kul. Så i helgen är tanken att den ska stå grön och grann i stugan. ;) Nått stort hände idag också, jag kom i ett par av mina jeans. Det är stort så jäkla stort. Ska fira det på nått sätt. Ska bara komma på hur.

 


11 nätter före jul

Va tiden går fort! Har hänt massor sen sist jag skrev och idag är det självaste Lucia. Jag säger grattis till min son som dagen till ära fyller 2 månader. Igår besökte vi BVC och som han växer! Både syns och känns. :) Det satt en familj med en liten bebis utanför som bara var två veckor gammal. Och jag som tycker Julian är liten! Tiden går så fort så fort som sagt. Vi hänger hemma idag min son och jag. Blev väckta av Lucia på tv:n imorse och nu är det lussefika som gäller. Kan inte förstå att det är julafton nästa helg!

 


7/12-11

Dagens promenad avklarad. Skönt att ha det gjort. Kände att jag inte kunde njuta riktigt av den, tror jag var för trött. Jag längtade mest bara efter att få komma hem och in igen. :) Julian hittade sina händer för nån vecka sen och oj så goda de verkar vara. Smaskar på dom så fort han får chansen. Jag tycker det är lite äckligt å hans vägnar med tanke på alla som STÄNDIGT är där och tar i dom. Baciller, baciller!! Det var faktiskt något jag tänkte på själv även innan vi fick barn. Tog aldrig bebisar i händerna om jag inte nyss tvättat mina egna först. Vet inte om jag nojar men det är faktiskt förkylning-, influensa- och magsjuketider som är på ingång.


this is..6 december

Idag har det hänt grejer sen tidigt imorse. Redan klockan åtta var det bergvärmegubbar här och skulle börja borra. Vid lunch var jag in till stan tillsammans med Vera och hälsade på uppe på jobbet. Där blev vi kvar nästan lite för länge ;) Sen passade vi på att ta oss en skön promenad i det härliga vädret. Har ju varit alldeles perfekt temperatur ute för just den sortens aktivitet. Nu har vi äntligen kommit hem och här ska det snart bli mat. Tror det blir sängen tidigt för mig ikväll är hur trött som helst.


pyssel


Pysslade lite i helgen och efter promenaden förut. Blev så trött både jag och lillen att vi slumrade till på soffan. Han sover fortfarande.♥
Jag ska ta tag i det där med lussebak nu, bäst att passa på nu när H är hemma. :)

Motvind

Vi trotsar stormen och går på promenad. Det kommer ner små små snöflingor. Min egoism säger nej tack till snö i år så vi kan fortsätta gå våra promenader. Men såklart lite lite gör kanske ingen skada och visst blir det finare och mer stämningsfullt med vitt på marken. Brrr.. Bäst jag traskar på.

 

 

 


2/12-11

 

Vi har fredasmys här hemma. Hela lilla familjen är tillsammans å jag kan inte göra annat än att njuta. Så här skulle jag vilja ha det varje fredag. Idag hade jag tänkt baka lussekatter men vi har killar här som håller på att installera lite saker så vattnet är avstängt i några timmar under dagen. Skjuter upp de planerna och satsar på en långpromenad i det fina decembervädret istället.

 

 

 


Morning glory.

Morgonmys idag. Istället för att dra täcket över huvudet och somna om, gnuggade vi sömnen ur ögonen och klev upp. Ok, ok det låter lite för bra för att vara sant. Jag vaknade ju av en anledning också. Lilleman låg och gnydde, han fick mat men spydde ner sig själv och min madrass så jag kände att det var dags att kliva upp. Så innan 07.00 var vi uppe och redo att se på julkalendern. Nu ska jag försöka komma in i duschen för att innan lunch ha en promenaddate och fika inne i stan. Hoppas jag lyckas knyta ihop säcken och att lillen å jag synkar så gott det går. :)

 


RSS 2.0