Hard topping

Jag är så nöjd över mig själv och över att jag spontanköpte den här glassåsen tidigare idag. En glass och lakritsälskares dröm. Vi säger så här, gillar du lakritspuck kommer du älska hard topping! Det blir som överdraget på pucken, bara det att du kan få så mycket du vill. För visst är det väl ändå för lakritsöverdraget man köper lakritspuck!?!? Bara skaka, spruta över glassen, vänta i 20 sec, sen ät och njut. Du kommer till glasshimlen. Jag lovar!!!


Grill

Vi firar in att H går på två månader av semester & pappaledighet!! Fantastiskt härligt att få vara tillsammans så mycket! Det firar vi med grill, rosé och att planlägga några av de kommande veckorna. Några dagar i Toscana, Italien kanske?!?! ;)


Dansa i neon

Hello! Igår följde jag och Julian med H till Stockholm. Han skulle dit på jobb och vi (jag) ville shoppa. Dessvärre blev det inte så mycket shoppat för min del. Just nu har jag svårt att veta vad jag vill ha och vad jag egentligen har för stil. Både i hemmet & i garderoben. Måste ta reda på det innan jag spenderar mammapengarna, men mycket fint finns det. :) Vi ska snart upp dit igen så tills dess har jag hunnit smälta inspirationen och tänkt ut lite mer vad vi behöver.


1.6 friday it is

God morgon är väl nästan för sent att skriva kl 9.30 men jag har nästan nyss vaknat. J och jag är sånna sjusovare, det har vi nästan alltid varit, ända sedan han låg i magen. :) nu gillas det men blir svårare sen när vi börjar jobba och ska upp till dagis. Jag måste börja ändra sovrutinen lite.

Idag är det många saker på g, har haft fullt hela veckan men jag har längtat till just idag. Dels för att jag älskar fredagar över lag men mest för vad jag ska hitta på ikväll. :)
Mer om det senare...
Dags att kliva upp & fånga dagen.

Kram


RSS 2.0