100227

Melodifestivalen suger...!! Men det duger att ha på i bakgrunden, medan man gör annat roligt istället.
I går kom äntligen min H hem. Superspännande att se på kort och höra om vad de har gjort. Har saknat honom som ni vet.
Ikväll, hör och häpna, blev jag supersugen pizza så pizza blev det. Har inte ätit sånt skräp sen jag vet inte när. :)
Igår slog det oss, mig och H, att när vi är i LA är det ju Oscargalan... Wow wow woooow.. kul!! :)
Bara 7 dagar kvar nu.. Fatta det då det har nämligen jag svårt att göra.

Marie Clarie Italia March 2010






Black friday



Thursday


Det enda jag tänker på och längtar efter just nu är uteserveringar, värme, fräknar och bara ben.
Känns som en evighet tills det blir dags men visst kommer vi dit så småning om.
Min räddning blir 2 veckors semester med start nästa helg.
Imorgon kommer min älskling hem, precis lagom tills jag börjat vänja mig vid att vara själv. Märkligt det där.

Hade en trevlig kväll ute igår förresten. Tycker om att ha ett brejk mitt i veckan när helgen känns för långt borta.
(och när man inte ska upp tidigt dagen efter)




Dagens


De här bilderna får stå för dagens inspiration. Underbar styling och i bild 1 vill jag sno stilen rätt av. Precis som den underbara spetsklänningen här ovan. Give me!!

Vouge Spain March 2010

Dream it



Fy satan. Känns som jag vaknade upp bakis idag, precis som jag gjorde igår. Bara det att igår var det mer förståligt. Vad har jag förtjänat för att få en "eftersmälla"?! Jag är iallafall ledig idag så det ska jag verkligen inte klaga över.
Dessutom bara 12 dagar kvar nu. Vilket innebär att jag iallafall borde börja tänka på packning å vad det kan vara för väder där borta. För huxflux är det kvällen innan och då står jag där irriterad, stressad och opackad.. som vanligt.

Bjussar på ett litet kollage dagen till ära.


a quicky


Näääää va jag är trött på all snö! Måste skotta fram bilen nere på gatan efter alla plogvallar som byggts upp runt omkring den. (Innan det är för sent och vallarna blivit till is)
Men vet ni vad som får mig att stå ut?! Det är tanken på att det idag är precis 14 dagar kvar tills vi lyfter för Kalifornien och bara 5 dagar kvar tills H kommer hem!!

Jag jobbar ju helgen och idag börjar jag klockan 12. Ikväll ska jag hem till en kompis på lite fest. Tror det kommer bli himla kul.

Vad ska ni göra idag/kväll??



Inspiration


Twin spring 2010

Red&Black


Har man inget att göra så tar man sig..

Thursday


Naaaaw... nu blir jag snart galen. Just precis nu vill jag att min H ska vara hemma och mysa med mig i soffan och inte på nån vingård vid Anderna!! De enda alternativet skulle väl vara om jag vore där med honom. Saknar honom enormt just nu. Har inte pratat med honom på snart 2 veckor. Förstå om längtan är total!
Jaja.. inte så intressant läsning kanske, men jag måste få vädra hjärnan lite.

Dagens



Det här är vad jag har gjort dagens lunch av..

Resultatet!! :)

I vanliga fall brukar jag ta lite av vad som finns hemma, så som purjolök och paprika men här är grundreceptet till 4 portioner.

Det här behöves:
4 portioner pasta
2 burkar kräftstjärtar eller räkor

1 fänkål
4 salladslökar
(fungerar även med salladslök, purjo)
2 grillade paprikor
(jag brukar alltid fräsa upp vanlig paprika)
1/2 msk olja
1 dl vitt matlagningsvin eller fiskbuljong (jag har använt mig av lite vatten och thai fisksås när jag inte haft nått annat hemma)
2 dl créme fraiche- saffran och tomat (jag gör oftastav 4 dl)
salt och kajennpeppar (har använt mig av lite lite chili då jag inte har kajennpeppar)

Så här gör du:
1. Koka pastan enligt förpackningen
2. Låt räkor/kräftstjärtar rinna av. Skär fänkål, salladslöken och paprikan i bitar.
3. Fräs fänkålen, paprikan och löken i stekpanna med oljan. Tillsätt vin eller buljong och låt sjuda i några minuter.
Rör ner créme fraichen. Smaka av med salt och kajennpeppar.
4. Vänd ner räkorna/kräftstjärtarna så de blir varma. Ska ej koka med.
5. Servera med pasta och bröd.

Good luck!!


Fly little bird


Tog mig en liten sovmorgon idag. Satt uppe och nattsuddade framför OS- och damernas curling. Brukar aldrig kolla men det var faktiskt ganska spännande.
Hade ju besök igår också av en kompis. Te-fika med hembakat bröd. Vill tillägga att brödet faktiskt gick att äta.
Funderar lite på vad jag ska göra av den här dagen. Kanske ta mig ut i det gråmulna vädret på en promenad. Butiker och shopping borde jag undvika eftersom det inte är mer än 17 eller ska vi säga 16 (så räknar jag inte med den här dagen) dagar kvar nu tills LA!!

Ringen kommer från Pilgrim

"The Lonesome Highway"


Vouge Nippon March 2010

My favourite owl


One of my favourites.. Den här ugglan har hängt med mig Läääänge!!!

Dressed for success?!


Idag är jag ledig och tänker minsann bara vara hemma =  "hemmastass" som gäller.
Ikväll kommer en kompis hit på lite kvällsfika och jag ser verkligen fram emot det. Kul med sällskap! Tänkte att jag skulle baka solrosbröd tills dess, men eftersom jag inte är nån höjdare i köket (jag kan om jag vill) så ska jag testa så kallad "påsbakning". Ni vet när man köper redan blandade ingredienser. Nån som provat förresten?? Nåja hoppas det går att bjussa på iallafall.

Monday it is


Det känns om att det var länge sen det var måndag. Herre.. vad tiden står stilla. Varför ska den behöva göra det just nu för, jag som längtar så mycket. Bara 19 dagar kvar nu. Ni ser det minskar :)




country


Soko #4 winter 2010

Happy Valentinesday


Hoppas ni får en skön alla hjärtansdag allesammans!! Oavsett civilstatus så passa på att sprid lite extra kärlek omkring er.

Samtliga ringar i det som ska föreställa ett hjärta kommer från H&M, utom döskalleringen som är från glitter.

Hot bitch


Vouge Brasil February 2010

Diggar dom här bilderna skarpt. Kul upplägg dessutom :)

All denim


22 days Left :) Solen skiner och det är fantatiskt vackert här uppe! Ett riktigt vinterlandskap. Ska ta mig ut på en promenad med familjens hund och njuta av det fantastiska vädret. Vinter är kanske inte så pjåkigt ibland trots allt.

Vilken årstid tycker du bäst om??



Ur arkivet


Jag har haft lite problems med att komma in på papps nätvärk via min dator, men med en sladd gick det bums mkt bättre :) Har haft en riktigt mysig kväll med chirre (chips) och på spåret som bästa underhållning.
Imorgon ska jag få till en date med några kompisar som jag tyvärr träffar allt för sällan. Bäst att passa på medan jag är ensam här uppe utan H. ;)

Längtar som sjutton efter våren och sommaren, därför bjussar jag på en bild från vår bilsemester i Italien i sommras. :)


Friday


Bara 23 dagar kvar till LA och Kalifornen.. Ni hänger väl med mig dit??
Jo ja det är fredag idag och ska alldeles strax gå till jobbet i några timmar. Sen åker jag hem till min föräldrara över helgen. Ska bli skönt att åka upp, umgås och äta mammas god mat!! :)

Vad gör ni i helgen??

Today inspiration


Elle US March 2010

Bilerna för mina tankar tillbaks till Thailand

Look of Today



Jag är på humör och har tid över. Annars är det här med outfits verkligen olikt mig. Var länge sen nu dessutom men jag testar :)
Idag är jag nästan helt klädd i Monki, (inte meningen det bara blidde så) förutom korset som kommer från Pilgrim och Klockan Longines

hot lips


"Känner mig naken, exposed, rädd".. utan nått på läpparna.. ;)

Inspiration



Tallulah Morton- Oyster Magazine

i just cant get enought


Ja jag vet, har ju nyss köpt mig två vårjackor... MEN!!! Min svarta "skinnjacka" har varit med ett tag så den har börjat spricka lite här och där, därför tänkte jag att jag behöver en ersättare ;) Den är ju dessutom farligt snygg.
(H&M divided)

100209


Min älskling har inte ens hunnit landa och jag längtar redan efter honom! Hur ska det här gå i 2,5 veckor?!?!
Drömde dessutom en hemsk dröm inatt så min oro är total. Men deras flygning går förhoppningsvis bra och dom 2,5 veckorna ska springa iväg så att han snart är hemma igen!! :)

Tänk om min jäkla rygg kunde vara bra nu så jag fick komma igång med träningen på allvar. Hur ska jag hinna till beach-10 om jag inte har kunnat träna sen innan jul?!!? Nej, de dagliga ryggövningarna ger inte former på rätt ställen och dieter är verkligen inte min grej. Puuuhh..  What to do??!?!?!



Colorful spring


Den här är verkligen inte jag och absolut inte FÄRGEN!! MEN... på mitt jobb kan allt hända (bokstavligen) så när den hängde där så fint på väggen och skrek KÖP MIG, KÖP MIG!!! Så tog jag chansen. Det får bära eller brista.
För er som inte vet vart jag jobbar eller inte kan lista ut varifrån den kommer ändå så är den från H&M Divided. Ifall ni får nått liknande infall som jag :)

Housewife Victoria


Victoria Beckham Glamour US. March 2010

iceiceicecream


Ett hett och fantasiskt gott tipps för alla lakritsälskare kommer här:  Krossa turkisk peppar och strö över vaniljglassen.  Rör om och njut!!!! Så enkelt var det.. :)

27 days left


Min Sambo har dragit till Stockholm. Och imorgon bär det vidare till Argentina. Jag är VÄÄÄÄÄÄÄÄÄLDIGT avundsjuk och önskar att jag fick följa med. Men.. livet är bra orättvist och jag får hålla ställningarna här hemma istället.
För att glömma sorger och besvär har jag bestämt mig för att köpa mig ett par boots och börja nedräkningen tills vi drar till Kalifornien. Det är exakt 27 dagar kvar tills vi lyfter från och med idag och jag kan knappt bärga mig!!
Vi kommer ta med vår laptop på resan så ni får följa mig direkt på plats. Det blir väl nått det?!

Less Denim


Noot Seear för Elle Italien Februari 2010

MC+Mocka = Love


Nu tycker jag att jag har trånat efter den här godbiten, även den från Monki, allt för länge så jag slog till här om dagen. Vet att den kommer bli grym bland mina vårplagg och mocka är ju ett roligt komplemet till min svarta skinnjacka.

yesterday


Att jag älskar sushi är ingen nyhet. Jag har testat långt ifrån all sushi man kan äta, men lite mer ovanliga saker som val, färsk kinesisk räka, mussla, råbiff och kungskrabba har fått slina ner i magen. Allt har kanske inte varit lika gott, men det är spännande att prova nya saker.
Hur som.. det blev ganska så vanlig sushi igår och som ni ser.. vi gillar att äta mycket, långsamt och lääääänge :)

Brown haired girl



Anne Hathaway GQ UK March 2010

Saturday night fever



Jag kan inte slita mig från Elsas Mode. Hon är galen, modig och lever ett liv som såå många unga tjejer (& killar) drömmer  om. Jag känner igen väldigt mycket i henne, även om jag långt ifrån är så modig och rätt fram som hon är. Har vant mig vid "spåket", vilket jag i början tyckte var lite jobbigt. Ville inte ha superbeskrivningar av precis vilket läppglans hon använder eller vad märket på jeansen hon har på sig är, men så tillslut blir det liksom bra, det hör ihop med hela modegrejen och det hjälper till att måla upp världen Elsa lever i. Så nu gillar jag boken. Lättläst, -väldigt lättläst och kul.
Nån mer som läser eller har läst den, och vad tyckte ni?

Kvällens underhållning blir "Sommaren med Göran".  Håller tumarna för att den är bra.

Och ja, jag är nog ensam om att inte se melodifestivalen ikväll eller?!

snofsy shoes


Här är dom. Skorna från Monki som har jagat mig sen jag glömde köpa dom första gången. Men igår var minnet på min sida.

random shit


Är man ensam hemma en fredag får man äta godis. :) Jag har passat på att ha räkfrossa meda H är på grabb/gubbkväll. :)

En ny tidning damp ner i brevlådan idag. Jag som inte ens läst klart den förra. Men alltid lika kul med nått nytt att vila ögonen i. Vad resten på bilden är?!.. Tja lite annat (onödigt vetande) shit som bor i min handväska ;)

Im in love


Nu skulle jag vilja be att få lite vår!! Grus som knastrar under skorna, en sol som värmer och ger fräknar och fågelkvitter i luften! Går det för sig?! Jag vill kunna använda den här underbara parkasen som jag snubblade på inne på Monki här om dagen, då jag glömde köpa skorna åt syster. Är den inte Snygg?! Jag vet att det kommer komma en grön variant på denna också, så får se om jag kanske byter färg även om blått känns mer som jag.

100204


Jag ska börja jobba idag!! Trodde inte man kunde vara så glad för det :)
Har längtat både efter jobbet och mina arbetskolleger och det är bäst att jag passar på att rida på den känslan så länge det vara. Hehe..
Dock ska jag bara jobba typ 2-3 timmar åt gången, doktorn har sagt så och då blir det så. Känns jättemärkligt, men bäst jag lyder order så jag kan bli bra på heltid.
Ska göra mig klar sen gå in till stan och slutföra uppdraget som inte klarades av här om dagen.. (skorna på Monki)

Have a happy day!

Olika nyanser av Denim


Elsa Hosk always looks amazing!!

From: Elle of Sweden February 2010

Elsas mode


Det här är vad jag ägnar eftermiddagen/kvällen åt. Den kom på posten idag så jag har smygstartat. Egentligen inte nån bok jag skulle ha läst i vanliga fall, men den är faktiskt både humoristisk och lätt att känna igen sig i. Perfekt läslektyr på planet till LA om jag nu inte läst ut den tills dess.

One hot bride



Anja Rubik in Vouge March 2010

Inspirationskälla?!?!

Kate Moss





Kate Moss som har varit/är frontmodell för det franska märket Longchamp har gjort en väskkollektion för just samma märke. Läs och spana in fler bilder här. Jag tycker de är GRYYYMT snygga, VILL HA!!!!!

In my hood


Jag myser runt. Eller just nu ner. Hade tre "uppdrag" idag och jag fixade bara av två av dom. Eller egentligen bara ett. Beror lite på hur man ser det.
Jag har lovat min syster S att köpa ett par pjucks på Monki. Självkart hjälper jag ju till så jag begav mig dit efter sjukgymnastbesöket (som var mitt 1:a mission). Väl i butiken vet jag inte vad som hände. Jag som inte vädrat plånkan nån annan stans än i kassan på ica, på senaste tiden, tyckte att det kändes som jag hostade upp en förmögenhet. Shoppade nämligen väldigt mycket till mig själv och glömde faktiskt helt bort skorna. Först när jag var på väg hem kom jag på vad det var jag gick dit för att göra. Sorry syster, jag får ta det en annan dag. :)

feelunique


Jag har gått hemma i snart 2 veckor och det börjar kännas! Jag saknar jobbet och behöver få utlopp för min kreativitet. Jag har målat, bakat, städat och tvättat, ja ni vet allt där där vanliga, men jag saknar jobbet. Den sociala biten. Att vara hemma helt ofrivilligt är inte roligt. Jag kan ju inte göra det man annars kan.
Jag gör som läkare och sjukgymnast sagt. Gå, vila, gå, vila.. ryggövning efter ryggövning. Och visst nu efter snart 1,5 veckors talettmissbruk så börjar jag känna mig riktigt på G igen.
Ska gå förbi jobbet idag och säga hej iallafall, för på torsdag är jag tillbaks. :)

Nu undras det kanske vad bilden har att göra met texten under.. svar INGET. Men däremot så kom den hem i brevlådan igår. Beställd från feelunique.com
Jag är mest glad att det fungerade :)



RSS 2.0