091130


Det är måndag, vilket jag tycker är jätteskönt, eftersom jag har lyckan att vara ledig. Efter att ha jobbat hela helgen och servat alla 1:a advensstshoppare är det min tur att börja med julshoppingen.
Först och främst behöver jag en ljusslinga eftersom den nya jag köpte från IKEA förra året vägrar att lysa. Det kallar jag kvalité!!
Sen ska jag fixa med lite julblommor och nya gardiner. Plus att jag ska spana in lite klappar. Ja, tror nog att jag kan få den här dagen att gå.
Och jag har massor med inspiration!!!

091128

Så nu har jag avverkat sista delen av filmdramatiserien- i milleniumtriologin. Och vad har jag nu att säga om den?
Njae, jag hade kunnat somna många gånger om jag velat men lät bli av principsjäl. Man somnar inte på bio, PUNKT!
Har den avverkard nu och nått mer behöver jag nog inte tillägga.

Nu blir det kvällsmacka och mjölk!

BTW.. net nya stället här i stan kommer nog bli toppen!! :)

Ser du stjärnan i det blå...

Idag, FREDAG. Igår satte jag upp stjärnorna i fönstret och imorse bytte jag gardiner. Men jag är inte 100 på om jag vill ha vita eller mörkare gardiner i år. De vita påminner så mycket om våren och det blev så väldigt ljust här hemma. Föredrar inga gardiner alls, men har man nyfikna grannar så är det ett måste.

Jag fick ett paket på posten igår som jag ska hämta hem lite senare ikväll. Har ju ett paket att returnera också. Från Jimmy Choo.. väskan som jag köpte var en STOR besvikelse och riktigt hemsk!! Det tyckte till och med H som annars inte bryr sig allt för mycket om vad jag har för väskor.
Hade jag inte blivit så sur och packat ner den direkt hade jag visat en bild så ni får förståelse för vad jag menar.. men men..

colourful blingbling


091126


Jag är så inne på stora toppar och tröjor nu. Vill bara gömma hela mig i dom och så är det ju så skönt att slippa allt som smiter åt och klämmer. Den här= kärlek!!

Imorgon är det fredag och efter jobbet ska jag till en ny nattklubb här i stan. Är nån VIP grej redan klockan sju så går dit direkt efter jobbet. Ska bli spännande att se vad det är för nått. De har ju smetat till med både radioreklam och tvreklam så så illa kan det ju inte vara :)

Biobiobio


Jag och min sambo H ska gå på Bio på Lördag och det är såklart filmen här ovan som ska rulla!! Ska bli skitkul rent utsagt och jag ser verkligen fram emot sista delen!! Skönt att man slapp vänta så länge på uppföljaren den här gången :)
Är den någon mer som ska se den eller redan har sett den kanske?!?

X-mas decoration


Å jag försöker så hårt, kanske alldeles för hårt och det är ju som sagt en tid kvar. Har satt på lite julmusik och plockar lite bland julsakerna. Men NEJ jag känner inget, inte det minsta. Får nästan lite ångest när jullåt efter jullåt plinkar ur högtalarna. Dreaming of a white x-mas.. hmm.. jo men vem gör inte det? och snön lär jag få leta ihjäl mig efter, om det ska fortsätta så här. Regn regn regn och alldeles för varma dagar.. Snön vart är du?!

Jag hade tänkt hitta på nått lite nytt för i år.. byta lite färger, men det blev inte så bra som H och jag hoppats på.. så vi kör på samma gamla säkra kort med guld och lite brunaktigt i de här vaserna i år igen.. Det är fint och funkar både som dekoration och lampa på sammagång. Som ett litet substitut till julgranen, när man har ont om plats och inte ska vara hemma så mycket.

Feathers in the hair


Feathers in my hear this year!

ILOVEmynewtop


Here it is.. den lilla godbiten från igår.. randigt och knutigt.. ME Like!! Perfekt till tights och adderar du klackar blir det genast lite festligare.. Jag rekomenderar. Från Monki som sagt!

091124

Trött vill jag kalla mig själv och duktig!! Körde spinning på lunchen och jag trodde bokstavligen att jag skulle KRÄKA efteråt. Helt slut. Den där instruktören kan sitt jobb hon!!!

Sen spanade jag runt lite i butiker tillsammans med en god vän. Visst blev det ett imulsköp, som vanligt. Men den här gången kom det inte från H&M utan från Monki.. hehe.. nästan samma sak now a days ;)
Visar vad det blev lite senare.



kvällsfik



Kvällsfika med ickesmakande saffransbullar!! :( Nåväl de går ner iaf.. och ooops jag har ett litet undantag i mitt upphörade av sötsaker..

A new one


Det här är nästan, mitt senaste inköp.. Bara nästan. En klar favorit efter första användingen dessutom. ;)
Den tog slut på jobbet (H&M) nästan direkt och jag har suktat efter den guldiga som kom in redan för nån vecka sen, men tycker inte att guld riktigt är jag. Så min lycka var STOR när den här grå/silver/melerade hängde i butiken. Jag rekomenderar!!! ;)

Nov. 22 2009


Jag börjar sakta men säkert längta efter julen. Bakade lussekatter igår samtidigt som jag drack ett riktigt gott rötjut. Undrar om det är resultatet av lite halft smaklösa katter eller ska jag skylla på dålig saffran i år kanske?!

Har avnjutigt promenader i gårdagens härliga väder och fikat hemma hos vänner.

Den här söndagen har bjussat på sömn, städa, tvätta en snabbisit på stan och sen middag hos svärmor. Precis så som en söndag bör vara när det är sånt här grått och trist väder!!


Black and golden heels


Vilka godingar från H&M!! Jag kommer klicka hem omgående. De är i skinn dessutom. :)

They are orange, but not oranges


Carrots is the shit..


Jag är nu inne på min tredje vecka med att inte käka godis, kaffebröd och andra onödiga (men ack så goda) sötsaker. Det fungera ritigt bra, bara jag har nått substitut att ta till när det krisar. Som nu ikväll. Morötter blev min räddning.
Jag vet inte hur länge jag ska ha mitt uppehåll, men en avgiftning vet jag att jag är i stort behov av.


Just another Monday


Då är jag snart igång igen.
Har haft systrar här på fest i helgen. Kul!
Jag är sugen på Stockholm även om jag helst skulle välja att bo i NY. Men vem vill inte det?!
Ska dra till stan för att lämna tillbaka ytterligare hemlånade bågar. Ingen träff den här gången heller. Fasen att inte Cheep Monday passar mitt face!!! Gillar ju bågarna och märket!
Jag får helt enkelt leta vidare!

Thats all..


Krucifix








Det här vackra korset letade jag upp ur min smyckesask som stod undangömd. Har totalt glömt bort det, men tycker det är såååååå vackert. Kommer från Pilgrims tidiga kollektioner.

091112


Det ligger snö på taken och plötsligt infinner sig en nästan olustig känsla. Kan det vara julkänslor jag försöker pressa fram mån tro? Hela hösten har sprungit fram och jag har inte riktigt fattat att det faktiskt snart är på gång. Tomtar, julstjärnor, pepparkakor och lussefirande. Hallå, vart har jag varit hela hösten?!
Jag känner mig riktigt oförberedd. Vad vill jag ha i julklapp, vad ska jag ge i julklapp, när ska jag baka lussekatter och plocka fram julkulor och pynt? Om inte snön hade fungerat som nån sorts veckarklocka hade jag nog fortfarande trott att sommaren precis tagit slut trots att vi är inne i november.

Det lustiga är att jag inte väntar på julen, jag tror jag går och väntar på att jag ska falla in i någon sorts depression pga mörker och kyla. Det har hänt förut och hjälpts av att vi åkt på solsemester. Men inte i år. I år har jag precis börjat fatta att det faktiskt är mörkt ute redan klockan 15 på dagen och att löven faktiskt rasat av träden för länge sedan.
Det är lite skrämmande. Är jag så upptagen att jag inte hinner stanna upp och andas, se mig omkring och se vad som händer omkring mig, eller är det någon sorts förnekelse jag håller på med?!

Oasett vilket så tycker jag ändå att jag mår ganska bra. Och från och med idag ska jag försöka njuta lite mer och sakta men säkert börja förbereda mig och mitt hem inför julen.


Yankee Candle


Snart tänker jag börja elda på det här ljuset om det ska hinna brinna upp innan våren är här 8-)
Köpte det när jag var på plantagen här i sistens (som jag skrev om i ett äldre inlägg) Fick rabatt på det med pga otydliga priser :) 88kr är bra pris för de här doftljusen som jag har kommit att älska!!
De doftar inte bara gott utan håller lääääänge och dessutom brinner allt vax upp i glaset så inget blir kvar, som i tex ikeas dofljus där typ halva ljuset är kvar när veken är slut.



Golden heels


H&M Divided har de här godbitarna.. me like!!

091104

Morning. Idag är jag ledig, igen jo jag vet. Men igår inventerade vi varendaste liten pinal på jobbet så jag var hemma efter 23.00. Trött i skallen man blir av att räkna i flera timmar.

Idag ska jag går och träna. Kl 12 blir det coreboll för första gången för min del. Jag ska möta upp H så vi testar tillsammans. Kul!!
Efteråt ska jag bege mig ut på bågjakt. Jag har nämligen fortfarande inte hittat de perfekta.
Sen är det ju det där med en adventskalender. Hur avancerad ska man göra eg?!? Någon som har ett bra tips på hur jag kan göra, om jag inte har en färdig?!?!

Monday 091102


Jag är nöjd! Har fått väldigt mycket gjort idag. Allt från "julshopping" på ikea, besök på plantagen till att rensa upp i lägenheten och tränat. Känns jättebra!
Fick dessutom rabatt på plantagen pga av att de skrivit ut priser som inte stämde överrens med varan i kassan. Så från att notan hamnade på över 900kr så bantades den ner till 300kr. Det är skillnad!!

Just nu är det måndagsmys med tända ljus och en varsin kopp te i soffan, innan det blir sängen. Blad det bästa med att det är mörkt ute är allt mys man faktiskt kan ha inne ;)

Im not dead


En helg i huvudstaden resulterade i lite shopping och trevligt sällskapande med vänner!!
Jag har en ledig dag idag men har massor med saker på "att-göra-listan". Blir så nu när jag har jobbat så mycket och sena kvällar.
Jag måste ta tag i lägenheten. Sovrumemt ser ut som om någon skulle ha släppt en bomb. Kläder, skor och väskor överallt. Ingen trevlig syn när man ska gå och sova.
Bäst att jag sätter igång.

RSS 2.0