Solo 25.5

Solosushi och singelmys framför tv:n. Jag har visserligen J som sällskap medan H är på sommarfest med jobbet. Jag hade gärna bytt plats med honom, men så borde jag väl inte ens skriva som morsa eller?! Men jag måste faktiskt bara få vara Jessica ibland också. Morsa är jag ju dygnets alla timmar ändå å att prata bebisspråk, bajsblöjor och barnmat kan jag vid det här laget. :)
Snart är det min tur.. Snart!!


Shopping 23.5#

Vi "flydde" värmen idag när det var som varmast och begav oss in till stan för lite shopping. Julian fick såklart påfyllt i garderoben & uggletyget ska bland annat bli kuddar till hans "myshörna"/dagbädd. Ser så fram emot att börja inreda hans rum. Jag känner att jag har massor med ideér som jag vill göra verklighet av. :)

 


I det gröna 21.5#

Mitt lilla hjärta på grönbete.. Ok Inte riktigt ;) Han sitter nästan själv nu, jag fick skynda mig att ta bilden innan han började tippa bakåt, men det lär inte dröja länge till innan han förstår hur man gör. Passade på att fota honom med systemkameran också tror jag lyckades få några fina. Ska bli kul att kolla på dom sen. :) Jag har gått runt i shorts å linne hela dagen= sommar!! Hoppas bara den är här för att stanna.


Insta 16#

Jag har är kanske sist med att upptäcka instagram, men jag är fast å älskar det!! Snabbt å enkelt, precis vad en småbarnsmamma behöver.


Im totaly in love with instagram. Follow me at yessicasjo. ;)


The weekend

Underbart sällskap, god mat, fint väder och oväntade möten är bara pyttelite av vad den här spahelgen på västkusten har bjussat på. Livskvalité!!


Godbitar

Jag har totalt glömt bort att posta inlägget från förra helgen med dessa vackra skapelser som sötaste Ida hjälpte mig baka inför J:s välkomstfest. Allt var mycket uppskattat såväl bland stora som så. :) Det är nästan så jag är sugen på att testbaka macarons på egen hand, ska bara veta att jag har händerna fria i några timmar först. :)


Sakura 1.5

Det är en perfekt dag & och en perfekt avslutning på en perfekt långhelg! Som har bjudit på det mesta av det bästa. Vi har haft Julians namnfest/ välkomstfest som blev hur lyckad som helst! (bilder kommer) Varit på födelsedagsfika som slutade i spontangrill med härligt sällskap. Vi har hunnit med att ränsa & vårstäda trädgården, gått tipspromenad, njutit av familjemiddag & sett på majbrasa. Allt det här & lite till är vad vi klämt in och än är det inte slut på helgen. Idag väntar årets första gräsklippning, planering av trädgården och fikastunder i solen. Im in love..!!!


RSS 2.0