God morgon!

Här sitter jag å käkar frukost i min nya kimono, inhandlad i Bangkok!! Jag kände mig först som ett gammalt gardintyg a la 90-tal, men har sakta börjat väja mig med möntret. :D Men jag älskar kimonos!! Är en liten lyxkänsla att gå runt i på mornarna.. även om det kan vara lite kallt vintertid.Hoppas ni får en underbar dag allihop!!

tulips

http://www.c4ekonomen.com/hemsida/Tulpan.jpg

Högst upp på min önskelista just nu ligger tulpaner!!!
Vill ha dom i mängder!! imorgon ska jag minsann gå till blomsterbutiken och inhandla en färgrik bukett!! :D

Har förövrigt powerwalkat idag, jobbat, sädat och lagat nått som skulle likna mat men som ser ut som nått man helst inte stoppar i munnen..

nåväl ska bli glass med kolasås nu.

inredning

Idag startade jag och H dagen med en film. Sedan åkte vi + svärmor till ikea. Vi hade bara tänkt köpa värmeljus, men det slutade med nya tallrikar, frukostskålar, en ny matta i vardagsrummet  och et nytt tyg så jag kan sy kuddar till soffan :D Lite spontanshopping så att säga!!
Vårt nästa stora inköp ska bli sängar. Det också från ikea, eftersom de är både prisvärda och sköna!! :D
SARALISA Metervara
Här är det supersnygga tyget som ska få bli kuddar!!

Såg nu på ikea hemsida att de fått in kohudar igen för endas 1595kr!!

KOLDBY Kohud

väskor

Så har jag avklarat tva dagar på jobbet. Himla märkligt att vara tillbaka händer ju så mycket på 3 veckor!! Det är ju "vår" i butiken nu ju, vilket dessutom medför att man vill gå i sommarkläder. Det stämmer ju verkligen inte överrens med vädret och årstiden ute!! Hur som helst det går mot ljusare tider. :)

Hur som helst så gick jag en veva på stan efter jobbet och sprang över en liten väska som var så billig att jag inte kunde motstå.. så det blev till och med 2 sycken.. jag menar för 49:-/styck så behöver jag inte ha dåligt samvete om jag aldrig ens kommer att avända dom. (men det ska jag) :DDen rosa väskan är faktiskt mer mörkcerise än vad det ser ut som på bilden. Blir läcker till en grå klänning eller helsvart outfit som jag ofta har :D och båda väskorna har såklart en axelrem i guldkejda ifall jag skulle tröttna på att ha dom i handen.

RSS 2.0