Wondering..

Jag är så kass på att uppdatera här. Har börjat inse att jag är en periodare. Jag lovar (den här gången också) att jag måste försöka bättra mig. :)
Jag närmar mig en ledig helg efter att ha snart jobbat 9 dagar i sträck. Dessutom drog jag på mig en förkylning också så det har ju inte bidragit till att man varit piggare direkt. Hoppas att jag slipper bli liggande i helgen av utmattning. Har ju en mässa att gå på och en mysig tjejafton att se fram emot.

Semestern närmar sig också. Nu är det knappt 2 veckor kvar och ni kan tro att jag längtar.
Det jag funderar mest på är hur jag ska få till det med packningen. Vi ska ju som sagt vara i New York 3 dagar på väg hem och där är det ju inte direkt 30 grader varmt i februari. Jag menar jag vill ju känna mig lite snygg iallafall när jag ska på shopping, samtidigt som de varmare kläderna ska få plats i ryggan. Ja, jag har ett så kallat Ilandsproblem delux.
Ska kanske inte ens resa med ryggsäck kom jag på nu.. det ryms ju mer i en resväska men den är dessvärre lite klumpigare att dra på när vi ska resa runt.
Jag gör så att jag funderar vidare på det. Har ni nått bra tips på packning så dela gärna med er. Jag lyssnar mer än gärna. :)
beach colombia 2011


Vad som underlättar i mitt liv och träning just nu är de har två rackarna. En oväntad julklapp men så uppskattad.
Perfekt att sitta och "gunga/balansera" på framför tv:n istället för att dega i soffan och-/eller som ett alternativ/ kompensation om man inte hinner (läs orkar) gå till gymmet.
Har precis kört ett jobbigt corepass här hemma och jag behöver verkligen stärka upp rygg och bålmusklerna. Tänkte att om jag kör 3 till 4 gånger i veckan plus "gungandet" på bollen framför tv:n varje dag så lär det ju ge något eller hur?!
Självklart med kombination av konditionsträning och nyttigare kost. :) Ger det ett försök iallafall.

2011-01-10

Inspiration Tack!!
Vill ha vår vår VÅR!! Har längtat efter våren sen i september och det är en lång väntan men inte allt för långt kvar nu. Tack vare semester på några veckor skyndas det på här hemma och jag blir förhoppningsvis lite mättad på värme och sol iallfall för ett litet tag. Vet inte hur jag skulle överleva vintern i år om jag inte hade mina 3 veckor i Colombia att se fram emot.
Till min stora förtjusning skiner solen idag och jag ska passa på att ta mig ut på en liten promenad. Måste ju passa på att vara ute i dagsljus så här års har jag hört.

RSS 2.0