Luftas

Jag å sonen är ute på promenad i detta kyrliga men ack så vackra väder. Idag går vi på några outforskade delar av ön. Spännande att se vart vi hamnar. Tror jag klätt på mig lite för mycket för oj så varm jag är. Visserligen är jag inte van att röra på mig heller vilket kan vara en bidragade faktor. Måste vandra vidare nu.

 


Friday

 

Det är helg! Men vi har en hel del saker som måste fixas innan vi kan fira in den och imorgon kommer goda vänner från Oslo hit på besök. Ser verkligen fram emot det. Jag måste bara leta upp nått bra recept inför middagen imorgonkväll. Har funderingar på nån soppa till förrätt och nått lite köttigare efteråt. Nån som har bra förslag? Ska helst inte vara avancerat. :)

Julian växer så det knakar och jag undrar på om han inte är i nån utvecklingsfas just nu för oj så gnällig jag tycker han är. Han vill äta oftare, sover kortare perioder och vill vara med mest hela tiden och man får minsann varken sitta eller stå stilla för länge för då blir det väsen. Nej, aktivitet ska det vara. Sätter jag honom i babysittern ser det nästan ut som om han försöker resa sig upp ur den. Önskar jag hade en bärsele nu faktiskt. 6kg börjar bli tungt för mina armar och rygg att bära runt på. ♥


19/1-11Sitter och myser hemma hos svärmor. Julian sover så jag passar på att bläddra i magasin. Vi tog oss en promenad förut i det härliga vädret. Jag hade inte vågat hoppas på sol idag när jag rullade upp gardinen imorse, men sol blev det. :) Jag måste lida kraftigt av amningshjärna. Glömde totalt bort att det var föräldragrupp idag med babymassage! Jag som så gärna hade gått på det. Dagarna liksom flyter ihop så det är inte lätt trots att jag skriver upp nästan allt. Borde börja stryka dagarna i kalendern så jag vet vilka som passerat. Det är kaos ibland med andra ord.

 


Onsdag

En liten bild från gårdagens fika på Rosteriet med V & lilla A. Bästa kaffe & testället i stan just nu och med supertrevlig petsona dessutoml. Idag ska jag dammtorka huset, blev ju lite när vi slipade bort putsen i tvättstugan. Hjälp!! Det där dammet sätter sig gärna överallt. Plattsättaren är här och har börjat lägga golvet. Spännande! Hoppas vi blir nöjda med valet av klinker. Det blir iallafall betydligt bättre än det som låg där innan. Bilder kommer. :) kram

 


River


Vi river klinker i tvättstuga/groventren. Det dammar å sprätter saker hela tiden. Där av det vackra munskyddet. Ser fram emot att få nytt och fräscht golv där för det som legat var såååå fult och trasigt på sina ställen och med risk för fuktskador fick det bli en oväntat tidig prioritering just i detta utrymme. Vi jobbar vidare! :)

 


Little familyMy lovely little family♥.
Bilderna är tagna på julafton uppe i mina hemtrakter. Det var så fint ljus den dagen och luften var alldeles frostig. Perfekt väder för den traditionella julpromenaden.

Imorgon kommer mina föräldrar hit och hälsar på. Det ska bli mysigt och jag ser såå fram emot det.
Min son har somnat och sover tungt i min famn. H är på vinproving och jag ska se på filmen "Coco-livet före chanel" som går nu på tv:n.

Kram

RSS 2.0