Vårfeelings

Underbart ute i promenadstråket!!

 

 


Skottdagen

 

Dimman ligger tjock här över ön. Jag hoppas den lättar så solen kan komma fram och värma mig. :) Mitt lilla hjärta har somnat, han kör på så hårt med att lära sig flyga, eller ja, det ser ut som det iallafall. Allt vevande och flaxande med armar och ben har tydligen en uttröttande effekt. :) Jag ska passa på att duscha och har jag tur kanske jag hinner såpa golven också. Skottdagen idag också. Kommer inte ihåg varför man plussar på en dag till i februari. Å varför är februari bara 28 dagar egentligen?! Google nästa tror jag..


happy day


Man kan ju tro att jag slagit mig när jag bildregnar så här på bloggen. Allt eller inget är min melodi idag. :) Det är ju sååå underbart ute att man blir alldeles lycklig. Att sitta ute och känna att det är så varmt att man nästan svettas här väl inte direkt till vanligheterna i februari och vilken kontrast från gårdagens snöblask!! Jag passade på att måla naglarna medan Julian sov i vagnen, det är en ceriserosa ton på det men på bilden ser det rött ut, kändes fräscht en dag som denna!!


Half past 12


28 februaritutti frutti


Fruitsallad.
Jag behöver boosta kroppen med vitaminer så jag gör det på det här sättet idag. Fruktallad med creme fraiche, fantastiskt gott. Bra mellis dessutom. :)
Just nu längtar jag efter en dusch. Så fort lillskrutten somnat in ska jag passa på.
Jag vaknade med halsont idag. Hoppas verkligen det går över och inte utvecklas till nån förkylning.
På dagens schema står det förskoleinformation med föräldragruppen. Borde kanske inte med tanke på min halsont. Jag kan ju råka smitta nån annan och de små. Dessutom är jag mer sugen på att åka in till stan. Vi får se hur det bli.

12/2-12

Snart dags för en ny vecka och imorgon blir vårt lilla hjärta♥ hela fyra månader!! Det går fort.
H och jag hjälptes åt att måla i tvättstugan idag. Fel val av dag med tanke på det underbara vädret, men vi hade bestämt oss och skjutit på det sen i fredags så det fanns ingen återvändo. Vi kom ut lite nu på eftermiddagen iallafall och jag passade på att beskära äppelträdet. Vuxenpoäng till mig. Jag har aldrig beskärt ett träd i hela mitt liv så får se om det överlever. :)
Imorgon ska jag på hälsokontroll via jobbet. Jag är inte ett dugg sugen på det för jag vet att det vankas blodprov. Konstigt att man inte blev van efter alla sprutor man fick ta isamband med graviditet och förlossning, men nej jag blir som en liten unge så fort nålarna kommer fram. Stackars mig.

Dags att fixa lite söndagsmat till H och mig, fisksoppa står på menyn. Mums!!just another monday

Längtar efter våren, snälla låt den komma tidigt i år. Promenader i vårsolen, lätta kläder och fix i trädgården är precis vad jag vill ha och jag vill gärna ha det nu!! :) Vart kom den här kylan ifrån?!! Jag njöt ärligt talat av att det varit den mildaste vintern på länge till skillnad från så mångra andra som verkar ha saknat både snön och kylan. Brrr.. säger jag och stänger in mig en dag som denna när det blåser isvindar utanför. Jag måste dock ut en sväng i eftermiddag, det är dags för föräldragruppen och jag tror det kan vara den sista innan ett långt uppehåll så det vill jag inte missa. Skruttungen har precis somnat i min famn, tror jag har lekt slut på honom idag. Är ju så roligt när man får respons på tokerierna man har för sig iform av skratt och prat. Det är inte direkt svårt att få dagarna att rulla om jag säger så. Det är härligt att vara mammaledig, för det mesta iallafall. :)


Lemited edition

Mmm... Saltlakrits & choklad är en lyckad kombination!! Bra där Marabou!! Jag och familjen myser framför tv:n och "på spåret" skönt med helg. Dagen har jag och Julian spenderat med min vän V och lilla A. Himla mysigt! Imorgon blir det att röja i graget och sen middag med vänner. Kram

 


RSS 2.0