Morning glory

God morgon!!
Jag sitter och försöker få i mig lite frukost innan det bär av för en promenad. Tänkte skriva power walk men att ens tänka tanken är ju humor på hög nivå. :) Neej, jag får nöja mig med det lilla, är ju skönt att bara komma ut i solen.
Igår slutade jag vid samma tid som jag börjar idag, så kvällspass gäller för min del. Jag har visserligen grejer att fixa med inför helgen. Någon fyller visst år och stora familjen kommer hit för att fira. :)

Njut så mycket ni kan av det underbara vädret!!

Kram.

Love life


När livet är som bäst!! Tänk så lite det krävs för att känna njutning och lycka! Här ligger jag å myser i solen, jag hade turen att sluta tidigt en dag som denna. Har mättat magen med stans godaste sallad och som grädde på moset lever bebis loppan i magen. Det finns ingen plats på jorden där jag hellre skulle vilja vara just nu!!!

Kram


Måndag


Om bara några minuter är det dags för mig att cykla till jobbet. Sitter bara ner en stund och fyller på magen så jag ska orka med.
Tror bestämt att jag är expert på att få förmiddagarna att gå utan att faktiskt göra nått speciellt. Slappt och gött är vad det är och har varit fram till nu. :)
Jag hoppas på en bra måndag hela dagen!!!


Kram

Sön 26/6 (v.25+5)




Jag har haft en fin dag tillsammans med min kärlek och det är så fantastiskt skönt att vara ledig. Semestern är bara tre veckor bort nu. :)
Vi har passat på, trots det underbara vädret, att strosa och kika i olika affärer. Det är ju så sällan vi har tiden tillsammans att göra sånt på. Ikea och Em fick sig ett var sitt besök och nu är vi förhoppningsvis lite klokare när det gäller val av soffor, även om vi vilar på saken fram tills vi flyttat in.
Plutten i magen fick nått litet idag också. Jag kunde inte motså en liten body när vi var inne en snabbis på Lindex. Vet att vi säkert kommer få massor med grejer men ändå, det är ju så kul och dessutom bidrar det till verklighetsankring (kan man säga så?!?) till livet som komma skall.♥
Nu en liten promenad innan jag somnar för kvällen. :)

Kram ♥


25/6-11 Midsommardagen


Hade ett lugnt och mysigt midsommarfirande igår. Startade dagen med picknick och sill-lunch med sötaste Ida och hennes Mr D vid Alsters herrgård och avslutade kvällen med grillat i deras fina och snart nybyggda hus. :)
Helt fantastiskt att det inte kom en endaste droppe regn över solstaden trots att det var vad prognosen utlovat. Så skönt att vädret var på vår sida dagar som midsommar när man vill vara ute och njuta så mycket som möjligt. Lycka!!
Idag ska vi bara mysa, kanske gå en golfunda. Jag går med och ser på när H spelar. Lite svårt för mig att slå med magen ivägen. Däremot behöver jag röra på mig så jag ser det som ett umärkt tillfälle att få lite motion. :)

Kram!

monday

Igår var vi till underbaraste svärmor på söndagsmiddag. Vi tog en promenad när det slutat att regna och vandrade i området runt vårt kommande hus. Det är så ofattbart att vi ska flytta dit. För varje gång jag ser det tänker jag -OJ!! I positiv bemärkelse såklart. Huset är verkligen fint och väldigt väldigt stort. Inte långt kvar tills vi har tillträde nu. :)

Från tv-soffan
Jag: -Har du sett att min navel är inte så djup längre, kanske kommer den "ploppa" ändå.
H: - Oooooh...!!
Jag: -Men så märkvärdigt är det väl ändå inte?!
H: -Vaddå? De spelar ju så jäkla bra golf.

Snacka om att ha fokus på HEEEELT olika saker!!


17/6


Jag har haft en riktigt tung dag idag. Började med huvudvärk och extrem trötthet, sen ösregnade det på mig när jag cyklade till jobbet och så löste det ena av det andra under dagens lopp.. Men så kan det ju bara bli bättre sägs det och mycket riktigt. Efter att jag cyklat hem, åter i ösregn och motvind möttes jag av min älskade sambo vid spisen. Han hade dukat upp och gjort himelskt god mat till oss (bl.a. färsbiffar med fetaost, lök och soltorkade tomater), MUMS!! Och som grädde på moset blev det jordgubbar till efterrätt. :)
Nu sitter vi både ganska trötta i soffan och myser med götting (-godis i klarspråk) och en fredagsfilm.
Jag tummar för att morgondagen börjar lika fint som jag avslutar den här.

Kram

V.24+2


God morgon!
Idag börjar min 8 dagars långa arbetsvecka, tjohoo... blir trött bara av att tänka på det. Men men.. det ska nog gå bra så länge jag tar det lugnt.
Som krabaten och magen växer, det är så kul att se hur mycket som faktiskt händer på bara en vecka. Vågen visar därefter också. :)
Jag måste tyvärr skynda på lite, så jag inte blir sen till jobbet.

Hoppas ni får en riktigt härlig dag!!

Kram

Tisdag 14/6


Jo men här har det visst skett lite förändringar på sidan. Egentligen var jag trött på att min "sidospalt" aldrig syntes i min dator sen blogg.se höll på att grej om så jag försökte fixa till det, men klantade mig lite så jag bestämde mig för att göra nått helt nytt istället. Kommer fortsätta jobba lite på sidan och med headern tills den blir som jag vill ha den. Men är man ingen expert så tar det lite längre tid att ändra koderna på rätt ställen osv.. ni fattar va jag menar.
Såklart var soffkampanjen slut på MIO så det blev inga soffor för oss. Iallafall inte de vi hade i åtanke. Vi har ju ingen brådska direkt så vi letar vidare. :)
De här fina och väldoftaned tvålarna kom H hem med från London. De kommer bli fin fina i huset!! Mindre än en månad kvar nu.

12/6-11


God morgon solstrålar!
Jag lämnade landet igår eftermiddag/kväll och begav mig hemåt Karlstad igen. Trots att jag är ensam över helgen är det så skönt att bara vara hemma. Jag blev liggande på soffan med datorn på magen och godispåsen bredvid mig, precis som jag ville ha det.
Idag är min tanke att ta mig en sväng till Mio för att kolla in sofforna igen. Ljust ljust sandfärgad eller en ljusgrå Oxfordsoffa?? Är ju så svårt att föreställa sig hur de kommer att se ut i huset. Men tror det är två sånna vi vill ha.
Det är den raka modellen vi är sugna på men tanken är att ha två stycken mot varandra som på den nedre bilden.
Får se om jag kan lyckas bestämma oss i den här frågan iallfall. För det är jag som fått ansvaret på min axlar. :)

party on my mind


Hittade en bild från förra sommaren och som jag är sugen på att gå ut å dansa och träffa folk!!! Tycker det är lite synd att jag ens ska behöva ha sug efter det nu när jag inte kan. Eller kan å kan, det handlar väl mer om orken att brottas med ömma fötter och trånga dansgolv med putande mage. Känns ju inte så jättemotiverande och lägligt precis. Skulle nog känna mig ganska så malplacerad för den delen också.. :)

Jag bad min H att ta med sig Mulberryväskan tillbaks till London nu i helgen också. Ååååh.. jag kan verkligen inte fatta beslut nu. Ska jag hinna ångra mig igen innan han byter in den?!?! Jag menar vilken tjej tackar nej till en Mulberry om man får den i present?? Gaahhh.. HELP wanted please!!!

Nu njuter jag av att vara på landet. Kötte...

img_3371 (MMS)

Nu njuter jag av att vara på landet. Köttet ligger på grillen och solen steker på. Det enda jag  saknar är en kall öl att svalka strupen med, men kallt vatten duger bra det också. :) Det ska bli såååå härligt att få ett eget hus och trädgård att rå om och pyssla med. Känner mig lyckligt lottad som får ha det så bra.            Kram


Sjung om studentens lyckliga dar..!! Här f...

img_2245 (MMS)

Sjung om studentens lyckliga dar..!! Här firas det med mat och tårta. Härligt härligt!! Riktigt avslutningsväder med sol å värme, precis som jag önskade. :) ska njuta så mkt som möjligt av helgen och ledigheten. Kram


Torsdag 9/6


Oj vilket åskväder det har varit här idag. Tänker på alla stackars studenter som fick fira i blötvädret, men jag antar att det för många inte spelade någon jätteroll.. Minns själv det lyckorus man levde på under hela studenttiden ända fram tills dörrarna öppnade och vi rusade ut. INGET kunde stoppa en då!! Dock håller jag tummarna stenhårt för att regnet vill hålla sig borta imorgon när jag ska fira min lillebror som springer ut. Och eftersom jag inte har haft nått som helst för mig ikväll (!!) så fick jag lov att måla ett litet studentkort till grabben också. Jag glömde totalt bort att köpa ett idag. Ska bli sååå mysigt att träffa familj och släkt imorgon. Knappt någon av dom har ju sett mig sen bebis hamnade i magen.. :)

Nu är det sängen som gäller för mig. Är helt slut. Natti natti..

Kram

walk in closet


I nya huset ska jag/vi ha en walk in closet. Min älskade sambo vill förståss dela kakan så får se hur det kommer bli och om vi får plats, vi har ju intresse för kläder och skor båda två. Vill iaf ha en feminin och lyxig känsla i rummet. Jag hittade de här bilderna och tycker de talar ganska bra för känslan jag vill åt. :) Längtar tills jag får börja greja och även om garderoben inte kommer vara prio ett så är det ju så kul att spåna, fundera och längta.

Bildkälla

V.22+6


Jag hoppas ni njutit och mått skönt i helgen. Det har jag gjort trots att jag jobbat. Hade en ledig dag igår som jag tillbringade i solen med fika, värmländska jordgubbar och glass, och sen grill och kubbspel på det tillsammans med goda vänner. Superhärligt!!!
I övrigt växer bebis så det knakar, ja nästan iaf. :) Jag har det lite jobbigt med kläder eller framförallt nederdelar. Med bredare höfter och putande mage är det svårt att få till det. Jag vill ju helst slippa byta klädstil bara för att jag är gravid, så nu lär kreativiteten sättas på prov iaf.

Nu är det tvätt och röj här hemma. Imorgon kommer en dam för att kika på lägenheten och då bör den ju vara i topp form. Vi vill ju bli av med den så snart som möjligt. :)

Ha en skön kväll!

Kram


fredag 3/6

Just nu njuter jag av att frukosten är på väg ner i magen och av att solen och lite värme har bestämt sig för att komma hit.
Tyvärr får jag inte njuta av någon långhelg som så många andra, istället blir det jobb, jobb, jobb. Det ska bli så fantastiskt skönt med semester och det är kan knappt 7 veckor kvar nu :)

Sedan vi blev med hus så går mina tankar inte bara till bebis utan till möblering, färgsättning och nya soffgruppen. Det är verkligen så mycket kul som sker och jag kan knappt berga mig för allt skoj som komma skall. Ska försöka leva i nuet också, är ju så viktigt det med. :)

Kram

RSS 2.0