Sailor


Random pics CaliforniaDet är vackert. Vi gör och ser hur mycket som helst på dagarna. Är superslut på kvällarna så jag orkar inte med att uppdatera så mycket här tyvärr. Är i Sanfransisco nu och det är en härlig stad. ME LIKE! Igår partajade vi och bekantade oss med the locals. Slitna idag. Gått backe upp och ner. Ska dra vidare imorgon. Hoppas att våren kommit låååångt i Sverige när vi kommer hem. Här är det svinkallt på kvällarna!

See ya.

Oscargala big time!!

Närmare än så här kommer man inte... om man inte har specialinbjudan tyvärr..
Precis bredvid vårt hotell var den "hetaste" officiella efterfesten på Vanity fair.

Ni ser de röda billycktorna, där klev stjärnorna ur och de reflexmarkerade konerna visar på omdirigeringen i trafiken.
Tyvärr fick vi inte ens stå så nära staketet som jag gör på bilden, för att "några hade klagat där framme" kom en vakt och sa. "They are paying a lot of money for us to be here" sa han och bad oss få som stod på den här sidan att ta ett steg tillbaka. Hade vi inte bott på hotellet hade vi med all säkerhet blivit iväg-fösta.

Det var hur kul som helst att se på när människor, uppklädda till tänderna, försökte ta sig in på festen, men de flesta kom inte längre än till säkerhetstop nr 1. Vissa tycktes inte ens bry sig trots att de blivit tillsagda både en och två gånger. Först när en vakt hotade en brud med att de skulle anhålla henne började hon vända på klacken och styra kosan tillbaks till.. ja jag vet inte vart. Hur sjuuuuukt som helst. Folk verkade verkligen göra ALLT för att få komma in. Pinsamt värre å med skammen var de många som fick återvända hem till sitt... utan kändisfest.

H och jag blev så småningom både hungriga och trötta så vi gick för att käka sushi. Just precis nu kommer jag inte ihåg vad stället heter. Karima.. kanske..
Sen avslutade vi med drink på skybar.

Nu ä det sängen som gäller för imorgon (läs idag) är det dags för nya äventyr.

Natti natti

HollywoodVa ska man säga, vi är mitt i händelsernas centrum. Det är Oscarsgala BIG TIME!! Helikoptrar cirkulerar över oss, vägar är avspärrade och tv-team och fotografer trängs om vart annat. Vi ska gå ut en sväng ikväll och se vad Hollywood kan bjussa på kvällen till ära.

I övrigt har vi ägnat dagen åt att kolla in kändisarnas bostäder, det lilla man nu ser bakom häckar och murar, spanat in stan och sen shoppat. LA är som jag föreställt mig. Galet, kul och lite småfult på sina ställen. Men jag tror jag gillar det. Måste bara komma in i hur det funkar liksom.


see ya!

Semestern har startat


Hello.. from the hotellrum!!
Ostkrokar å bubbel har invigt semestern och imorgonbitti lyfter vi för ett x antal timmar på planet innan vi slutligen når LA. Wowowo.. som det ska bli skönt att vara framme.  :)

Jag är tröttare än tröttast och på tåget hit höll jag på att somna och kräka flera gånger. Jo det råkade bli så att jag blev åksjuk av x2000. Har aldrig hänt tidigare, men nån gång ska väl bli den första. Skyller på ovanligt vingligt tåg på rälsen.
Nu sängen nästa. Vill ju orka upp till frukosten. ;)

See ya in Los Angeles!!

Kalifornien here I come


Bara 1 liten skenten dag kvar nu.. Den här nedräkningen gick bannemig fort. På lördag blir det flyga av och imorgon tar vi tåget upp till Sthlm.
Jag har packat i tre dagar. Packat om och packat om. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. För vi ska ju göra så himla mycket olika saker. Allt från partynätter till hiking.. förstå om det blir många skor och ombyten. Gaaahh.. vill ju ha plats för shoppingpåsar också. ;)
ButterfliesTips! Nu finns den här efterfrågade jättefjärilsringen i butik (H&M för er som inte har efterfrågat men vill ha den iaf.) Jag kunde inte välja på guld eller silver, så som ni ser slog jag till på båda. De är hur fiiiina som helst. Så passa på om ni kan att köpa. De kommer flyga bort! ;)

RSS 2.0