Red shoes


Vad ska man hitta på när man går hemma och är sjukskriven. En hel vecka till.. var in en snabbis på jobbet idag och så blev det en liiten sväng på stan. Var tvungen upp till panduro för att se om jag inte kunde hitta lite grejer att pyssla med.
Jag minns inte om jag nämt det tidigare men det är ryggen som jäklas. Så lyfta å sånna grejer kan jag inte göra och gå måste jag trots att det gör ont!! Som tur är gör värktabletterna sitt annars vettetusan om jag överlevt! Det enda negativa är att jag blir sjukt trött. Det liksom bara "grusar till" sig i ögonen sen måste jag gå och sova!!
Nån gång släpper det väl där bak, om inte får jag ta och ansöka om en ryggtransplantation :)

Här ovan är iaf mina nya rödingar som jag lääängtar efter att få börja använda :)

100128

Håller på att leta prisvärt boende i LA. vi drar ju dit snart och jag kan knappt bärga mig!! Har ni tips på nått bra så fram med det bara!! Det är ju inte det lättaste att hitta, trots att att jag läst ögonen torra på alla sorters reseforum och hotell sidor på nätet.

new arrivals


Samtliga saker finns att köpa på H&M :)

100120


Jag satsar på mig själv! Det står inte bara skrivet i stjärnorna, läste nyss mitt årsastro, jag utövar det också på riktigt.
Var nyligen till frisören. Jag mådde nog precis lika dåligt som mitt hår mådde på huvet över utväxt och kluvna hårtoppar. Tänkte att jag för en gång skull skulle köpa en värmeskyddande spray och en bra hårinpackning!! Jag vet, jag har inte haft det tidigare, men nu är det ändring och det med basta. :)

From me 2 you


Dom här blev det, ÄNTLIGEN!!!! och jag är faktiskt väldigt nöjd med bågarna!! Så fort jag satte dom på mig kände jag att DOM HÄR SKA JAG HA!! Jag är bara lite ovan det starkare glaset som faktiskt gör mig lite yr, men jag tror det är en vanesak. :) Vart bågarna är ifrån?! Har jag inte nämt det tidigare? De är märkeslösa, tack och lov. Var ju alltid nått fult som störde på sidan eller framtill på dom jag lånade hem från butikerna. Men så tipsade en kund mig om Favoptik på nätet. Billiga, märkeslösa bågar som man får låna hem och prova kostnadsfritt och skicka tillbaks kostnadsfritt.
705 SEK pröjade jag för glas och båge. Inte illa pinkat vill jag säga!! Och skulle det vara så att du inte har något synfel men vill pryda ditt fejs med bågar iallafall så kan du beställa med vanliga glas. Så favoptik is the shit.

100109

Jag vet att jag varit väldigt dålig på att uppdatera med både bilder och texter här inne. Men jag har inte varit riktigt motiverad. Men jag ska försöka att bättre mig. Jag tycker inte riktigt att jag haft nått vettigt att komma med så det har varit lika bra att låta bli i brist på inspiration. Men nytt år och nya möjligheter. :)


100108 Friday


I min "hjärtliga" pyjamas :)

Igår ville inte vår bil starta när vi stod inne i stan. H skulle hämta upp mig men vi kom inte så långt. Till vår lycka finns det goda människor i den här världen. Vi blev både bogserade till närmaste verkstad och sen hemkörda. De här människorna är guld värda och vad vore världen utan dessa godhjärtade själar?? Tusen och åter tusen tack!

Min rygg värker och har gjort sen dagarna innan julafton. Det har blivit så illa att jag vaknar varje gång jag vänder/elelr ska vända mig om i sängen. Jag få liksom "ta sats" eller avbryta pga av smärtan.
Jag käkar värktabletter så det sprutar men det tycks inte vilja hjälpa. Doktorn är nog den enda som tycks vilja hjälpa. Jag sitter i KÖ för att få prata med någon! Jag hatar vården pga av att man måste vänta och vänta och vänta.

Happy new 2010


God fortsättning på det nya året!! Känner på mig att det här året kommer bjuda på en massa spännande saker eller åtminstonte hoppas jag på det.

Har varit ute och käkat med vänner nu på en söndageftermiddag. Grymma BBQ ribbs måste jag säga och trevligt sällskap!!
Just nu håller vi på att läsa och planera inför California-resan. Som jag längtar!! Ska bli sjukt skönt att komma bort ett tag och till ett land jag alltid drömt om att få resa runt i. :)RSS 2.0