20110210


Sitter uppkrupen i soffan, jag var tvungen att ta en paus från sushin som jag har framför mig. Va gott det är!!! Jag skulle nog kunna äta ihjäl mig på det.
Tänkte att jag ville njuta av stans absolut bästa sushi innan vi drar på semester, ifall jag skulle få ett sug efter det medan vi är borta ;)
Har lite resfeber på gång tror jag. Vad det nu är egentligen? Är så orolig att jag ska glömma nått jätteviktigt. Särskilt nu när älsklingen åker upp till Stockholm redan imorgon och inte är med och dubbelkollar.

Hade en härlig kväll igår med mina arbetskompisar. Åt riktigt god mat. Det enda som drog ner kvällen var att servicen från personalen inte var den bästa och att vi fick vänta på varmrätten i nästan en timme. Taskig timing. Tror nog inte att vi går dit igen. Tänk så viktigt det är att allt faller på plats. Där förlorade dom typ 25 pers som kunder. Kan tyckas lite men i den här stan blir det ganska mycket plus att man kanske sprider nöjet/missnöjet vidare. Ja ni fattar vart jag vill komma.

Nej, nu ska jag återgå till sushin och sen fortsätta plocka här hemma.Bilder från Happy Kitchen

DubbelknutFastnade för den här enkla och slarviga frisyren. Två knutar och voilá!! Är bara lite rädd för att mitt hår inte är tillräckligt långt.

3 days leftHar än så länge haft en väldigt härlig dag. Sov dock nästan inget inatt pga SJ och mardrömmar kring det.
Det var nämligen så att jag igår inte kunde hitta min avgång till sthlm på deras hemsida så jag blev lite orolig och ringde. Han som svarade konstaterade att det skulle gå som det var sagt och skickade mig min tågbiljett omgående via sms. Däremot blev min sambo väldigt skeptisk till att avgången inte fanns att hitta och lyckades leta reda på den i trafik informationen. Jo det var som vi befarade INSTÄLLD!! Hur kan denna SJ snubbe sitta och säga att tåget ska gå som det ska när det har varit inställt sen i slutet av januari och fram till i slutet av februari?!?! Hade inte min sambo uppmärksammat detta hade jag med all säkerhet stått helt ovetandes på stationen och väntat på ett tåg som inte kommit.
Jag ringde ju såklart upp SJ idag och tjejen i luren visst minsann vad hon snackade om. Tåget var inställt och jag fick välja en ny avgång på bekostnad av SJ. Så summan av kardemumman blev att jag får lämna jobbet ännu tidigare än planerat för att komma med ett x2000 tåg. Som i slutänden faktikt bidrar med att jag kommer fram mycket tidigare till sthlm. Inte fel det heller. Nu hoppas jag bara på att allt flyter på som det ska, hela resan till och från Colombia.

Har förövrigt seriös-packat idag, tvättat det sista inför resan, lunchat med goaste vännen Ida och inhandlat det sista från apoteket. Och om lite drygt 2 timmar ska jag möta upp mitt härliga jobbgäng för en trerätters middag. Gissa om jag ser fram emot det ;)
Have a nice eavning folks.

Me i ett nötskal


Jag är helt värdo på att packa. Har redan en full resväska och det förstår ju vem som helst att det inte kommer att fungera. Borde sätta mig ner och gå igenom "outfits" så sakerna jag packar med går ihop med varandra. Det ska ju bli lite shopping i New York på hemvägen så jag måste ha massor med plats.

Har bland annat städat, tvättat och diskat en massa idag och känner mig redan helt slut. Skulle behöva ta en liten powernap. Jag börjar jobba först kl 15.15 idag en urusel tid om ni frågar mig. För då har hela dagen gått och man är trött och redo för hemgång redan innan man kommer dit. Men det är bara att bita ihop de få timmar det faktiskt rör sig om.

Jag borde verkligen ta en liten nap, jag skulle kunna somna här och nu.

Weekend


Visst är det härligt med tulpaner, särskillt så här års. Det känns lite mer som vår när man har tulpanerna hemma och visst är det nog lite vår ute ändå??!

Ska bli fantastiskt skönt med helg. Åker upp till Mamma & Pappa för att umgås och mysa. Har inte varit hemma sen nån gång i höstas. Extra kul ska det bli för att alla syskon kommer hem med respektive. Vi blir 11 pers plus två hundar, snacka om fullt hus. Ska verkligen bli jätteroligt. :)

Börjar förövrigt bli lite smått stressad. Det är en vecka kvar tills vi åker men jag måste börja kika på packningen. Kan ju vara bra om man behöver köpa till nått, tänker mest på reseapotek och hygiengrejer. Och samtidigt som jag glädjs och ser fram emot resan är jag nervös och orolig. Brukar inte riktigt vara det annars men den här gången är det annorlunda. Tror att det kommer bli fantastiskt bara vi kommer på plats, eller åtminstone så hoppas jag på det.
Semester är iallafall välbehövligt för nu gå jag på sparlåga, om det ens kan kallas för låga, glöd är nog det rätta ordet. :)


Wide leg pantsÄlskar vida byxor, tycker det är hur läckert som helst men lite ovant nu efter alla smala byxor som prytt våra ben så himla länge. Köpte ett par när jag var i New york för typ 4 år sedan. (Då det var trendigt, men aldrig riktigt slog igenom) De är fortfarande lika snygga och vida! Ska bara försöka vänja mig vid det. :)

20110201

Jag tror knappt på mig själv när jag säger det. "Jag ska gå ut och gå efter jobbet". Det rimmar liksom inte med min lata person just nu, men jag måste. Min kropp håller på att förfalla till något jag inte skådat på länge. Eller om det ändo vore så att den förfaller, jag tror faktiskt rättare att jag bygger på min kropp. Tyvärr är det inte muskler det handlar om. Gaaahhh.. det är bara att knyta på sig joggingskorna och ta tag i saken. Lär ju inte bli bättre av att jag sitter här och deppar. Tyvärr lär jag inte hinna svarva till kroppen inför resan så jag får snällt bada i vassen.
Nej, bäst jag passar på att gå medan det är ljust ute.


RSS 2.0