Höstmys 18.9.12#

Efter en promenad runt i kvarteret, mellan regnskurarna, somnade min lilla stjärna. Jag passar då såklart på att gotta mig med en sprillans ny tidning, en kopp kaffe och för dagen nytillverkade chokladbollar. :) Ni hör väl, jag spinner som en katt.


14.9.12

Friday it is! Går i inredningstankar. Vill förnya och göra om. Addera och ta bort. Jag scrollar genom bloggar och bläddrar i magasin i jakt på inspiration. Det finns en hel del kul! Jag har aldrig riktigt fastnat för den romantiska trenden, som, i lilla Karlstad, verkar vara dominerande bland de få inredningsbutiker som finns! Ursäkta mig men det känns bra uttjatat med carpe diem och alla vita, slitna detaljer som finna i nästan alla hem. Det är ungefär som när ekmöbler & fondväggar i lattekulörer var trendigare än någonsin! Man tröttnar till slut på att allt ser likadant ut!! Nej, jag vill ha en mer personlig och spännande inredning som talar om vem/ vilka vi är som bor här. Det är lättare sagt än gjort!! Så jag funderar allvarligt på att anlita en konsult som kan hjälpa oss att knyta ihop säcken och som får vårt hem att kännas lite extra ombonat och personligt! En tidig julklapp till oss kanske ;)


120913.#

Idag, på dagen, för 11 månader sedan. Valde lilla J att komma ut till världen! Om en månad har det redan gått ett år. Det har hänt så ofantligt mycket under det här året och samtidigt som jag tycker det har varit långt, så är det som att det var igår vi åkte in till BB. Kommer varje år rusa iväg så här fort, då lär det väl inte dröja tills man är gammal å gråhårig och det är dags för barnbarn. Ojoj.. Jag får lägga i bromsen en aning.
:)
Vi är lite, eller ganska så mycket snuviga här hemma. Har varit i över en vecka nu och inte känns det som att nästäppan har tänkt släppa frivilligt inte. Det är urtrist!!
Så för att råda bot på tristessen tog vi oss en tur in till stan (och passade på smitta ner så många som möjligt) för lite shopping. Det blev ett par nya pjucks till mig och en ny klänning. J fick såklart också nått nytt till höstgarderoben. :) Tänk att barnshopping kan vara så lustfyllt och beroendeframkallande. Testa vettja ;)


RSS 2.0